Gebe kalamayanlar buraya.....

bende hamile kalamıyorum çok uğraşıyoruz ama olmuyor napıcaz bilmiyorumm yaa off nasıl kalıcam ben hamilee bende birde idrar yollarında iltihaplanma var ama onun etkili olucağını sanmıyorumm

kesinlikle onun için bence hamile kalamıyosun iltihabın çok etkisi var.ablam ve eşide baya ugraştı olmayınca doktora gitti.dr antibiyotik ve fitil verdi bunları kullanıp iltihabın bittiği ay hemen hamile kaldı 8.ayında şimdi. kesinlikle dr. a git çok basit tedavisi.inş sende hemen hamile kalirsın hoşçkl

İnsl. Burdan herkes yakin zamnda olumlu hberler verr

Bnde cok uzuluiommmm:26:

Dr a gittim bende eşimde hiç sorun yok sabredin 1 yıl olsun deneme süreniz dedi, kafaya takmayın dedi ama elde değil. 3 ay çok taktım kafaya adetlerim bozuldu stresten birde umursamadan 3 ay geçirecem bakalım nolacak:)) dikkatimizi başka yere toplayacak iş bulmalıyız bence kafayı dağıtacak yanii..

mrb kızlar 10 aylık bekleyişin ardında hamile oldugumu ögrendm rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah... önce bende çok kafama takıyodum dr gidiyorum bi sorun yok diyolar zamana bırak dediler 4 ay falan klomen+çatlatma ignesi kullandım olmadı bıraktım ilacı 3 ay falan hiç bir ilaç kullanmadım sadece gün aşırı ilişki ilişkinin ardından ayaklarımı duvara kaldırıyodum. bi sorun yoksa bebeginizin olmamasının 100 de 90 sebebi STRES inanın bu ay kafamdan düşünceleri attım kayınvalidemler çevre çok baskı yapıyodu takmadım inanın bişey söylediklerinde ağlayan kişi artık gülüyodu demek istedigim stres yapmayın inşallah olur. şuan 4 haftalık hamileyim ve mükemmel bi duygu dua etmeyide unutmayın p.tesi bebegimi ilk defa ultrasondan görücez... ALLAH A EMANET OLUN...

Hayirli olsu cnm allh.kucagina almayi nasip etsin cnm
dedigin gbi stres herseyin basi
tebrik ederim cnmmm tekrar
bizlerede dua et ttlm

slm kızlar 7 yıllık vajınısmus hastalıgından 22 gun once kurtuldum ve artık bende anne olmak ıstıyorum neler onerırısınız bana acaba

2 yıllık evliyim eşimdede bendede sorun yok ama hamile kalamıyorum bu durum beni fazlasıyla üzüyor rabbim hepimize evlat sevgisini yaşatır inşallah

slm siteye yeni üyeyim bende
16aylık evliyim bnde bebiş istiyorum...dr a gitttim prolaktin yüsek dedi dostinex kullanıyorum 2aydır.sonra klomende yazdı 5gunde onu kullandım ve iyi sonuç verdiğini söledi ve ovitrelle die bi iğne verdi vuruldum.... inşallahh sonuç veriri dua edinnnnn

tebrik ederim canım ne güzel bi haber yazmışın allah saglıkklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallaaaaahh. rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip etsin hayırlı saglıklı bir evlat amiiiiinn..

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm k.k cok tesekkür ederim burda yazılanların tecrübelerinden yaralanarak kendime bi yol cizdim ve hic düsünmedigim bi anda hamile kaldıgımı ögrendim dün önce bi gebelik testi arkasından kan tahlili sonucu kanıtlanmış oldu cok güzel bi duygu. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

maaalesef bizde 5 yildir ugrasiyoruz ama olmuyor 2 tup denemem oldu sonuc negatif simdi esim varikoselden ameliyat oldu 15 gun once bakalim rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun

slm arkadasim oncelikle cok sevindim hamile olmana allahim saglikli bi hamilelik gecirmeni nasip etsin ve evladini kucagina almayida nasip etsin insallah aminnn
benim durumum sana cok benziyor insallah bende senin gibi hamile kalirim en kisa zamanda.
bende 2 yil olacak evleneli 11 ay dk.habi kullandim ve ocakta biraktim ve hala hamile kalamadim benimde adetlerim cok sanciliydi dk.habi kulandim sancilarim azaldi simdi biraktigim icin yine ayni sidetle devam ediyor bu ay cok umutluydum malesef bu ayin 28 adet oldum cok umutluydum ama malesef olmadi. bu son ay bu seferde olmazsa artik doktora gidecez :18: Allahim insallah doktora gerek kalmadan hamile olurum nolur dua et bana hamilelerin dualari kabul olurmus.
birsey sormak istiyorum siz her gunmu birlike oldunuz yada farkli bisi kulandinmi bitkisel ilaclar falan?

hayirli olsun canim
darisi biz butun isteyenlerin basina insallah
canim nasil bi yol cizdin acaba belki bizede yarari olur ?

Neleri denedin nelerin faydasini gördün ?
Birde normal miydi sizde hersey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…