- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.661
Cevap yazan yokmu ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar dün hastaneye gittim ve sonuç pozitif.doktor keseyi gördüm dedi:)) hastaneden çıktığımda hüngür hüngür ağladım.hemen eşimi aradım oda en az benim kadar sevindi.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.şimdilik bunu sadece sizler biliysunz. 10 gün sonra ilk kalp atışları için yeniden kontrole gittikten sonra ailelere söyliycz. size hemen kendi hikayemi anlatmak istiyorum. biz de 2013 mayıste evlendik ama ilk aylar eşim pek düşünmemişti bebeği.sonradan oda istekli olunca her ay ben kendimi kontrol etmeye başladım her adet gecikmesinde hemen test alıp yapmaya onunla da yetinmeyip kan testine kadar gidiyrm ama sonuç maalesef hüsrandı. arkadaşlardan yada akrabalardan hamile olanları duydukça yüreğim sızlıyordu. artık nasıl biliçaltına işlediyse. en sonunda geçen ay eşimi ikna ettim ve ikimizde herhangi bir sıkıntı olup olmadığı konusunda doktor kontrolünden geçtik.çok şükür doktor çalışmaya devam daha bir yıl bile olmamış ve düzenli ve 3 günde bir ilişkinizi tekrarlayın diyince benden ziyade eşim bu kurala uydu ve şimdi mutlu haber aldık. ama stresin nasıl bir bela olduğunu anlamış oldum.sanırım dış dünyaya biraz kulak tıkayp sadece eşinizle ve kendinizi sevin arkadaşlar.dua ettim bol bol.rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin diye.inşallah sağlıklı bir evladımız olur artık bunun için duacıyız. Allah kimseyi evlat aratmadan versin inşallah.iyijki burda sizler varsınız.bu sıkıntılı süreçlerimde hep buraya bakar okur kendimi motive ederdim.kimseye anlatamadıklarımı sizlere yazım.seviyorum hepinizi.hepinizin iyi haberlerini de okumaya devam edicm inşallah
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Merhaba canim hayirli olsun oncelikle inşallah yawrunu kucağına almak nasip eder allah.bende2013 haziranda evlendim 10 aydr da istiyoruz doktor bi sk ti yok dedi senen bile dolmamis dedi strestenmi olmuyo acaba baska doktorami gtsem yksa 2 ay daha beklesemmi bilemedim
merhaba bu 8 aylık evliyim aralık ayından itibaren bebek düşünmeye başladım.ağustosta evlendim ilk ay ilk birliktelik olduğu için düzenli bir cinsel hayatım olmadı sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım adetlerim 27 yaşına kadar her ay 7 gün sürerdi son 2.5 yıldır ilk 2 gün kahve rengi leke ve sonrası adet kanaması sonrada yine lekeler şeklinde 10 gün sürmeye başladı.ve ayrıcada adet olduğum günler affedersiniz tuvaletimi yaparken çok zorlanıyordum.bekarken 5 kez doktora gittim kan tahlilleri yapıldı ultrasondan bakıldı ve sorun yok denildi hepsi de ayrı doktorlardı.ocak ayından sonraki adetimde bittikten sonra yani 11 ve 12.günde kahve rengi leke gelince doktora gittim alttan önce parmakla sonra aletle muayene etti polikistik over dedi sadece bebek istediğim için folikasit verdi ve tahlil istedi.tahlil sonuçlarım güzeldi bir sıkıntı yoktu.bende bu ayla birlikte 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama hala bebek yok.ayrıca ocak ayı itibarende her ay adet sonrası kahverengi leke yaşamaya başladım bu ay 1 gün sürdü.
sorun ne bilemiyorum 4 ay uzun bir süreç mi onuda bilmiyorum forumda uzun süre hamile kalamayanlar da var ilk denemede kalanlar da var.sadece çok üzülüyorum.ve acaba endometriosis mi var diye düşünmeye başladım.bazı belirtilerini yaşıyorum gibi ve çok korkuyorum
arkadaşlar ben pkodan dolayı geçen ay laporoskopi oldum ve o ay hamile kaldım ancak şuan kimyasal gebelik yaşıyorum çok üzgünüm kimyasal gebelik yaşayan var mı benim gibi
Merhaba ben de yeni katildim
Catlama ignesi vuruldum bu ay insaallah hamile kalirim bu igneden sonra hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?