- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.621
Bende hamile kalamıyorum bir çok doktor denedim bir çok ilaç kullanımı yaptım ama yok bundan öncede zaten farklı doktorlarla tedavi yolları denedim.
İlişki esnasında hemen kalkıp temizlenmiyorum, hatta belime yastıkta koyup nerede ise 1 2 saat o şekilde yattığımıda biliyorum ama nedense hala olmuyor..
umarım bu sene bir bebişim olur..
ne kadar süre korunmadınızArkadaşlar 1,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz artık.Çok bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.En azından şuan genel bilgilere ihtiyacım var.
ne kadar süre korunmadınız
Bunu gerçekten çok duyuyorum etrafımda.Hiç sorun yokken sırf kafaya taktığı için vücudu reddedip tutmayan...
Bende 8 aylık evliyim ve hic korunmadim..dr gittim bir sorun yok dedi ..denedim yine olmadi bu sefer baska dr gittim prolaktin 21 gebe kalamazsin dedi...kendi dr gittim ben sana prolaktini soylemedim bile cunku gebe kalmamana engel olmaz bukadar kücük deger dedi..buaralar ilişki sonrasında kanamam ve yanma oluyo onuda soyledim..alttan muyane etti sonucumu pazartesi günü alacağım enfeksiyon almissin bunlar hep etken diyor sizcede oylemi; (neye inanacagimi sasirdim
Cnm prolaktin hormonu bildigim kadariyla enfeksiyon oldugunda dusuyor, belki o yuzden dusmus olabilir. Bence de enfeksiyon bir etken olabilir
Dr geldim simdi iliski sırasında bulasan mikroplar varmis vucudumda ilac yazdı..10 gun cinsel ilişkiyi yasakladıhamile kalsan bile düşük ile sonuçlanır dedi ilaçları duzenli icersen mikrobu yok edebilirsin ve dezenfekte et sürekli dedi hadi bakalım hayırlısı
arkadaşlar son 4 aydır kendi vücudumu izliyrm ve maalesef hayal kırıklığı oluyor.hatta o kadar ki adet günümün gecikmesine sebep oluyrm artık.çünkü bilinçaltımız bunu vücuda endeksliyor hamile kalmalıyım diye. adet günü hasta olmayınca tabi bende acaba hamilemiyim diye kafamda bir sürü soru.önce eczaneden alınan testler. bu testler negatif çıkmasına rağmen ben sanki varmış gibi hastaneye gidip kan vermeler. Allahım ne büyük stres ve üzüntü sonuçtta. bu ayda aynı şey oldu.adetim gecikti ve üzerinden 10 gün geçti.bu sefer ısrarla test alıp yapmıyorum. ama bugün dayanamyıp yine gidip alıcm sanırım test.Allah herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah
Amiin inşallah. Bende tam tersi oluyo okdr dusunuyorumki adetim 5-7 gün erken geliyo. Ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum.
Inşallah testi yapınca hayırlı haberini bizimlede paylaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?