- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.641
arkadaşlar son 4 aydır kendi vücudumu izliyrm ve maalesef hayal kırıklığı oluyor.hatta o kadar ki adet günümün gecikmesine sebep oluyrm artık.çünkü bilinçaltımız bunu vücuda endeksliyor hamile kalmalıyım diye. adet günü hasta olmayınca tabi bende acaba hamilemiyim diye kafamda bir sürü soru.önce eczaneden alınan testler. bu testler negatif çıkmasına rağmen ben sanki varmış gibi hastaneye gidip kan vermeler. Allahım ne büyük stres ve üzüntü sonuçtta. bu ayda aynı şey oldu.adetim gecikti ve üzerinden 10 gün geçti.bu sefer ısrarla test alıp yapmıyorum. ama bugün dayanamyıp yine gidip alıcm sanırım test.Allah herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah
benim merak ettiğim psikolojik olarak insanlar ne kadar geciktirebilir. yani tıpta böyle bişey varmı yoksa bu gecikmelerin başka bir sebebi olabilir mi (mesela bend enfeksiyon varken 5 gün gecikirdi ) şimdide adet günüm ve gelmesn diye ugraşıyom ..
Amiin inşallah. Bende tam tersi oluyo okdr dusunuyorumki adetim 5-7 gün erken geliyo. Ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum.
Inşallah testi yapınca hayırlı haberini bizimlede paylaşırsın
testi bu sabah yaptı ve iki çizgi çıktı.ne yapacağımı bilemedim ve sabah soluğu hastanede aldım kan testi için. şimdide kan testinin sonucunu bekliyrm.doktor bişey söylemedi.ben sadece dedimki kimyasal gebelik olma ihtimali nasıl dedim oda teste bir bakalım dedi.inşallah testin sonucuda pozitif olr merakla beklyrmmm
testi bu sabah yaptı ve iki çizgi çıktı.ne yapacağımı bilemedim ve sabah soluğu hastanede aldım kan testi için. şimdide kan testinin sonucunu bekliyrm.doktor bişey söylemedi.ben sadece dedimki kimyasal gebelik olma ihtimali nasıl dedim oda teste bir bakalım dedi.inşallah testin sonucuda pozitif olr merakla beklyrmmm
Darısı başımıza :) Inşallah güzel haberlerle dönersin evine.
olumlu düşün hep :)
arkadaşlar işyerinden çıkmamıştım bende hastaneyi aradım az önce değerler 156 dedi ordaki görevli.yarın öğleden sonra hastaneye gidicm doğru bilgiyi doktordan alıcm ama sanırım sonuç pozitif gibi görünüyor:))
arkadaşlar işyerinden çıkmamıştım bende hastaneyi aradım az önce değerler 156 dedi ordaki görevli.yarın öğleden sonra hastaneye gidicm doğru bilgiyi doktordan alıcm ama sanırım sonuç pozitif gibi görünüyor:))
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..hikayen benimkine benziyo bende mayısta evlendim ve benim adet 4 gün geçti test yapmadım bilerek bekliyorum hüsran olmasın diearkadaşlar dün hastaneye gittim ve sonuç pozitif.doktor keseyi gördüm dedi:)) hastaneden çıktığımda hüngür hüngür ağladım.hemen eşimi aradım oda en az benim kadar sevindi.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.şimdilik bunu sadece sizler biliysunz. 10 gün sonra ilk kalp atışları için yeniden kontrole gittikten sonra ailelere söyliycz. size hemen kendi hikayemi anlatmak istiyorum. biz de 2013 mayıste evlendik ama ilk aylar eşim pek düşünmemişti bebeği.sonradan oda istekli olunca her ay ben kendimi kontrol etmeye başladım her adet gecikmesinde hemen test alıp yapmaya onunla da yetinmeyip kan testine kadar gidiyrm ama sonuç maalesef hüsrandı. arkadaşlardan yada akrabalardan hamile olanları duydukça yüreğim sızlıyordu. artık nasıl biliçaltına işlediyse. en sonunda geçen ay eşimi ikna ettim ve ikimizde herhangi bir sıkıntı olup olmadığı konusunda doktor kontrolünden geçtik.çok şükür doktor çalışmaya devam daha bir yıl bile olmamış ve düzenli ve 3 günde bir ilişkinizi tekrarlayın diyince benden ziyade eşim bu kurala uydu ve şimdi mutlu haber aldık. ama stresin nasıl bir bela olduğunu anlamış oldum.sanırım dış dünyaya biraz kulak tıkayp sadece eşinizle ve kendinizi sevin arkadaşlar.dua ettim bol bol.rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin diye.inşallah sağlıklı bir evladımız olur artık bunun için duacıyız. Allah kimseyi evlat aratmadan versin inşallah.iyijki burda sizler varsınız.bu sıkıntılı süreçlerimde hep buraya bakar okur kendimi motive ederdim.kimseye anlatamadıklarımı sizlere yazım.seviyorum hepinizi.hepinizin iyi haberlerini de okumaya devam edicm inşallah
