Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim 31 yaşındayım.vajınusmus tum atlattım artık çocuk düşünüyoruz.bunun öncesinde doktora gitmem gerekiyormu yada kendiliğinden olmasınımı beklemeliyim.özel muyanesi olan doktoru aradım muyane ücreti 175 diyor .biraz hassasınsım doktor konusunda özel hastaneye gitsem beni dinlemezler tam anlamıyla diye çekiniyorum vajinusmus u atlattım için kontrol edlirken zorlanabilirim oyüzden özele gitmek istiyorum oda cok pahalı.kendi kendine olsun diye beklersemde yaşım geçiyor .bana akıl verebilirmisniz.napmalıyım

1 yıldır bizimde olmuyo sebepsiz infertilite ..
bi tane olumsuz sonuclanan asılamam var ..
insallah bizlerinde olur kuzucuklarımızzzz ..

Merhaba canim hayirli olsun oncelikle inşallah yawrunu kucağına almak nasip eder allah.bende2013 haziranda evlendim 10 aydr da istiyoruz doktor bi sk ti yok dedi senen bile dolmamis dedi strestenmi olmuyo acaba baska doktorami gtsem yksa 2 ay daha beklesemmi bilemedim

Nasip demekki...........................................................

canım benim sakın stres yapma. bizde kontrole gittik ve doktor daha bir yılınız dolmamış çalışmaya devam dedi:).doktor eşime üç günde bir ilişki tavsiye etmişti. ben ise o güne kadar en fazla iki gün ara verilmesi gerektiğini biliyodum özellikle o verimli zaman dilimi içerisinde. ama eşimde bu sefer doktorun dediği gibi yapalım diyince ilk ayda da olumlu haberi aldık.tabi nasip bu zamanaymış ama bu aya kadar ben sürekli gün takip eder tarih tutturmaya çalışırdım.baktım öyle olmayınca bu sefer hiç kendi vücudumu izlemden acaba ayın kaçında adte olmam gerekiyodu acaba hamilemiyim telaşına girmeden 15 gün geciktikten sonra doktora gittim.stresin ve kafaya takmanın olumsuz etkisi olduğunu düşünyrm.lütfen sende olumlu düşün ve kafanı rahatlat bence mutlaka gerisi gelecektir.mutlu haberini beklycm.
bu arada bu forumlarda okurdum ki heray belirti arardım kendimde.ama hamile kalma durumunda kendimde hiçbir belirtinin ve değişikliğin olmadığını gördüm.sanırım herkesin vücut kimyası farklı.sakın kendini izleyip olmıyck şeyleri de hamilelik belirtisi olarak algılama.

arkadaşlar ben pkodan dolayı geçen ay laporoskopi oldum ve o ay hamile kaldım ancak şuan kimyasal gebelik yaşıyorum çok üzgünüm kimyasal gebelik yaşayan var mı benim gibi

merhaba bu 8 aylık evliyim aralık ayından itibaren bebek düşünmeye başladım.ağustosta evlendim ilk ay ilk birliktelik olduğu için düzenli bir cinsel hayatım olmadı sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım adetlerim 27 yaşına kadar her ay 7 gün sürerdi son 2.5 yıldır ilk 2 gün kahve rengi leke ve sonrası adet kanaması sonrada yine lekeler şeklinde 10 gün sürmeye başladı.ve ayrıcada adet olduğum günler affedersiniz tuvaletimi yaparken çok zorlanıyordum.bekarken 5 kez doktora gittim kan tahlilleri yapıldı ultrasondan bakıldı ve sorun yok denildi hepsi de ayrı doktorlardı.ocak ayından sonraki adetimde bittikten sonra yani 11 ve 12.günde kahve rengi leke gelince doktora gittim alttan önce parmakla sonra aletle muayene etti polikistik over dedi sadece bebek istediğim için folikasit verdi ve tahlil istedi.tahlil sonuçlarım güzeldi bir sıkıntı yoktu.bende bu ayla birlikte 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama hala bebek yok.ayrıca ocak ayı itibarende her ay adet sonrası kahverengi leke yaşamaya başladım bu ay 1 gün sürdü.

