- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.601
Nisanda evliliğimizin 3, yılı olacak doktora gittiğimde 5 aydık korunmuyorduk AMH değerim çok düşükmüş Yumurta rezervim tükeniyormuş acilen tedavi dedi doktor Adetimi bekledik ve KLOMENE başladık Klomen bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi ve şu an adet günüme 2 gün var meraktan ölüyorum
Korkudan ölüyorum sürekli dua ediyorum inşaallah hamileyimdir
Birde klomen bitti biteli sürekli kasık ağrım var iyi mi kötü mü bilmiyorum
Mrb kizlar bugün size katildim.bende evliligimin 3yilina girecegim 1 yillik evliyken çocuk tedavisi gordüm ama dokuz aylik oldu ve bebegimi kucağima almadan kaybettim bir yil korunduk ve çocuk olmuyor üç ay önce dış gebelik şansizliği ile karşılastim ve çok dağıldım beynim ruhum bozuldu ne yapmam lazim bilmiyorum..
merhaba anne adaylari uzun zamandir bu kulupteyim ama sizleri ilk defa gordum benimde uc yila yakindir bebisim olmuyo kac kez ilac uc kez asilama sonuc olumsuz Allah hepimiz hakkinda hayirlisi nasip etsin insallah son asilamam uc hafta once yapildi bir hafta oncede tutmadini anladik bu ayda kurlere basladim aranizda incir kuru yada bal corek otu tarcin kuru yapan varmi
Dualarımız seninle...
6 aylık evliyim. Korunmadık hiç.
Yaşım 23 eşimde 33.
Ben yırmı dk. Sonra kalkıp temizlrniyorum
Eşim artık bana yine mi hasta oldun. Olamıyorsun dmi gibi tuaf tepkiler vermeye başladı.
merhaba arkadasim. iliskiden 20 dak. sonra mi kalkip temizleniyorsun. eger dogru anladiysam canim belki de bundan dolayi tutmuyordur seninki. hic kalkmamaya calis durabiliyorsan sabah kadar yatakta kal derim sana. kalkip temizlenmen demek sansini yuzde 50e dusurmen demektir ki sade suyla temizleniyorsan iyi sabun kullaniyorsan da kimyasal madde var olan canlilari da oldurur. iliskiden 2 saat once sivi tuketmemeye calis ki iliskiden sonra tuvalet ihtiyaci duymayasin ve yatakalabilesin. abla tavsiyesi sana iliskiden uzunca bir sure sonra temizlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?