arkadaşlar dün hastaneye gittim ve sonuç pozitif.doktor keseyi gördüm dedi:)) hastaneden çıktığımda hüngür hüngür ağladım.hemen eşimi aradım oda en az benim kadar sevindi.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.şimdilik bunu sadece sizler biliysunz. 10 gün sonra ilk kalp atışları için yeniden kontrole gittikten sonra ailelere söyliycz. size hemen kendi hikayemi anlatmak istiyorum. biz de 2013 mayıste evlendik ama ilk aylar eşim pek düşünmemişti bebeği.sonradan oda istekli olunca her ay ben kendimi kontrol etmeye başladım her adet gecikmesinde hemen test alıp yapmaya onunla da yetinmeyip kan testine kadar gidiyrm ama sonuç maalesef hüsrandı. arkadaşlardan yada akrabalardan hamile olanları duydukça yüreğim sızlıyordu. artık nasıl biliçaltına işlediyse. en sonunda geçen ay eşimi ikna ettim ve ikimizde herhangi bir sıkıntı olup olmadığı konusunda doktor kontrolünden geçtik.çok şükür doktor çalışmaya devam daha bir yıl bile olmamış ve düzenli ve 3 günde bir ilişkinizi tekrarlayın diyince benden ziyade eşim bu kurala uydu ve şimdi mutlu haber aldık. ama stresin nasıl bir bela olduğunu anlamış oldum.sanırım dış dünyaya biraz kulak tıkayp sadece eşinizle ve kendinizi sevin arkadaşlar.dua ettim bol bol.rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin diye.inşallah sağlıklı bir evladımız olur artık bunun için duacıyız. Allah kimseyi evlat aratmadan versin inşallah.iyijki burda sizler varsınız.bu sıkıntılı süreçlerimde hep buraya bakar okur kendimi motive ederdim.kimseye anlatamadıklarımı sizlere yazım.seviyorum hepinizi.hepinizin iyi haberlerini de okumaya devam edicm inşallah
arkadaşlar dün hastaneye gittim ve sonuç pozitif.doktor keseyi gördüm dedi:)) hastaneden çıktığımda hüngür hüngür ağladım.hemen eşimi aradım oda en az benim kadar sevindi.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.şimdilik bunu sadece sizler biliysunz. 10 gün sonra ilk kalp atışları için yeniden kontrole gittikten sonra ailelere söyliycz. size hemen kendi hikayemi anlatmak istiyorum. biz de 2013 mayıste evlendik ama ilk aylar eşim pek düşünmemişti bebeği.sonradan oda istekli olunca her ay ben kendimi kontrol etmeye başladım her adet gecikmesinde hemen test alıp yapmaya onunla da yetinmeyip kan testine kadar gidiyrm ama sonuç maalesef hüsrandı. arkadaşlardan yada akrabalardan hamile olanları duydukça yüreğim sızlıyordu. artık nasıl biliçaltına işlediyse. en sonunda geçen ay eşimi ikna ettim ve ikimizde herhangi bir sıkıntı olup olmadığı konusunda doktor kontrolünden geçtik.çok şükür doktor çalışmaya devam daha bir yıl bile olmamış ve düzenli ve 3 günde bir ilişkinizi tekrarlayın diyince benden ziyade eşim bu kurala uydu ve şimdi mutlu haber aldık. ama stresin nasıl bir bela olduğunu anlamış oldum.sanırım dış dünyaya biraz kulak tıkayp sadece eşinizle ve kendinizi sevin arkadaşlar.dua ettim bol bol.rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin diye.inşallah sağlıklı bir evladımız olur artık bunun için duacıyız. Allah kimseyi evlat aratmadan versin inşallah.iyijki burda sizler varsınız.bu sıkıntılı süreçlerimde hep buraya bakar okur kendimi motive ederdim.kimseye anlatamadıklarımı sizlere yazım.seviyorum hepinizi.hepinizin iyi haberlerini de okumaya devam edicm inşallah
Kızlar Merhaba. Ben 10 aylık evliyim 6 aydır da korunmuyoruz. Başlarda pek kafama takmamıştım ama son 3 aydır yumurtlama günümü hesap ediyorum ama sonuç hüsranDoktora gittim alttan muayene etti yumurtalıkların rahmin gayet iyi görünüyor dedi. Sağ kasığımdaki ağrıyı söyledim bizim ısrarımızla ultrason istedi. Ultrason sonucunda 3 cmlik miyom çıktı. Miyomun hamile kalmaya engel olmayacağın söyledi. Tiroide baktı o da yok çok şükür. Eşimin testleri de iyi çıktı. Adetin 3. gününde yapılan hormon testini istemeyecek misiniz dedim yaşın çok genç rahmin iyi gözüküyor 6 ay daha deneyin olmazsa o zaman bakarız dedi. Ama benim aklımda soru işaretleri kaldı. Eğer hormonlarımda bir sorun varsa hemen tedaviye başlanabilirdi 6 ay daha beklemek zaman kaybı değil mi? Acaba başka bir doktora mı gitsem ya da başka bir yerde bu testleri mi
yaptırsam bilemedim ?
Benimde ilk gittiğim doktor herşey normal demişti, 1 sene dene olmazsa konuşalım dedi. Sonra doktor değiştirip başka doktora gittim polikistik over var dedi ve yine 1 sene dene olmazsa tedaviye başlayalım dedi.
Anladığım kadarıyla doktorlar ilk 1 sene olmazsa tedaviyi tercih ediyorlar.
Benim içinde şuan zaman kaybı bu 1 sene, 2 ay daha deneyip tedavi gerekirse erken başlayın diyeceğim, zaten yaş olarak çoktan geç kaldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?