sorun ne bilemiyorum 4 ay uzun bir süreç mi onuda bilmiyorum forumda uzun süre hamile kalamayanlar da var ilk denemede kalanlar da var.sadece çok üzülüyorum.ve acaba endometriosis mi var diye düşünmeye başladım.bazı belirtilerini yaşıyorum gibi ve çok korkuyorum

Canım sende çatlama sorunu olabilir 1 ay yumurta takibi yaptırsana dortorda çatlamayan yumurta kist oluyo ve her ay adetle atılıyo o sebeple lekelenmelerinde olabilir yani bir ihtimal sadece ama en iyisi yum takibi yaptır en azından çatlıyomu büyüyomu yumurtan onu öğrenmiş olursun eğer bir sıkıntı yoksa ovü testi alırsın ve onunla her ay kendini takip edip yum gününü bilebilirsin.

slm kızlar..
aranıza yeni katıldım fakat üyelik öncesinde yazılarınızı çokça takip ettim:)) çoğumuz aynı dertten müzdaribiz galiba kısaca kendimden bahsediyim, 26 yaşındayım 4buçuk senelik evliyim ve yaklaşık 3 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım. bırakalı 10 ay oldu fakat sizinde tahmin edebileceğiniz gibi hala hamile kalamadım geçen hafta kadın doğum doktoruna gittim şubat18 den beri adet olamadım, doktor kontrol etti kese falan göremedi, fakat emin olabilmek için kan testi istedi
oda 0.1 cıktı yani negatif. doktor gebe kalamamam için herhangi bir neden bulamadı kist falanda yok dedi. adet söktürücü antibiyotik vajinal fitil falan birkaç ilaç verdi. adet söktürücüm yarın bitecek fakat ben daha adet olmadım acaba hala hamile olabilir miyim diye kendi kendime düşünmüyor değilim, belki kendimi kandiriyorum psikolojik mi bilmiyorum fakat çok mide bulantım var ve son zamanlarda o kadar duygu değişimleri yaşıyorum ki kızlar tv de dizi izlerken bile birden ağlıyorum falan. nolur bana yardımcı olun? fikirlerinizi belirtirseniz çook sevinirim..

arkadaşlar ben pkodan dolayı geçen ay laporoskopi oldum ve o ay hamile kaldım ancak şuan kimyasal gebelik yaşıyorum çok üzgünüm kimyasal gebelik yaşayan var mı benim gibi

Geçmiş olsun oncelikle 1 nisan da ogrendim bende kimyasal gebelik yasadigimi:ss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben de yeni katildim
Catlama ignesi vuruldum bu ay insaallah hamile kalirim bu igneden sonra hamile kalan varmi

Merhaba ben de yeni katildim
Catlama ignesi vuruldum bu ay insaallah hamile kalirim bu igneden sonra hamile kalan varmi

selam canım benim arkadasım ileri derecede pcostu
ilk çatlatma iğnesiyle hamile kaldı
ağustosta doğum yapacak inşallah
Rabbim hepimize nasip etsin

Merhaba arkadaslar
"Catladim" ins catlarda bebisini kucagina alirsin canim.

Bende Ctesi gunu asilama oldum persembe gecesi catlatma ignesi vuruldum bende,uygulama dan hemen sonra kasiklarimda ve belimde asiri agrilar oldu 2 gun oldu hala agrim var.insallah iyi bisiler oluyodur umudla bekliyorum eger hamile kalirsam burdan sizlerede haber veririm
İnsallah..
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 aydır düzenli olarak ilişkimiz oluyor. yumurtlama zamanım olsun olmasın 2 günde bir mutlaka.
doktorada gittim 2 kere herşey süperde çocuk niye tutmuyo ben anlamadım

Kızlar bende bir buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum fakat olmuyor doktora gidiyorum hiçbir sorun yok diyor en son tiplere bakılacak dedi iki üç ay daha bekleyelim dedi ama korkuyorum rahim filmi çektirmeye ağrılı diyorlar sizlerden çektiren varmı yardımcı olabilirmisiniz bana kızlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…