Gebe kalamayanlar buraya.....

Dualarımız seninle...

Mrb kizlar bugün size katildim.bende evliligimin 3yilina girecegim 1 yillik evliyken çocuk tedavisi gordüm ama dokuz aylik oldu ve bebegimi kucağima almadan kaybettim bir yil korunduk ve çocuk olmuyor üç ay önce dış gebelik şansizliği ile karşılastim ve çok dağıldım beynim ruhum bozuldu ne yapmam lazim bilmiyorum..

Canım benim Allahtan umut kesilmez...Moralini bozma...

merhaba anne adaylari uzun zamandir bu kulupteyim ama sizleri ilk defa gordum benimde uc yila yakindir bebisim olmuyo kac kez ilac uc kez asilama sonuc olumsuz Allah hepimiz hakkinda hayirlisi nasip etsin insallah son asilamam uc hafta once yapildi bir hafta oncede tutmadini anladik bu ayda kurlere basladim aranizda incir kuru yada bal corek otu tarcin kuru yapan varmi

kimse yokmu....

merhaba bende aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim korunmadık hamile kalmadım. doktora gittik eşim ve bana normal bi sıkıntı yok dedi. bend eidrar yolun enfeksiyonu vardı tedavisini oldum.yanlız denemelere rağmen yine hamile kalmadım. doktor eşime yine hamile kalmazsa eşin bir tahlil yapacaz demiş. ne tahlili olabilir fikriniz varmı.:44:

Son düzenleme:
Arkadaslar 1.5 yillik evliyim cocuk istiyorum cok ama olmuyo en son doktora gittim yumurtalarim tembelmis kilo vermemi soyledi bu ay tekrar gitcem klomen vercekmis benim durumumda olupta hamile kalsn oldumu lutfen cvp

Merhaba kızlar.Ben de aranıza yeni katıldım.Evleneli 1,5 yıl oldu.ama hiç bir şekilde hamile kalamadım.Üstelik farklı doktorlara da gittim.Herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen olmadı.İşin en kötüsü eşimin doktora gitmek istememesi.Bu yolda sanırım tek başımayım ve bu beni çok üzüyor.:2:

Ama kızlar ben duanın gücüne çok inanıyorum.Rabbimin hazinesi geniş.İstediğimz zaman ve ısrarlı olduğumuz zaman bize de verecektir.Bol bol dua edelim.

6 aylık evliyim. Korunmadık hiç.
Yaşım 23 eşimde 33.
Ben yırmı dk. Sonra kalkıp temizlrniyorum
Eşim artık bana yine mi hasta oldun. Olamıyorsun dmi gibi tuaf tepkiler vermeye başladı.

6 aylık evliyim. Korunmadık hiç.
Yaşım 23 eşimde 33.
Ben yırmı dk. Sonra kalkıp temizlrniyorum
Eşim artık bana yine mi hasta oldun. Olamıyorsun dmi gibi tuaf tepkiler vermeye başladı.

merhaba arkadasim. iliskiden 20 dak. sonra mi kalkip temizleniyorsun. eger dogru anladiysam canim belki de bundan dolayi tutmuyordur seninki. hic kalkmamaya calis durabiliyorsan sabah kadar yatakta kal derim sana. kalkip temizlenmen demek sansini yuzde 50e dusurmen demektir ki sade suyla temizleniyorsan iyi sabun kullaniyorsan da kimyasal madde var olan canlilari da oldurur. iliskiden 2 saat once sivi tuketmemeye calis ki iliskiden sonra tuvalet ihtiyaci duymayasin ve yatakalabilesin. abla tavsiyesi sana iliskiden uzunca bir sure sonra temizlen.

Teşşekür ederim. Evet eşim çok titiz. Ona göre olursa zaten o yırmı dk. Olurmuş.... ben beklemek istesem de kendisi müsade etmez malesef. Ama yıne ona hatırlatcam teşşekür ederim.

kızlar selam size umut olurum diye yazıyorum ben 7 yıllık evliyim evlendigimden beri korunmadım önceleri önemsemedim acıkcası dikkatte etömiyordum 3. yıldan sonra istek arttı ve acı gercekle yüzlestim pco hastasıytım. ayrıca tsh yüksek. bir sürü tahlil vsvs rahim filmleri sonucunda 42 yumurtam var kücük kücük ve hepsi saglıksız tabiki. 3 asılama yaptırdım bir yıgın para döktüm özel doktorlara sonuc sıfır. daha sonra ege üne gitmeye basladım bu seferde kan pıhtılasması bas gösterdi önce onu tedavi ettiler sonrasında tüp bebek icin rapor vs cıkartma safhalarına geldik. veeee rapor cıkartmayta gittigim gün orada hamile oldugumu ögrendim. ve inanamadım tabi üstelik 2.5 aylıktı bebegim. sürekli adret gecikmesi oldugundan 40 gün boyunca test yapmamıstım ve bebegim bana gelmişti. doktor burda işin kalmadı git demesine ragme ndoktora diyorum ki ben rapor cıkartıcam heyete gircektim diyorum o kadar inanamadım yani. sonrasında hemen doktora gittim gördüm bebegimi kesesini kalbini inanılmaz bişidi. yazarken bile duygulanıyorum. size tavsiyem sakın umudunuzu yitirmeyin allah ol dedigi an oluyor pco kısırlık falan filan işin bahane kısmı bu halde bile hamile kalabildiysem kendiligimden olmayacak diye bişi yok demektir. allaha dua edin ve biraz da kafadan atmaya ugrasın. az da olsa kilo vermekte cok etkilio. hepinize bu uzun ve zor yolculukta allah güc ve kuvvet versin. yaşananlar cooook zor. dısardan birinin anlaması mümkün degil asla. hepiniz allaha emanet olun
ayrıca öyle 6 aylık 1 senelik evli olup cocugum olmuyo demekle sadece kendinizi yıpratırsınız üzülmek cok yersiz ve anlamsız cünkü bu uzun bir sürec ve 10 yılı da bulabilir daha da fazla sürebilir eşinizden de böyle tepkiler almanız onun anlayışsızlıgıdır aldırıs etmeyin belki de sorun ondadır kim bilir bu gibi durumlarda eşin destegi cok önemli 7 yıl boyunca eşim bana asla bunu yansıtmadı hep destek oldu mutlaka bir gün cocugumuz olcak bizim de diye teselli etti bu en büyük morall

iyi akşamlar bende malesef dün rahim filmi çekildikten sonra öğrendim ki rahimde perde yada bikornus uterus var tam tanı pzt sı belli olacak çocugum olsa bile düşükle sonuçlanırmıs şimdi umarım septum(perde) dir diye dua ediyorum çünkü onu amelıyatla düzelteceklermiş ama bikornüs ise cocuk düşürmeden ameliyat etmiyolar ama yinede umudum var onuda kaybetmek istemiyorum

Bende hamile kalamıyorum bir çok doktor denedim bir çok ilaç kullanımı yaptım ama yok bundan öncede zaten farklı doktorlarla tedavi yolları denedim.
İlişki esnasında hemen kalkıp temizlenmiyorum, hatta belime yastıkta koyup nerede ise 1 2 saat o şekilde yattığımıda biliyorum ama nedense hala olmuyor..
umarım bu sene bir bebişim olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…