Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben gecen sene 8 haftalikken bir düsük yasadim.
Sonrasinda miyom görüldü onu aldirdim.
Bu ara sogan suyu kürü nü yaptim, cörekotu bal da yaptim.

3 ay önce clomifen kuladim gene olmadi.

Bu hafta kan degerlerimi alim dedim dr dan bi inceleyim.
6 ay önce yapilan kan degerlerimde gördüm ki,
amh degerim 0,33, fsh normal ...

ama yumurtam azalmis olunca sans cok düsük ve dr bana dogru düzgün birsey demedimi iyimi ?

Su an nerden baslayacagimi nerden devam edecegimi bilmiyorum.

tüp bebek görünüyor bu durumda , ama onu da hic istemiyorum, o zorluklara acik degilim sanki.

slm canım inan tek kendim için degil hepiniz için dua ediyorum bebişlerinize en kısa zamanda kavusursunuz inşallaaaaaaahh. ben hiç beklemedigim bi anda hamile kaldım canım bi kere kafana takmıcaksın hiç baska seylerle oyalan kafanı dagıt hatta unut gercekten bak bu dogru simdi bana ne diyo bu ya diyosun ama gercekten öyle banada öyle diyenleri kızıyodum nasıl olcak o unutcakmışım diye gıcık oluyodum ama dogru biliyormusun tamamen kafandan at bu konuyu adetin gectikten sonra 3 4 gün sonra hemen calısın iki günde bir gece 12 den sonraya kalmayın ozaman 3 cü güne girmiş oluyorsun sen alltta ol herzaman belinin altına kalın bi yastık al ve 1 veya 2 saat asla kalkma hemen yıkanma tuvalete gitme yıkanmayı sabah yaptıysanız aksama bırak aksam taptıysanız ertesı gune bırak tuvaletede 2 3 saat sonra git yastık inceyse iki yastık koy gün içinde işn varsa veya misafirin gelcekse sonra calısın önemli olan yatman ve kalkmaman kendini ona göre ayarla ve acaba bu seferde olcakmı sorusunu unut cok önemli deneyin böyle bir kac ay bence ama baktın olmuyo ozaman bi doktora gidersiniz. dualarım seninle tatlım kolay gelsin saatlerce yatmak sıkıcı ama napalım hersey bebişlerimiz gelmesi için ben müzik dinliyordum genelde baska seyler düşünüyordum oyle saat geciyordu işte cok sükür kurtuldum.

basa daha iyi bir doktora git iyice ögren canım aşılama olmuyormuymus

Tebrik ederim. Artık bir anne adayısın çok güzel. Darısı hepimizin başına çok sevindim.
bende beklemedeyim. son 3 günüm. test yapmaya korkuyorum. bu sefer kararlıyım adetimin geçmesini bekleyeceğim.
normalde 10 gün veya 5 gün öne atardı. ama bu sefer 3 gün kaldı. bakalım neler olacak. Allah herkesin gönlüne göre versin.

merhaba kızlar bende 3-4 ay korunmadım baktım olamyınca doktora gittim.kocaman çikolata kistim varmış. laparoskopiyle alındı ve yumurtalığım işlevini sürdürüyor cok sukur. yalnız hsg sonucumda tek tüpüm kapalı cıktı(aslında ceken doktor acıkmı kapalımı anlamadım tüpe sıvı doldu ama karın bosluguna akıp akmadıgını anlamadım dedi) bende film sonucumu kendi doktoruma goturdum ameliyat raporumla birlikte degerlendirecek. bu arada eşiminde tahlili yapılacak.. ooffffff çok zor günler geçiriyorum.inşallah allah hepimize yardım eder tez zamanda.

Bizde tam 1 senedir uğraşıyoruz bizimde bebeğimiz olmuyor. 4 ay önce 4.3 cm çapında bir kitlem vardı çok şükür ilk ayında kayboldu.Ama hala bebek yok.Ne gibi testler yaptırmam gerektiğini de bilmiyorum.Etrafımda ki herkes ya düşük yapıyor ya da bebekleri olmuyor. Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin.

bendede bi problem vaar canlarım 2 kez kürtaj oldum gebe kalıyorum ama bebeğim yasamıyor ilk gebeliğimde hiç bi problem olamadı bi kızım var3 yaşında ama kardeş istiyoruz ıolmuyor bebeklerim gelişmiyor inşallah sağlıklı bi bebeğim daha olur

Meraba anladıgım kadarıyla yumurta rezervlerınız azalmıs buna en ıyı gelen kur incir kürü ve havuç kürü cunku ıncır yumurtaları guclendirerek hazırlayıp havucta catlatıyormus bende bu ay başladım havuca bakalım kısmet rabbım herkeeseee nasıp etsınnn amınn @-}--

Son düzenleme:
bizde 2 aydır ve hiç bi problem yok ama olmuo ben ovulasyon testi denicem bu ay :):) çok umutluyum :):) ilkinden hamile kalan çok kadın var :):) hem adetdüzensizliği olan bi kadında rahat taki yapabilir bunla

bizde 2 aydır ve hiç bi problem yok ama olmuo ben ovulasyon testi denicem bu ay :):) çok umutluyum :):) ilkinden hamile kalan çok kadın var :):) hem adetdüzensizliği olan bi kadında rahat takip yapabilir bunla

benm arkadaşında bebeği oluo 2 aylkken açlıktan ölüo çünkü kan pıhtılaşması var tedavi görüo.. en kısa zamnda doktora git canum

cnm tebrik ederim...allah sag salim kucağına almayı nasip etsin ... bende iki ay tedavi gördüm klomen +iğnw ama yumurta çatlamamış kist e dönüşmüş bnde dr u bıraktım ... cnm nasıl bi yol izledin neler yaptın sakıncası yoksa paylaşırmısın?????

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

canım hiç üzülme bende 2,5 senelik evliyim olmuyor sorun ne desen sorunda yok eşimde hiç yok ama bende iltihap vardiye düşünüyorum çünkü yanma ve idrarda koku var ordan anlıyorum bu ay bitki falan içeyim dedim papatyayla birlikte 4 bitki daha idrar söktürücü diye bitki satan yer önerdi yaklaşık 10 gündür içiyom ama bu aydada ümidi kestim belirti var daha evet haklısın cnm çok şanlılar anne duygusunu birtane bile de olsa tatmışlar Allah herkesin gönlüne göre versin inş (AMİN)

Kizlar merhaba bende kac aydir ugrasiyorum ama mslesef bu ay adetimin 2.gununde tahlil yaptirdim sonuclar elimde ama anlamiyorum bana yardimci olurmusunuz TSH 2.59 LH 7.12 FSH 16.16 PROLAKTIN 11.93 sizce bu sonuclar nasil

çünkü bende aynı durumdan yana çekiyorum.1.5 senedir korunmuyorum fakat sonuc hep negatif,etrafımdakıler sankı yarama tuz basar gibi peş peşe hamile kalınca benım psıkolojım alt ust oldu stres zaten en basta olumsuz sebep bilmiyorum nereye kadar bu sekılde devam eder allah yardımcımız olsun...

Bende ayni durumdaym 1 buçuk yıl oldu fakat pozitif göremedim dediginiz gibi herkes hamile sanki nispet gibi geliyor umarım sıra bizdedir

3 senelik evliyim sadece 9 ay korunduk ama bebek yok
sebepsiz infertil
bi aşılama oda olumusuz

offfffffffffffffff
bakalım pazartesi adet adet günüm vazgeçmedim vazgeçmicem hamile kalıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…