- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.721
Enfeksiyon ilaclari bebek gelisimini etkiler ayrica enfeksiyonu yenmeden hamile kalmaya calisman pek tavsiye edilmez keske dr uyarsaydi. Birde her testin normalse genetik uzmanina danis derimmerhaba ben de 10 aylık evliyim ve hiç korunmadık. her ay umutla bekliyorum ama hep hüsran .tahliller ,usgler normal çıktı .sadece enfeksiyon için ilaç kullanıyorum. inşaallah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin Allahım.
RAbbim hepinize evlat nasip etsin bacılar
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
Canim dogru soyluyosun.stress en buyuk dusmansonuç iyidir inşallah.çok streste gebeliğe engelliyormuş.artık hamile kalmak için uğraşıcaz hepimiz.Çok üzgünüm çoook
bu ulkede stresten uzak durmak ne kadar mumkun olabılırkıCanim dogru soyluyosun.stress en buyuk dusman
Elden geldigi kadar:)bu ulkede stresten uzak durmak ne kadar mumkun olabılırkı
su ankı tek stresım bebişş..Elden geldigi kadar:)
bu durum ıcın psıkolojık tedavı alan oldumu aranızda bayanlarbende aynı durumdayım 5 sene oldu halen olmadı,dooktorlar bır sorun yok dıyor ama durum hep aynı hayırlısı olsun ne dıyeyım ...
doğal yolla olmuş hayırlı olsun...merhaba hanimlar, bir küçük sorum var. gonal-f ile asilama yapilip gebeligin elde edilemedigi bir durumun sonrasinda, 4 ay boyunca hiçbir tedavi uygulanmayip o 4 ayin sonunda hiçbir ilaç kullanmadan hamile kalan biri için dogal yoldan hamile kaldi denilebilir mi yoksa 4 ay önceki alinmis gonal-f sayesinde tedavi yöntemi sonucu mu hamile kaldi denmelidir? tesekkurler.
Benimmi göbeğim düşmüştür?Gobegin dusmustur bilen kadina git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?