- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.521
slm aynı şeyleri bende yaşıyorum sorulardan sıkıldım artık adetimi 5 gün kala falan başlıyo stres benden sonra evlenenler doğurdu onları görünce dahada üzülüyorum allah mükafatını verir inşallah adetim 3 gün geçti sabah test yaptım ama yok testin başında oturup ağladım kimseye anlatamadıklarımı burda sizle paylaşıyorum anlatamıyorum çünkü acıyolar sanki buda daha çok üzüyo beni
merhabalar beniimde sorunum evleneli yaklasık iki yıl olcak ilk bir bucuk yıl düşünmedik ama ocaktan bu yana istiyoruz artık iki günde bir ilişkiye giriyoruz iki aydır ovulasyon testi kullandım pozitif sonucu görünce hamile kalmışım gibi sevindim o günler hep ilişkiyegirdik ama yok olmuyor adetim normalde 3.4 gün sürüyor. evlendigimde dogum kontrol hapını kullandım tam 9 ay. bırakalı 1 seneyi gecti ama etkisi gecmişmidir yada gecmemişmidir. birde dogm kontrol hapını kullanmadan önce cok agrım oluyordu baslayınca hapa agrım kesi,lmişti ve bırakınca aynı siddetli agrılar yine oluyor birde 3. 4 gün geriye atlıyordu ama düzenli ilişkiye girdigimizden beri geri degilde ileri atlamaya basladı 2.3 gün geciyor bu neden oluyor acaba bu ayda olmazsa doktora gidelim diyoruz. allah bizlerin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah bu mübarek cuma gününde AMİN
Bende de enfeksiyon var arada kendini gösteriyor sonra ilaçla yok oluyo ondan mi hamile kalamıyorum cnm acaba ??
Uzun zamandir takip ediyordum üye olmak yeni nasib oldu.20 yaşinda ve 10 aylık evliyim hic korunmadik cocugumuz olmasini cok istiyoruz dr gittim 5 ay klomen ve catlatma ignesi vurdurdum olmadi gun asiri iliski olmadı hele cevrenin baskisi kayinvalidemlerin baskisi beni deli etti bana kısır muamelesi yapiyolar ya off dr de bütun testleri yaptrdim bi sorun yok en son rahim filmi cekilecekti oda riskli diye korktum napim arkadaslar ya
Yumurtlama gününe dikkat ediyorsun değilmi o yumurtlama haftası her gün ilişkiye girmen gerekiyo diye biliyorum.
ovulasyon testini 3 ay kullandım ama anladım ki boşuna almişım bence gereksiz tamam yumurtlama gününü gösteriyor yapıyosunj düzenli olmuyor bende bıraktım yani okuyup arastırdıgıma göre en azından ben artık öyle yapıyorum gerisi allahın bilecegi artık hayırlısı. şöyle adetim bittikten sonra bir kac günden hemen sonra hergün gece 12 den sonra ilişkiye girip 2 saat hiç kalkmıyorum belimin altına kalın bi yastık koyuyorum ayaklarımı yatagımın baslıgına dikiyorum öyle bir bucuk 2 saat yatıyorum ve kalktıgımda asla geri akmıyor bana göre böyle daha garanti ve adetimin gelecegi güne kadar dvm ediyorum
simdilik böyle denicez gerisi allahın taktiri hayırlısınla olsun artık bebişlerimiz :)
bisey yemiyorum bu arada oyle özel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?