Gebe kalamayanlar buraya.....

Enfeksiyon ilaclari bebek gelisimini etkiler ayrica enfeksiyonu yenmeden hamile kalmaya calisman pek tavsiye edilmez keske dr uyarsaydi. Birde her testin normalse genetik uzmanina danis derim

ay canım nasılda anlatmışsın benim durumumu.stres yapmamak elde değilki her ay oldu bu sefer deyip ümitleniyorusn sonra yine tek çizgi.nasıl kafasına takmaz insan sonuçta biz kadınlar gardımız çabuk düşüyor kimse anlamıyor ne çektiğimiz hele ki etrafınızda hamile olan biri varsa ızdırap oluyor.okadar dua ediyorumki allahım sabır ver buda benim imtihanım tek değilim biliyorum ama her ay adet olunca dünyam başıma yıkılıyor yinede rabbim herşeyin doğrusunu bilir en doğru zamanda hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

bende aynı durumdayım 5 sene oldu halen olmadı,dooktorlar bır sorun yok dıyor ama durum hep aynı hayırlısı olsun ne dıyeyım ...

Kizlar bende 3yildir evliyim uc ay once klomrn verdi dr sonra igne ypti bibay ara verdik gecen ayda klomen verdi snra duphoston diye ilac verdi ama adet olmadim 9gunfur hamikmryim test yp istemiyorum

merhaba hanimlar, bir küçük sorum var. gonal-f ile asilama yapilip gebeligin elde edilemedigi bir durumun sonrasinda, 4 ay boyunca hiçbir tedavi uygulanmayip o 4 ayin sonunda hiçbir ilaç kullanmadan hamile kalan biri için dogal yoldan hamile kaldi denilebilir mi yoksa 4 ay önceki alinmis gonal-f sayesinde tedavi yöntemi sonucu mu hamile kaldi denmelidir? tesekkurler.

doğal yolla olmuş hayırlı olsun...

Arkadaşlar bende 8 aylık evliyim 4 aydır olmuyor bu ay yine adet oldum bende ovulasyon testiyle denemek istiyorum gittigidiyordan sipariş vericem ama bikaçtane marka var hangisini alayım yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…