Gebe kalamayanlar buraya.....

aynı şeyleri bende yaşadım canım çok zoruma gidiyordu ben evleneli 2.3 yıl oldu üstüme benden snra evlenenler hepsi kaldı çok ağladım ama eşim sagolsun çok destek çıktı üzülme vercek rabbim sizin neden olmuyor acaba benim yumrtalar bazen çatlıyor bazen çatlamıyor eşimde varikosel

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucak üroloji bölümüne konu açtım ama belki burada da bnm sorunumu yaşıyan vardır belki diye soruyorum ben de hamile kalamaıyorum ama sebep farklı eşim ilşkide hiç boşlamıyor 6 ay kadar önce vajinismustum onu yendim şükür ama şimdide 6 ay olmasına rağmen eşim şimdiye kadar ilşkide hiç boşalamadı afedersiniz el yardımıyla boşalıyor ancak bu sebeplede hamile kalamıyorum daha önce bu drumua benzer bişi yaşayan var mı yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim bu catlatma ignesi ne oluyor herkese yapiliyor mu ben daha hic doktora gitmedim cesaret edemiyorum gitmeye adet duzensizligim yok ama korkuyorum yinede

Yumurtlama gününe dikkat ediyorsun değilmi o yumurtlama haftası her gün ilişkiye girmen gerekiyo diye biliyorum.

Uzun zamandir takip ediyordum üye olmak yeni nasib oldu.20 yaşinda ve 10 aylık evliyim hic korunmadik cocugumuz olmasini cok istiyoruz dr gittim 5 ay klomen ve catlatma ignesi vurdurdum olmadi gun asiri iliski olmadı hele cevrenin baskisi kayinvalidemlerin baskisi beni deli etti bana kısır muamelesi yapiyolar ya off dr de bütun testleri yaptrdim bi sorun yok en son rahim filmi cekilecekti oda riskli diye korktum napim arkadaslar ya

Rabbim hepimize anne olmayi nasib etsin

Yumurtlama gününe dikkat ediyorsun değilmi o yumurtlama haftası her gün ilişkiye girmen gerekiyo diye biliyorum.

ovulasyon testini 3 ay kullandım ama anladım ki boşuna almişım bence gereksiz tamam yumurtlama gününü gösteriyor yapıyosunj düzenli olmuyor bende bıraktım yani okuyup arastırdıgıma göre en azından ben artık öyle yapıyorum gerisi allahın bilecegi artık hayırlısı. şöyle adetim bittikten sonra bir kac günden hemen sonra hergün gece 12 den sonra ilişkiye girip 2 saat hiç kalkmıyorum belimin altına kalın bi yastık koyuyorum ayaklarımı yatagımın baslıgına dikiyorum öyle bir bucuk 2 saat yatıyorum ve kalktıgımda asla geri akmıyor bana göre böyle daha garanti ve adetimin gelecegi güne kadar dvm ediyorum
simdilik böyle denicez gerisi allahın taktiri hayırlısınla olsun artık bebişlerimiz :)

kızlar tedavimden kalan gonal f 900 var. 405 tl ye aldım ama çok uygun fiyata satacağım. maksat ihtiyacı olan faydalansın diye. ihtiyacı olanlar benimle irtibata geçsin.

ya bende o düzenli ilşkiyi beceremiyorum gün aşırı ilşki çok zor değilmi. Benmi tembelim sen adet bitiminden başlayıp bi sonraki adete kadar nasıl yapıyosun bunu. Istek artırmak için bişeyler yiyomusun mesela. Ben hafta 2 maximum sonuç negatif bebiş yok...(

aslında uzmanlar haftada 3 veya 4 kez ilişki diyolar cocuk düşünenler icin ama kadın yumurtası bir bucuk gün sürüyor erkek spermi ise üç gün insan bunu kacırmak istemiyo bizde böyle deneyelim dedik daha bu ay basladık önemli olan benim zevk almam degilki canım esimin zevk alması ve onun sayesinde döllenmesi idare ediyorum mecbur artık olsun istiyoruz bu ay da olmassa yine iki günde bire döncez. aslında bilmiyorum bi arkadasım vardı bebek istemiyolardı daha maddi durundan için ama sonra hamile kaldı birdamladan oldugunu söyledi ve benim gibi saatlercede yatmamış 15 dk kadar yani allah ne zaman isterse o zaman verir biz sadece şansımızı deniyoruz gerisi allah kerim. sen dayanamam diyorsan haftada 3 gün ideal diyolar sen bilirsin canım biz simdilik böyle deniyoruz

bisey yemiyorum bu arada oyle özel canım

hırs yapınca olmuyo haklısın, Allah büyük ne zaman olursa o zaman olsun aramadan inş. bende çok stresliydim stresten adet düzenlerim değişti 1 ay kanamam oldu. dr muayenede bişey çıkmadı stres dedi ki ben biliyorum çok takmıştım o dönem kafama bana ders oldu şimdi yumurtlama günümüde bilmiyom ne zaman adet olacam onuda takip etmiyorum matematikle olmuyo bu iş hayırlısını olsun hakkımızdaa...

bi sorun yoksa olucak canım zaten ama zamanını bilmiyoz sadece benim dün yumurtlama günümdü ovulasyon testinden 2 tane kalmiştı elimde bi deneyim dedim baktuım cift cizgi hemen aksama ilişkye girdik bakalım hayırlısı artık.adetin bittikten sonra istersen ovulasyon testi al cünkü seninki biraz karısık aslında karısık degilde pek senin anlaman icin bu gerekli canım zaten içinde nasıl yapcagın yazıyor onu uygula gerisi nasip artık canım takma :)

2 yıllık evliyim eşimdede bendede sorun yok ama hamile kalamıyorum bu durum beni fazlasıyla üzüyor rabbim hepimize evlat sevgisini yaşatır inşallah

bende hamile kalamıyorum çok uğraşıyoruz ama olmuyor napıcaz bilmiyorumm yaa off nasıl kalıcam ben hamilee bende birde idrar yollarında iltihaplanma var ama onun etkili olucağını sanmıyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…