Gebe kalamayanlar buraya.....

ben çektirdim.tamamen bence doktorunla ve senin acı eşiğinle alakalı.tabiki biraz ağrılı oluyor ama kısa sürüyor dayanabilirsin.ben çok fazla acı çekmedim.etraftan acıdan bayılanı bile duydum ama ben gayet rahattım.sonrasında biraz kanaman oluyor o kadar.

Evet Canimmmm insaallah hamile k aliriz benim bat 20nisan

19 yasinda bekarim. Onceleri cok yogun adet donemleri yasardim. 6 ay kadar once azaldi, 4 ay cok az kanamam oldu. Simdi de adetimin uzerinden 64 gun gecti ve hala adet olamadim. Doktorun istedigi testlere baktim. DHEA-S max. 368 olmali iken benim 444 cikti. Burada yazilar gordum, anne olmaya engel falan oldugu yonunde. Doktora gitmek icin sonuclarimin kalanlarinin cikmasini bekliyorum. Ama endiseliyim. DHEA-S sizce cok mu yuksek.

Merhaba ben de yeni katildim
Catlama ignesi vuruldum bu ay insaallah hamile kalirim bu igneden sonra hamile kalan varmi

merhaba ben henuz catlama ıgnesı vurulmadım daha dogrusu herhamgı bır tedavıye baslamadm ama hormon testimde e2 dusuk cıktı.tedavıye basladgnz için size sormak geldi içimden :)) sizinki nasldı ?

Çocuk Sahibi Olmak İsteyenler İçin El Macid
Çocuk sahibi olmak isteyen eşler bir suya Cuma günü zühre saati olan sabah 08.00 de 48 defa sağlam bir niyetle “YA MACİD C.C” okuyup içmeye ve okumaya devam ederlerse,Allah evlat ihsan eder.İnşallah. Kaynak: Dr.Arif Arslan(Allah’ın isimlerinin sırları) *** EL-MACİD; Sonsuz şan-şeref ve yücelik sahibi ve ihsanı,cömertliği bol olan. Ebced değeri ve Zikir saati:EL-MACİD isminin zikri (48)) adettir.saati Zühre,günü Cuma’dır. Özellikleri ve Bazı faydaları: EL-MACİD isminin tertibi ile yani günü ve saatine uygun olarak zikri ile meşgul olan kimseler edebi mutluluga ererler. Çocuk yapmak isteyen için hazır suya okuyup o su ile sağlam bir niyetle içilirse yüce Allah evlat ihsan eder. Boş ve tenha bir yerde hissi kayboluncaya kadar zikretse uykusunda istediğini görür. her gün beş vakit namaz ardından belirtilen miktarda zikreden kimsenin malı ve kazancı bol,sözü geçerli olur. Ayrica ilaveten; Evladı olmayan kimse dört cuma üst üste “YA EVVEL” diye samimiyetle zikretse,Allah yanında duası kabul olur ve eğer tıbbi bir engel yoksa,Allah’ın izniyle ve kudretiyle çocuk sahibi olur. (EL-EVVEL;Bütün eşyadan önce var olan demektir. Ebced değeri ve zikir saati:EL-EVVEL isminin zikri (37) adettir.Zikir saati Güneş, günü Pazar’dır.Büyük ebcede göre hesaplanıp (37×37=1359) olarak okunması da tavsiye edilmektedir.)

Allah dualarımızı kabul tsin İnşallah

Gecen ay serephone kullandim 14.gun doktora gittim yumurtalarim catlamis durumda sik iliski istedi doktor calisiyorum insallah olur ama icimde bi korku var :-( bu ilaci kullanan oldu mu acaba??

slm kızlar bugün hsg cekildim rahimde perde sorunu olan varmı rahmimde perde varmıs gebelik olusursa düsebilir dedi doktor

bende rahim filmi çekildim ve bende de var ya septum yada bicornüs. eşimde kadın doğum doktoru ona rağmen kesın olarak septm diyemıyorlar septum yada bıcornus kesın tanı konamıyorkı hsg ıle. bıcornusde cıkabılıyor.sana kesınlıkle septum mu dedıler ? eger septum ise hamıle kalmadan histeroskopi yaptırman gerekir ama şüpheli olursa laparoskopi öneriliyor. birde filminin fotografını yükler misin geçmiş olsun

allah isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatsın çok istiyoruz inş. olur hepimizin bebekleri benim sorunum yok eşiminde sorunu yok olmuo allah isteyen herkeze versin kızlar.

merhabalar kızlar ben 9 aylık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz hamile kalamadım sizce doktora gitsem mi yoksa biraz daha mı beklesem ...

merhabalar kızlar ben 9 aylık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz hamile kalamadım sizce doktora gitsem mi yoksa biraz daha mı beklesem ...

