Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar merhaba. 7 aylık evliğim evliliğimin 4.ayında dış gebelik geçirdim . Çok zor günlerdi Allah kımsenin basına vermesin .mayıs 10 regl dönemim geçti ama Haziran ayında adet görmedim gebe deglm korkuyorum başka bırsey çıkacak diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hsg cektirdinmi bacim bende bu sene 6 sene'm oldu bebis yok ve doktorum serophene verdi 5 gün kullanip tekrardan gidecegim dktra hayirlisi bacim insallah Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin

Hgs ağrılı diye korkutuyorlar kızlar ben cesaret edemiyorum çektiren varmı aranızda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hgs ağrılı diye korkutuyorlar kızlar ben cesaret edemiyorum çektiren varmı aranızda.

Merhaba kendini kasma yeter endiselenme ben ilkinde cok az agri oldu tuplerim tikali gorundu ameliyatla bir tupumu actigini soyledi doktor 1 sene tedavi oldum sonuc yok simdi de yani 3-4 aydir baska bi doktordayim buda hsg yapti sonunda ilacla her iki tupumu acti suan tedavim bu yeni doktorumda devam ediyor ve 4 haziran günümdü lekelenme oldu ve aradan 15 gün gecti tekrar lekelenme oldu doktorum normal dedi ve serophene yazdi hayirlisiyla buyumesi ve catlamasini bekliyorum Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin

İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim esimde bende gittik doktora sıkıntı yok dedi vitamin yazdı ikimizede ama altı ay oldu halen hamilelik olmadı bir yıl vitaminler deniycez olmazsa tiplere bakılacak dedi. Bekliyoruz bakalim

Bence 1 yili bekleme ben 3 sene bekledim sonra gittim hsg filmi cekmeye keskelerle dolmasin hayatimizpeki yumurtalarin nasil iyimi catlama falan ben serophene yumurta buyumesi icin kullaniyorum yani tembel yumurtam 8nsallah bu sefer tutar diye bi umutla bekliyorum resmen pisikolojim bozuldu

merhabalr

ben beş aydır gebelik istiyorm. soğan kabuğu-ebegümeci- semizotu kürünü on gün yaptım ama o ay adet oldum,
ondan sonra soğan kürü yaptım 10 gün gibi ve bu da bittikkten sonra hergün üç dört sarımsak atıp bir bardak ta limon içtim. ancak o ayda adet oldum. (bütün bunlar iltihapların dökülmesi içindi)

bir de bu sitede maydonoz buharını okuyunca adetim bittikten sonra ona başladım dört gün yaptım.
derken bunun üzerinde altı gün geçtikten sonra bende bir akıntı başladı. önce koyu kahverengi idi sonra siyaha döndü. dört gündür gün boyunca devam ediyor. bu sürede bir kez ilişki oldu ilişkiden sonra kırmızı geldi bir gün ama ertesi gün yine siyaha döndü. adetime daha dört gün var. ama işte beş gündür devam eden daha önce hiç karşılaşmadığım bir akıntı oluştu.

sizce ne olabilir bu, lütfen bilenler cevap yazsın. teşekkür ederim şimdiden.

Canım bizde öyle diyorduk beklemeyelim diye ama eşim de bir hafta sonra üç aylığına göreve gidiyor o yüzden şimdilik beklemeye ve sadece vitaminlere devam diyebiliyoruz üç ay sonra gidicez tiplere baktirmaya yumurtlama tahlilleri felan normal çıktı hepsi kan tahlillerinde bana sadece filim asit verdi.

merhaba bende yeni katıldım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır uğasıyoruz olmadı ( antalyada yasıyorum ve alanında cok basarılı özellikle sebepsiz hamile kalamayanlarda mükemmel bir tedavi süreci olan Ali fuat hoşgör gitmeye karar verdim.alttan muayene yaptı daha sonra rahim filmi cektirdim herşey normal sadece rahmimde cok az eğiklik var bu da hamile kalmaya engel değil ama düşük riski %20.eşimede sperm testi yapıldı o da temiz çıktı.adetimin 3.günü yani dün gittim bana serophene verdi günde 2kez 5 gün kullanıcam 11.günümde tekrar cağırdı.kendimizi dr.bıraktıp hayırlısı dedik çok zor bu günler morelimizi yuksek tutmamız gerek .inşallah hersey güzel umudumuzu yitirmeyelim.Allahım herkeze istediği bebeğini kucağına almayı nasip eder...

slmm serophone ilacını kullandıktan sonra 12. günümdü bugun dr gittim yumurtalıklarım sağda ve solda 2 tane gelişmiş OVITRELLE çatlatma iğnesi verdi yarın yaptırıcam ve yarında dahil günaşırı ilişki verdi bu şekilde hamile kalan varmı ? kaç kez çatlatma iğnesi yapılıyor yardımmmm....

Arkadaşlar ben catlatma ignesi oldum gecen ay ama olmadi bebek bu ay bekleyelim dedi doktor ..yumurtlama gunune gore akıntı sekli degisiyormus nasıl takip ediliyor benim hep akintim oluyor zaten yani gun icinde bile sekli rengi degisebiliyor nasıl anlayacagim bilemiyorum ki bilenler yardimci olursaniz sevinirim. ..

Kizlar bende 8 aydir deniorum olmuo bu arada su klomeni doktor mi veriyor sizmi aliyorsunuz doktora gitsem eger regl olursam regli halimlemi gidiyim yoksa bittikten sonrami ??

Kizlar ben 3 ay oncevajinismusu yendigim icin ilisk sirasinda hala kayganlastirici olarak zeytinyagi kullaniyorum bu durum cocuk olusumunu spermleri etkiler mi ???

klomeni doktor veriyo eğer daha önce hiç doktora gitmediysen reglin 3. günü git hormon testi ister

merhabalar kızlar ben 9 aylık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz hamile kalamadım sizce doktora gitsem mi yoksa biraz daha mı beklesem ...
Canım bende seninle aynı durumdayım ne yapacapımı bilmiyorum her ay umutlanıyorum ama olmuyo dr 1 yıl olmazsa sorun vardır diyor.soğan suan kürü yapıyorum adetimde gecikti

merhaba ben de 10 aylık evliyim ve hiç korunmadık. her ay umutla bekliyorum ama hep hüsran .tahliller ,usgler normal çıktı .sadece enfeksiyon için ilaç kullanıyorum. inşaallah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin Allahım.

bende bir çocuğu olup ikinciye hamile kalamayanlardanım, Allahım ne zormuş diyorum, kızımda yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum, oysa filmlerde ya da çevremizdeki insanlarda ne kadar kolaymış gibi gorunuyor di mi, oofff offfff

sanırım biz beceremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…