Gebe kalamayanlar buraya.....

Benimde göbeğim düşmüş doktorlar apandisit zannettiler 10 gün hastenede yattım iğne ilaç hiç fayda etmedi eve geldim ameliyat olmadan evde göbeğimin düşmüş olacağı aklıma geldi ve anneme baktırdım gercekten göbeğim düşmüştü sabah aç karnına göbeğimi bardakla çekti şimdi çok şükür iyiyim

Göbek düsüklügüdn dolayı da cocuk olmayabilir tabi onu bende duydum ama benmde düsmüstü cektirdm fakat ise yaramadı 3 senelik evliyim bebek istiyorum

kızlar bende 2 yıla yakın süre bekledim.gonal f 900 iğne ile ve başta tabi allahın izniyle hamile kaldım.ihtiyacı olana çok uygun fiyata verebilirim.buzlukta öylece duruyo.bana faydası oldu inşallah brilerine de olur.

Günaydın kızlar, sabah kalkıp test yaptım en son mens tarihim 7 eylül dü 12 eylül de bitti.. hala mens olmadım. pazar günü kahverengi kırmızı gibi bişeyler geldi ama devamı kesildi bende test yaptım kendi kendımı umutlandırdım..
sonuç tek çizgi tabii ki. Vardır bunda da bir hayır diyorum
Rabbim bu cuma günü dualarımızı kabul etsin inşaallahh..

Selam hanımlar bende 2 yıllık evliyim ilk 5 ay mecburi olarak korunmak zorunda kaldım. Bir süre bekledim doktora gitmemek için. Sonra doktora gittim eşimdede bendede herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Dupbaston diye bir ilaç verdi. Onu kullandım 4 ay boyunca. 4. Ayda doktorumu değiştirmek zorunda kaldm yeni doktorum ise bu ilaç ile boşuna uğraşmışsın diyip klomen ve Çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 4 gün önce İğnemi yaptım şimdi ise bekliyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah allah kimsenin hanesinden çocuk sesini eksik bırakmasın. Bu arada klomeni kullanmak içinde 3 ay beklemek zorunda kaldım çünkü adetimin 3 günü hep haftasonuna denk geldi ve doktora gidemedim. Her işte bir hayır vardır

merhaba ben de benzer durumdayım.. 3 yıllık evliyim benmde 8 ekimde çatltma iğnem yapıldı ve adet olana kadar beklemedeyim.. inşallah hepimiz kavusuruz

İnşallah canım bezen doktor konusunda doğru seçim yapamayabiliyoruz işte. Ama inşallah bu Çatlatma iğnesi iyi gelecek rabbim bütün evlat isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın. Adetine kaç gün kaldı?

Benimde 21 inde oldu iğnem aramızda 3 gün var inşallah olur da tutar :) zaten 15 gün sonra test yapsan çıkıyormuş diye okumuştum

Arkadaşlar benimde bir sorum olucak size... Hamile kalmak istiyorum we doktara gittim dostinex diye ilaaç verdiKullanıyorum ama bi gün aksattım son 1 hapımı unuttum günü kaydırarak kullandım yani Pzrtsi (yarım hap) perşembe (yarım hap) yerine Salı cuma kullandım ama adet olmadım gecikti 3 gün Bu aksatma terslikten dolayı mıdır yoksa başka birşey mi war ( Testte yaptım negatif kan testide yaptım negatif ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…