Canim doktora gitsen de yuzde doksan bir yil hic korunmayin diyorlar, sonra gerekirse tedaviye basliyorlar. Adetleri falan duzenliyse korkma. Ama tabi yine doktora git, hamile kalmana (ALLAH korusun) engel bir durum olup olmadigina bakilir en azindan.

Hanımlar, ben 3 aydır korunmayı bıraktım. Geçenlerde kadın doğum dr. gittim. Hamile kalmak istediğimi söyledim. Etik olarak korunmayı bıraktıktan 1 sene sonraya kadar tedavi yapmıyoruz dedi. Ultrasona girdim ve smear testi yaptı ve herşey temiz çıktı. Biliyorum çok sabırsızım ama yaşım 31 ve bir an önce hamile kalmak istiyorum. 3 aydır hamile kalamamam sizce normal mi? Eşimi de kontorl için dr. götürmek biraz saçma olur mu?

merhaba arkadaşlar bende 7 aydır hamile kalamıyorum.adetlerim düzenli hormon test smear testi hepsi normal bir tek sol tüp tıkalıydı rahim filmi ile o da açıldı.bu ay eşlimde sperm örneği verecek.geçen ay doktor 20 mm çok güzel bir folikülün var dedi 3 gün içinde hamile kalabilirsin ama yine olmadı.umutsuzluğa kapılıyorum temmuzun 3 ünde ali fuat ile randevum var birde o doktora gözükeyim dedim.1 yıl olmadan kale almıyorlar.çok üzülüyorum 29 yaşındayım

Canım bizim bu ay ilk denememız olacak korunmasız.Smear yapman ıyı olmuş. Ovulasyon takibi çok önemli, yanı bir ayda 4 gün var, spermler 72 saat yaşıyor ve aralarından sadece biri döllenme görevini üstleniyor, yumurta ise 48 saat yaşıyor, döllenebilecek olgunlukla büyüme ve çatlama gerçekleşmek zorunda. Yanı bu Allah ın bıze verdıgı bır mucıze, strese girme ve ovulasyon takıbınde gün aşırı ilişki dene. Eşine bu aşamada keçiboynuzu özü içirebılır ve sprem hızını arttırabılır, kendın ıcın de çörek otu bal karışımı ile hem enerji kazandırır hem de yumurta gelişimine katkı sağlayabılırsın.
Belki geç yada erken yumurtluyor olabılırsın, bir sürü etken var, çok basit bir neden de olabılır. Baktın 2 ay daha ovulasyon takıbıne ragmen sonuc alamadın, doktoruna yumurta takıbı yaptırmak istediğini söyle. Sana ilişki günlerini söyler ve yumurta gelişimini takip eder.
Döngün ve ovulasyonun duzenlı ıse düzenli bir ilişki ile rabbım nasip eder tez zamanda, sıkma canını. Vaktı saati gelmemiştir daha inşallah sağlıkla nasip olur.

dr git bi sorun varsa öğrenmiş olursun 5 aydır istiyoruz deyince pek ilgilenmezler belki ama 1 yıldır istiyoruz dersin bizde 6 aydan sonra gittik keşke daha önce gitseymişiz keşke hiç korunmasaymışız keşkeler bitmiyo malesef

Normalde 1 hafta once baska bir rahatsizligimdan oturu karnima tekrar ultrason yapildi. Idrar yollarima bakarken dr. yumurtlamissin bu hafta hamile kalma olasiligin cok yuksek dedi. Bu hafta da denedik bakalim.

Kızlar meraba .5 ay önce spiralimi cıkarttırdım.doktor bana bi 6 ay cocuk yapmayı deneyin sende bi sorun oldugunu dusunmuorm.cocugun olmazsa gel kontrollerini yapalım dedi.5 aydır deniyoruz.adetlerim duzenli olarak ayın 7 sinde olurdu.gecen ay 11 inde bu ay 15 inde oldum ama bu ayki 2 gün surdu agrısız sızısız.annemde diorki böyle gecike gecike hamile kalınıyor.tutmadıgı için adet oluorsun dior.sizin bana önereceğiniz bişi varmı?ne yapmalıyım.bende bi sorun oldugunu düşünmüyorum.Allaha kalmıs bişi ama cok yıprandım.her ay beklemekten ve sonunda regl olmaktan bıktım.psikolojim bozuldu.ilişkiden sonra sağa yattım sola yattım ayaklarımı kaldırdım.artık akrobasi yapanlar gibi oldum:) çare bulamadım.biandanda acaba üzerinemi gördüm diyorum.ama belirti yok ne mide bulantısı ne baska bişi.Nolur bana bi akıl verin ben ne yapim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…