- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.541
bende hamile kalamıyorum çok uğraşıyoruz ama olmuyor napıcaz bilmiyorumm yaa off nasıl kalıcam ben hamileebende birde idrar yollarında iltihaplanma var ama onun etkili olucağını sanmıyorumm
İnsl. Burdan herkes yakin zamnda olumlu hberler verr
Bnde cok uzuluiommmm:26:
Hayirli olsu cnm allh.kucagina almayi nasip etsin cnm
dedigin gbi stres herseyin basi
tebrik ederim cnmmm tekrar
bizlerede dua et ttlm[/QU
Amin canim allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah :) dualarim sizlerle
2 yıllık evliyim eşimdede bendede sorun yok ama hamile kalamıyorum bu durum beni fazlasıyla üzüyor rabbim hepimize evlat sevgisini yaşatır inşallah
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm k.k cok tesekkür ederim burda yazılanların tecrübelerinden yaralanarak kendime bi yol cizdim ve hic düsünmedigim bi anda hamile kaldıgımı ögrendim dün önce bi gebelik testi arkasından kan tahlili sonucu kanıtlanmış oldu cok güzel bi duygu. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş:46
tebrik ederim canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Bende 1bucuk senedir istiyorum ama olmadı hala deniyoruz doktor bir engeli yok diyor ama anlamadimm
merhabalar beniimde sorunum evleneli yaklasık iki yıl olcak ilk bir bucuk yıl düşünmedik ama ocaktan bu yana istiyoruz artık iki günde bir ilişkiye giriyoruz iki aydır ovulasyon testi kullandım pozitif sonucu görünce hamile kalmışım gibi sevindim o günler hep ilişkiyegirdik ama yok olmuyor adetim normalde 3.4 gün sürüyor. evlendigimde dogum kontrol hapını kullandım tam 9 ay. bırakalı 1 seneyi gecti ama etkisi gecmişmidir yada gecmemişmidir. birde dogm kontrol hapını kullanmadan önce cok agrım oluyordu baslayınca hapa agrım kesi,lmişti ve bırakınca aynı siddetli agrılar yine oluyor birde 3. 4 gün geriye atlıyordu ama düzenli ilişkiye girdigimizden beri geri degilde ileri atlamaya basladı 2.3 gün geciyor bu neden oluyor acaba bu ayda olmazsa doktora gidelim diyoruz. allah bizlerin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah bu mübarek cuma gününde AMİN
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm k.k cok tesekkür ederim burda yazılanların tecrübelerinden yaralanarak kendime bi yol cizdim ve hic düsünmedigim bi anda hamile kaldıgımı ögrendim dün önce bi gebelik testi arkasından kan tahlili sonucu kanıtlanmış oldu cok güzel bi duygu. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm k.k cok tesekkür ederim burda yazılanların tecrübelerinden yaralanarak kendime bi yol cizdim ve hic düsünmedigim bi anda hamile kaldıgımı ögrendim dün önce bi gebelik testi arkasından kan tahlili sonucu kanıtlanmış oldu cok güzel bi duygu. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?