- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.701
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Hgs ağrılı diye korkutuyorlar kızlar ben cesaret edemiyorum çektiren varmı aranızda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kendini kasma yeter endiselenme ben ilkinde cok az agri oldu tuplerim tikali gorundu ameliyatla bir tupumu actigini soyledi doktor 1 sene tedavi oldum sonuc yok simdi de yani 3-4 aydir baska bi doktordayim buda hsg yapti sonunda ilacla her iki tupumu acti suan tedavim bu yeni doktorumda devam ediyor ve 4 haziran günümdü lekelenme oldu ve aradan 15 gün gecti tekrar lekelenme oldu doktorum normal dedi ve serophene yazdi hayirlisiyla buyumesi ve catlamasini bekliyorum Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin
İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim esimde bende gittik doktora sıkıntı yok dedi vitamin yazdı ikimizede ama altı ay oldu halen hamilelik olmadı bir yıl vitaminler deniycez olmazsa tiplere bakılacak dedi. Bekliyoruz bakalim
Bence 1 yili bekleme ben 3 sene bekledim sonra gittim hsg filmi cekmeye keskelerle dolmasin hayatimizpeki yumurtalarin nasil iyimi catlama falan ben serophene yumurta buyumesi icin kullaniyorum yani tembel yumurtam 8nsallah bu sefer tutar diye bi umutla bekliyorum resmen pisikolojim bozuldu
klomeni doktor veriyo eğer daha önce hiç doktora gitmediysen reglin 3. günü git hormon testi isterKizlar bende 8 aydir deniorum olmuo bu arada su klomeni doktor mi veriyor sizmi aliyorsunuz doktora gitsem eger regl olursam regli halimlemi gidiyim yoksa bittikten sonrami ??
Canım bende seninle aynı durumdayım ne yapacapımı bilmiyorum her ay umutlanıyorum ama olmuyo dr 1 yıl olmazsa sorun vardır diyor.soğan suan kürü yapıyorum adetimde geciktimerhabalar kızlar ben 9 aylık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz hamile kalamadım sizce doktora gitsem mi yoksa biraz daha mı beklesem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?