- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.681
Kızlar bende bir buçuk yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum fakat olmuyor doktora gidiyorum hiçbir sorun yok diyor en son tiplere bakılacak dedi iki üç ay daha bekleyelim dedi ama korkuyorum rahim filmi çektirmeye ağrılı diyorlar sizlerden çektiren varmı yardımcı olabilirmisiniz bana kızlar....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet Canimmmm insaallah hamile k aliriz benim bat 20nisanMerhaba arkadaslar
"Catladim" ins catlarda bebisini kucagina alirsin canim.
Bende Ctesi gunu asilama oldum persembe gecesi catlatma ignesi vuruldum bende,uygulama dan hemen sonra kasiklarimda ve belimde asiri agrilar oldu 2 gun oldu hala agrim var.insallah iyi bisiler oluyodur umudla bekliyorum eger hamile kalirsam burdan sizlerede haber veririm
İnsallah..
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet Canimmmm insaallah hamile k aliriz benim bat 20nisan
Benimde 24 nisan canimmm birbirmize burdan hber veririz insallah olumlu olur rabbimin izniyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben de yeni katildim
Catlama ignesi vuruldum bu ay insaallah hamile kalirim bu igneden sonra hamile kalan varmi
slm kızlar bugün hsg cekildim rahimde perde sorunu olan varmı rahmimde perde varmıs gebelik olusursa düsebilir dedi doktor
allah isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatsın çok istiyoruz inş. olur hepimizin bebekleri benim sorunum yok eşiminde sorunu yok olmuo allah isteyen herkeze versin kızlar.
merhabalar kızlar ben 9 aylık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz hamile kalamadım sizce doktora gitsem mi yoksa biraz daha mı beklesem ...
Hanımlar, ben 3 aydır korunmayı bıraktım. Geçenlerde kadın doğum dr. gittim. Hamile kalmak istediğimi söyledim. Etik olarak korunmayı bıraktıktan 1 sene sonraya kadar tedavi yapmıyoruz dedi. Ultrasona girdim ve smear testi yaptı ve herşey temiz çıktı. Biliyorum çok sabırsızım ama yaşım 31 ve bir an önce hamile kalmak istiyorum. 3 aydır hamile kalamamam sizce normal mi? Eşimi de kontorl için dr. götürmek biraz saçma olur mu?
merhabalar kızlar ben 9 aylık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz hamile kalamadım sizce doktora gitsem mi yoksa biraz daha mı beklesem ...
Canım bizim bu ay ilk denememız olacak korunmasız.Smear yapman ıyı olmuş. Ovulasyon takibi çok önemli, yanı bir ayda 4 gün var, spermler 72 saat yaşıyor ve aralarından sadece biri döllenme görevini üstleniyor, yumurta ise 48 saat yaşıyor, döllenebilecek olgunlukla büyüme ve çatlama gerçekleşmek zorunda. Yanı bu Allah ın bıze verdıgı bır mucıze, strese girme ve ovulasyon takıbınde gün aşırı ilişki dene. Eşine bu aşamada keçiboynuzu özü içirebılır ve sprem hızını arttırabılır, kendın ıcın de çörek otu bal karışımı ile hem enerji kazandırır hem de yumurta gelişimine katkı sağlayabılırsın.
Belki geç yada erken yumurtluyor olabılırsın, bir sürü etken var, çok basit bir neden de olabılır. Baktın 2 ay daha ovulasyon takıbıne ragmen sonuc alamadın, doktoruna yumurta takıbı yaptırmak istediğini söyle. Sana ilişki günlerini söyler ve yumurta gelişimini takip eder.
Döngün ve ovulasyonun duzenlı ıse düzenli bir ilişki ile rabbım nasip eder tez zamanda, sıkma canını. Vaktı saati gelmemiştir daha inşallah sağlıkla nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?