- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.561
slm canım inan tek kendim için degil hepiniz için dua ediyorum bebişlerinize en kısa zamanda kavusursunuz inşallaaaaaaahh. ben hiç beklemedigim bi anda hamile kaldım canım bi kere kafana takmıcaksın hiç baska seylerle oyalan kafanı dagıt hatta unut gercekten bak bu dogru simdi bana ne diyo bu ya diyosun ama gercekten öyle banada öyle diyenleri kızıyodum nasıl olcak o unutcakmışım diye gıcık oluyodum ama dogru biliyormusun tamamen kafandan at bu konuyu adetin gectikten sonra 3 4 gün sonra hemen calısın iki günde bir gece 12 den sonraya kalmayın ozaman 3 cü güne girmiş oluyorsun sen alltta ol herzaman belinin altına kalın bi yastık al ve 1 veya 2 saat asla kalkma hemen yıkanma tuvalete gitme yıkanmayı sabah yaptıysanız aksama bırak aksam taptıysanız ertesı gune bırak tuvaletede 2 3 saat sonra git yastık inceyse iki yastık koy gün içinde işn varsa veya misafirin gelcekse sonra calısın önemli olan yatman ve kalkmaman kendini ona göre ayarla ve acaba bu seferde olcakmı sorusunu unut cok önemli deneyin böyle bir kac ay bence ama baktın olmuyo ozaman bi doktora gidersiniz. dualarım seninle tatlım kolay gelsin saatlerce yatmak sıkıcı ama napalım hersey bebişlerimiz gelmesi için ben müzik dinliyordum genelde baska seyler düşünüyordum oyle saat geciyordu işte cok sükür kurtuldum.slm arkadasim oncelikle cok sevindim hamile olmana allahim saglikli bi hamilelik gecirmeni nasip etsin ve evladini kucagina almayida nasip etsin insallah aminnn
benim durumum sana cok benziyor insallah bende senin gibi hamile kalirim en kisa zamanda.
bende 2 yil olacak evleneli 11 ay dk.habi kullandim ve ocakta biraktim ve hala hamile kalamadimbenimde adetlerim cok sanciliydi dk.habi kulandim sancilarim azaldi simdi biraktigim icin yine ayni sidetle devam ediyor bu ay cok umutluydum malesef bu ayin 28 adet oldum cok umutluydum ama malesef olmadi. bu son ay bu seferde olmazsa artik doktora gidecez :18: Allahim insallah doktora gerek kalmadan hamile olurum nolur dua et bana hamilelerin dualari kabul olurmus.
birsey sormak istiyorum siz her gunmu birlike oldunuz yada farkli bisi kulandinmi bitkisel ilaclar falan?
amin canım amin.bu arada tşk ederim güzel duaların içinhayirli olsun canim
darisi biz butun isteyenlerin basina insallah
canim nasil bi yol cizdin acaba belki bizede yarari olur ?
basa daha iyi bir doktora git iyice ögren canım aşılama olmuyormuymusBen gecen sene 8 haftalikken bir düsük yasadim.
Sonrasinda miyom görüldü onu aldirdim.
Bu ara sogan suyu kürü nü yaptim, cörekotu bal da yaptim.
3 ay önce clomifen kuladim gene olmadi.
Bu hafta kan degerlerimi alim dedim dr dan bi inceleyim.
6 ay önce yapilan kan degerlerimde gördüm ki,
amh degerim 0,33, fsh normal ...
ama yumurtam azalmis olunca sans cok düsük ve dr bana dogru düzgün birsey demedimi iyimi ?
Su an nerden baslayacagimi nerden devam edecegimi bilmiyorum.
tüp bebek görünüyor bu durumda , ama onu da hic istemiyorum, o zorluklara acik degilim sanki.
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm k.k cok tesekkür ederim burda yazılanların tecrübelerinden yaralanarak kendime bi yol cizdim ve hic düsünmedigim bi anda hamile kaldıgımı ögrendim dün önce bi gebelik testi arkasından kan tahlili sonucu kanıtlanmış oldu cok güzel bi duygu. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
bendede bi problem vaar canlarım 2 kez kürtaj oldum gebe kalıyorum ama bebeğim yasamıyor ilk gebeliğimde hiç bi problem olamadı bi kızım var3 yaşında ama kardeş istiyoruz ıolmuyor bebeklerim gelişmiyorinşallah sağlıklı bi bebeğim daha olur
benm arkadaşında bebeği oluo 2 aylkken açlıktan ölüo çünkü kan pıhtılaşması var tedavi görüo.. en kısa zamnda doktora git canum
gidicem inşallahb genetik araştırma yaptırcaz pıhtılaşma ve kromozom analizi 26 sına randevu aldık canım
cnm tebrik ederim...allah sag salim kucağına almayı nasip etsin ... bende iki ay tedavi gördüm klomen +iğnw ama yumurta çatlamamış kist e dönüşmüş bnde dr u bıraktım ... cnm nasıl bi yol izledin neler yaptın sakıncası yoksa paylaşırmısın?????hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm k.k cok tesekkür ederim burda yazılanların tecrübelerinden yaralanarak kendime bi yol cizdim ve hic düsünmedigim bi anda hamile kaldıgımı ögrendim dün önce bi gebelik testi arkasından kan tahlili sonucu kanıtlanmış oldu cok güzel bi duygu. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
çünkü bende aynı durumdan yana çekiyorum.1.5 senedir korunmuyorum fakat sonuc hep negatif,etrafımdakıler sankı yarama tuz basar gibi peş peşe hamile kalınca benım psıkolojım alt ust oldu stres zaten en basta olumsuz sebep bilmiyorum nereye kadar bu sekılde devam eder allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?