Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Bende 2 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı.Bir sürü ilaç tedavileri vs şimdigonal-f kullandım ve 10 gün önce çatlatma iğnemi vuruldum.Heyecana bekliyorum.5 gün var dr a gitmeme umarım adet olmam.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar selam
benim 3,5 yaşında bir oğlum var ikinci istiyoruz zira yaşım da geçiyor
fakat yaklaşık 2 yıldır denememize rağmen olmuyor ilkinde de iki yıl uğraşmıştık
geçen doktora gittim dr sorun yok dedi
daha önce bir rahim yaram vardı doğumdan sonra demişti dr ama bu son gittiğim yara var filan demedi kendiliğinden geçer mi bu yara
bıktım artık denemekten hemen olsun istiyorum herkes tek çocuk mu olacak bir tane daha olsun diyor sanki yapması çok kolay!
şimdi gene kasıklarımda ağrılar var ayın 10unda adet olmam lazım ama stresten sıcaktan erken olacak gibiyim
buralarda güvenebildiğim bir dr yok maalesef dra mı gitsem biraz daha mı oluruna bıraksam kafam karışık
çok mutsuzum...

Kizlar salam. Ben yeni kosuldum sizlere. 13 aydir evliyiz henuz bebek yok. Esimle istemediyimizden doktora gitmemisdik. Karar verdik bebek istiyoruz bu ay doktora gitdim TSH hormonum 15 cixdi. Kalan analizlerim qayet iyi cikdi. Ayin 10 doktora yine gidecem mualice almaq ucun. Insallah her sey iyi olur. Aranizda benim gibi olaniz varsa lutfen yaziniz. Cok endiseleniyorum

bende d.kontrol ilacını bırakalı 6 ay oldu ama hala beklenen gebelik gerçekleşmedi. doktorum 6 ay normal yolla olmazsa tüp bebek dedi bana. pco var bakalım bu ay gidicem nasip ama doğal yolla olsaydı

slm bende yeni katıldım aranıza 4 yıllık evlıyı bır yıldır denemelerimiz bosa simdi gonal f a basladım ilk iğnemi vuruldum bakalım neler olcak benım gbı gonal f kullanlar nerdesınız

bende d.kontrol ilacını bırakalı 6 ay oldu ama hala beklenen gebelik gerçekleşmedi. doktorum 6 ay normal yolla olmazsa tüp bebek dedi bana. pco var bakalım bu ay gidicem nasip ama doğal yolla olsaydı

nasıl yani 6 ay sonra olmazsa hemen tüp bebekmi öneriyorlar başka yolu yokmu biraz daha beklenemezmi korktum şimdi bende ocaktan buyan istiyorum olmadı herşey normal olduğu halde...

bnim rahımde ıltıhap varmıs doktor bana neo penotran L 7 fitil verdı ve ornıtoplu bır ılacta verdı bunları kullandım snrasında rahımde az mıktarda su geldı akıntı degıldı normal suydu bunun sebebı sızce nedır .ve ıltıhabın kurudugunu nasıl anlayabılırım ve bu ılaclar hakıkaten cokmu faydıdır..

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum..18 ekimde 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım..sonrasında kesintisiz kanama,pko ve tiroid sorunum ortaya çıktı..olumlu sonuç alamayınca doktor değiştirmek zorunda kaldım şuan 4. Doktor kontrolündeyim..dostinex kullanıyorum seraphone kullandım..yumurta takibinde sol yumurtalıkta büyüyen ve çatlama olasılığı %90 olan bi yumurta olduğunu söyledi doktorum..adetime daha var fakat 2-3 gündür lekelenme tarzında akıntı var..sizce bu gebelik belirtisi mi ? Doktorum iki adet arası kanama normal,endişelenme yumurtlama belirtisi dedi.böyle bi durum yaşayan var mı?test yapıp beklentiye girmek istemiorum erkenden..

Mrb arkadaslar topigin en basinda hamile kalamadigimi yazmistim yillar once ama suan 2 bebek kaybeytim ustune birde negatif bir tup bebek oldu suan 2 hafta once tekrar tranferim oldu yarin tahlil vericem ne olur bana dua edin yarin sonucum pozitif olsun hayirlisiyla tabi...bu arada ben kromozom hastadisim

cnm bnm yaaa iisallah su mubarek gunlerde allah dualarini kabl eder mutlu haberi bizlerle paylasirsin..

merhabalar beniimde sorunum evleneli yaklasık iki yıl olcak ilk bir bucuk yıl düşünmedik ama ocaktan bu yana istiyoruz artık iki günde bir ilişkiye giriyoruz iki aydır ovulasyon testi kullandım pozitif sonucu görünce hamile kalmışım gibi sevindim o günler hep ilişkiyegirdik ama yok olmuyor adetim normalde 3.4 gün sürüyor. evlendigimde dogum kontrol hapını kullandım tam 9 ay. bırakalı 1 seneyi gecti ama etkisi gecmişmidir yada gecmemişmidir. birde dogm kontrol hapını kullanmadan önce cok agrım oluyordu baslayınca hapa agrım kesi,lmişti ve bırakınca aynı siddetli agrılar yine oluyor birde 3. 4 gün geriye atlıyordu ama düzenli ilişkiye girdigimizden beri geri degilde ileri atlamaya basladı 2.3 gün geciyor bu neden oluyor acaba bu ayda olmazsa doktora gidelim diyoruz. allah bizlerin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah bu mübarek cuma gününde AMİN

Merhaba hanimlar bende 10aydir hamile kalamadim ne var diye merak ettim doktora gittim ozele yumurtalik testi yapti normal dedi esimde gorundu doktora hersey.normal onunda ama ortada bisi yok bende evlenmeden 1ay once d.k.hapi kullandim agustos 26 evlendm eylulde biter bitmez biraktim simdi arkadismdan bi doktor ismi aldim cok ii bi doktormus cuma gunu gitcem umarim cozum bulur bu doktor arkadsm.devlet ozel gitmis ama.bisi dememislerbbu da ozel ama.sip diye bulmus bakalm.umarim.burdan hepimiz.gebe.kalms olarak yazariz
bu arada aslinda eskiden foruma uyeydim evlenirken.iptal ettrdim yeniden uye oldum.5gun sonra 1sene.oluo cok uzqttim lafi kizlr

Merhaba hanimlar bende 10aydir hamile kalamadim ne var diye merak ettim doktora gittim ozele yumurtalik testi yapti normal dedi esimde gorundu doktora hersey.normal onunda ama ortada bisi yok bende evlenmeden 1ay once d.k.hapi kullandim agustos 26 evlendm eylulde biter bitmez biraktim simdi arkadismdan bi doktor ismi aldim cok ii bi doktormus cuma gunu gitcem umarim cozum bulur bu doktor arkadsm.devlet ozel gitmis ama.bisi dememislerbbu da ozel ama.sip diye bulmus bakalm.umarim.burdan hepimiz.gebe.kalms olarak yazariz
bu arada aslinda eskiden foruma uyeydim evlenirken.iptal ettrdim yeniden uye oldum.5gun sonra 1sene.oluo cok uzqttim lafi kizlr merhaba herkeeesee

slm aynı şeyleri bende yaşıyorum sorulardan sıkıldım artık adetimi 5 gün kala falan başlıyo stres benden sonra evlenenler doğurdu onları görünce dahada üzülüyorum allah mükafatını verir inşallah adetim 3 gün geçti sabah test yaptım ama yok testin başında oturup ağladım kimseye anlatamadıklarımı burda sizle paylaşıyorum anlatamıyorum çünkü acıyolar sanki buda daha çok üzüyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…