Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim nasip isi hemen kalsanda nasibin varsa olur cevremde görüyorum korunduğu halde hamile kalıyorlar bende çok istiyorum ama güce Rabbim nasip etmesi lazim iste canini sikma stres yapma stresinden cok etkisi var

Arkadaşlar biz de deniyorum 6 ay oldu hala tık yok.Doktora gittim ne öğreneyim:)Millet ayda bir yumurtlarken ben 2 yumurtluyormuşum.İkiz olabilme ihtimali yüksek yani.Ama dedim o zaman niye olmuyor?Sana tek tavsiyem var dediÜŞÜNME.Eğer bu kadar çok takarsan kafana vücudunun olan düzenini de bozarsın ve engellersin.Düşünmediğin zaman olacak.

Bir de nasılsa tutmuyor diye 2 ay önce boşvermiştim.O zaman ovülasyon testi yaptım uğraştık falan filan.Keyfime bakayım takmıyım dedim kayak yapmaya gittik.Erken kanamam oldu.Bebek tutunamamış .
Bu yüzden artık hepten boşverdim iyice sinirlerim bozuldu bu konuda.Bence düşünmeyin keyfinize bakın.Çünkü gerçekten beklediğin değil,beklemediğin anda oluyo.

Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz artık.Çok bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.En azından şuan genel bilgilere ihtiyacım var.

ne kadar süre korunmadınız

Ben vajinismus denen rahatsızlık atlattım,atlatalıda 3 ay oluyor,ozamandan beri korunmuyoruz ama yumurta çatlama günlerini falan bilmiyordum,bu ay çatlama zamanını takip ediyorum.adet düzensizliği var bende,en son reglim 40 gün sonra oldu,en son 15 şubatta regli oldum ve 7 gün sürdü.yani çatlama dönemim bu ayın 10 un dan sonra falan olmalı.Doğru hesapladıysam bu günlerde neler yapmam lazım.ilişki sonrası neler yapmam lazım.

Merhaba hanimlar.bizde yaklasik 1 bucuk yil oldu bebek dusunuyoruz ama olmadi.doktora gittik esimde ve bende hic bir sorun cikmadi cok sukur.bi ara cok kafama takiyordum her ay bi umutla test yapiyorum ama sonu husran.bu ay sanki daha farkli cunku takmiyorum artik eskisi gibi.bu ay bazi belirtiler yasadim ve 3gun kaldi adete insallah bu ay gelir melegim.allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.

Merhaba kizlar bizde 6 aydir deniyoruz malesef olmuyor pco luyum uzun zamandir duphaston kulladim bir bucuk ay once biraktim ve en son 19 ocakta regl oldum halada olamadim gecen hafta bi umut test yaptim ne yazikki negatif allahim isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin bizleri bu duygudan mahrum etmesin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben araniza yeni katıldım. . Bende 8 yıllık evliyim yaklaşık 1-5 yıldır cocuk dusunuyoruz ama olmadi yumurta çatlatma iğnesi oldum inşallah hayirlisiyla bu ay hamile kalırım

Bende 8 aylık evliyim ve hic korunmadim..dr gittim bir sorun yok dedi ..denedim yine olmadi bu sefer baska dr gittim prolaktin 21 gebe kalamazsin dedi...kendi dr gittim ben sana prolaktini soylemedim bile cunku gebe kalmamana engel olmaz bukadar kücük deger dedi..buaralar ilişki sonrasında kanamam ve yanma oluyo onuda soyledim..alttan muyane etti sonucumu pazartesi günü alacağım enfeksiyon almissin bunlar hep etken diyor sizcede oylemi; (neye inanacagimi sasirdim

Bunu gerçekten çok duyuyorum etrafımda.Hiç sorun yokken sırf kafaya taktığı için vücudu reddedip tutmayan...

Aynı sorun bende de var cnm. Ama takmadanda olmuyokiii :) yumurtlama gunumden sonra gunler gecmiyo resmen, kafa agrisi da cabasi...ama artik bu aydan sonra karar verdim kendime vucuduma daha cok onem vericem.spora baslicam ve kalori sayimina basliyorum. Otur otur nere kadar. Geç olsun güç olmasin Inşallah

Cnm prolaktin hormonu bildigim kadariyla enfeksiyon oldugunda dusuyor, belki o yuzden dusmus olabilir. Bence de enfeksiyon bir etken olabilir

Arkadaşlar,

ben iki yıldır evliyim ama hiç hamile kalamadım. bunun nedeni ne olabilir?
eşimde veya bende kısırlık olmasından korkuyorum.
gerçi ben doktora gittiğimde sende bişey yok yumurtalıkların normalinden daha büyük ve sağlıklı demişti ama çok korkuyorum yardım veya bir fikir verin istanbul anadolu yakasında en iyi doktor nerede??

Cnm prolaktin hormonu bildigim kadariyla enfeksiyon oldugunda dusuyor, belki o yuzden dusmus olabilir. Bence de enfeksiyon bir etken olabilir

Dr geldim simdi iliski sırasında bulasan mikroplar varmis vucudumda ilac yazdı..10 gun cinsel ilişkiyi yasakladı hamile kalsan bile düşük ile sonuçlanır dedi ilaçları duzenli icersen mikrobu yok edebilirsin ve dezenfekte et sürekli dedi hadi bakalım hayırlısı

Iyiki gitmişsin, bu haplar enfeksiyonlari temizler oohh mis gibi çabuk hamile kalirsin inşallah

arkadaşlar son 4 aydır kendi vücudumu izliyrm ve maalesef hayal kırıklığı oluyor.hatta o kadar ki adet günümün gecikmesine sebep oluyrm artık.çünkü bilinçaltımız bunu vücuda endeksliyor hamile kalmalıyım diye. adet günü hasta olmayınca tabi bende acaba hamilemiyim diye kafamda bir sürü soru.önce eczaneden alınan testler. bu testler negatif çıkmasına rağmen ben sanki varmış gibi hastaneye gidip kan vermeler. Allahım ne büyük stres ve üzüntü sonuçtta. bu ayda aynı şey oldu.adetim gecikti ve üzerinden 10 gün geçti.bu sefer ısrarla test alıp yapmıyorum. ama bugün dayanamyıp yine gidip alıcm sanırım test.Allah herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah

Amiin inşallah. Bende tam tersi oluyo okdr dusunuyorumki adetim 5-7 gün erken geliyo. Ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum.
Inşallah testi yapınca hayırlı haberini bizimlede paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…