Gebe kalamayanlar buraya.....

bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz

allah aşkına arkadaşlar ''ewliliğinizi yaşayın '' kavramını bir türlü anlamıorum ewlilik demek zaten aile demek o ailenin bebeği olmadan aile tamamlanabilirmi hiçç .. bu yüzden çocuk meselesini erteleyenlere çok kızıorumm yaa. ewlilik gezik dolaşmak koklaşmak değil flört etmek için değil .. eşinin ewe ekmek getirmes kadının ewi çevirmesi cocuğuna bakması ayda 1 2 ailece gezmek .. bu kadar basit

Bende yeni öğrendim AMH değerim 1,19 doktor çok düşük dedi klomen başlayacak çok mutsuzum 2,5 senelik evliyim 5 aydır çocuk istiyorduk

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibiyim... 3 yıllık evliyim 1,5 senedir uğraşıyorum.... 1 sene sonra bir tane düşüğüm oldu.. Denemediğim şey yapmadığım tahlil kalmadı.. Herşey normal ama meleğim gelmiyor.. Bu ay ilk defa klomen ve çetlatma iğnesi olmuştum çok umutluydum.. 4 tane yumurtam oluştu.. hatta belki ikiz olur diyodum ama maalesef bir tanesi bile döllenmedi ve ben bugün adet oldum Yıkılmış durumdayım ve artık ne yapacağımı bilmiyorum....

MRB arkadaşlar. Bir yilbvajinusmusla ugrastim. 4 ay önce bu site sayesinde yendim. Bebek istiyorduk artik. Adet duzensizligimde vardi. Gebelik testi için gittim ama troidim tavan yapmisti hem troidim yavaş calisiyordu hem de hashimoto hastasi olduğumu öğrendim iki aydir ilaç kullaniyorim. En son gittiğimde değerlerim düşüktü. Ve doktorum gebe kalabileceğimi söyledi. Buay adet sokturucuyle adet oldum.Ve eesimle deniyoruz. Umarim bu ay hamile kalabilirim( allah tüm isteyenlere yardim etsin..

13 yıllık evliyim 12 yaşında kızım var.2. çocuğumun olmasını çok istiyorum.ilaç kullandım iğne oldum ama yine olmadı yardımcı olurmusunuz

merhabalar bende aynı şekilde 3 senelik evliyim ve 15 gün önce iğnelerim oldu ardından çatlatma iğnesi ve yumurtalarım iyi gözüktüğü için ardından hemen aşılama yapıldı umutlu bir şekilde beklerken pazartesi günü regl oldum malesef bugün yine doktora gidiyorum ve ikinci aşılama için bir kez daha şansımı deniycem umarım bu kez olur diyorum artık

bende 1,5 yıllık evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz 1 aşılama 1 tüp denedik olmadı hiçbiri.mart ayına kadar normal deniycez olmazsa yine tüp :18:

nerde tedavi oluyorsun?

mrb cnm bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım sonra 3 aydır uğraştık olmadı eşimle gittik hastaneye sperm testi yapıldı onda da sorun çıkmadı çok şükür yumurtlama tarihlerini hesaplamaktan yoruldumm

Merhaba arkadaşlar ,Allah hepimizin dualarını işitsin .Ben de 6 yıllık evliyim .İlk yıllarda 3 tane düşüğüm oldu .şimdide gebe kalamıyorum çok üzgünüm

1,5 yıllık evliyim ve bebegimi kaybettim (düsük oldu) klomen ve catlama ignesinde bu ikinci ayım umarım bu ay bebişim gelecek :) inş hepimizin bebişleri gelirrr moralleri yuksek tutalım cok dua edelim arkadaslar sabırla bekleyelım inş allah kucaklarımızı bebeklerimizle doldururrr :)) AMİNNN...

Bu ay umutluydum arkadaşlar ama yok 6 ay oldu korunmayı bırakalı 1 sene eşim korundu adetim gayet düzenli ama yok yurtdışında yaşıyorum ne cok doktor seçeneğim nede hemen gidebılecegım bi doktor var bugun randevu aldım tam1 ay sonraya dua edin kızlarrr bi proplem olmasından korkuyorummm ;(

kızlarr merhaba ben de aranıza bugün katıldım.ben de 1.5 yıllık evliyim bu ay klomen ve progestan kullanıyorum.dualarınızı eksik etmeyin inşallah bir an evvel bebeklerimizi kucağımıza alırız

kızımda da 9 ay sonra hamile kalabilmiştim sürekli iltihaplanmam kistim oluyo rahimde yaramda var tedavi oluyorum ama tekrarlıyor sorunlar şimdide pko tanısı kondu hamile kalamıyorum bıktım ilaç kullanmaktan bugün adet oldum bitince yumurtlama belirleme testi alcam bide öyle denemek istiyorum inş hayırlı evlat olacaksa tutar rabbim hepimize salih hayırlı saglıklı evlat versin

Nisanda evliliğimizin 3, yılı olacak doktora gittiğimde 5 aydık korunmuyorduk AMH değerim çok düşükmüş Yumurta rezervim tükeniyormuş acilen tedavi dedi doktor Adetimi bekledik ve KLOMENE başladık Klomen bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi ve şu an adet günüme 2 gün var meraktan ölüyorum
Korkudan ölüyorum sürekli dua ediyorum inşaallah hamileyimdir
Birde klomen bitti biteli sürekli kasık ağrım var iyi mi kötü mü bilmiyorum

bizde 3 yıldır çocuk istiyoruz olmayınca olmuyo geçen ay klomen kullandım oda kanamalı kist yaptı bende soğan suyuna başladım bal tarçın çörek otu yiyiorum gündede bir bardak adaçayı içmeye başladım bide vajina bölgesine pamuğa ada çayı yağı sürüp koyacakmışın bunuda denemekte fayda var Allahım sen bizleride gör yarabbim bizlerin kucaklarınıda doldur eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evletlar ver yarabbim Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…