- 16 Ekim 2014
- 220
- 106
- 38
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.761
Arkadaşlar benimde bir sorum olucak size... Hamile kalmak istiyorum we doktara gittim dostinex diye ilaaç verdiKullanıyorum ama bi gün aksattım son 1 hapımı unuttum günü kaydırarak kullandım yani Pzrtsi (yarım hap) perşembe (yarım hap) yerine Salı cuma kullandım ama adet olmadım gecikti 3 gün Bu aksatma terslikten dolayı mıdır yoksa başka birşey mi war( Testte yaptım negatif kan testide yaptım negatif ....
Canlarim bnimdr bi sorum olucak klomen kullandim bu ay ilkez bnde ama acaip sirt agrisi cekiyorum anlamadim vala sizde oluyo mu sirtim kopacak gibi
Amin cnm inşllh...cnm bende bi ara o ilacı kullandım inan faydası oluyor. benim prolaktin yani süt hormonum yüksekti ve o yüzden kullanmıştım ve düşürmüştü. eczaneden alırken bile eczacı da demişti çok iyi bi ilaç diye. inşAllah hayırlı haber alırsın
Canim olabilir test yaptin mi. Ama bu ay bndede oldu tam 16 gun geciktim hergun test yaptim hep negatif cijti kan tahlide yaprim cikmadi bisey en son doktor ilac verdi gebeysen zarar vermez bebwge degilsende 10gunde olursun dedi bnde 4.gunde oldum .. senin icin hayirlisi test yaptir bnce..Merhaba bayanlar bende bir yıldır hamile kalamiyorum bir yildir evliyim korunmadim hic. Adet düzensizliğm vardi fakat son uc dort aydır duzene girdi arda uc bes gun oynuyor onuda normal kabul ediyorum bu ay soğan Kuru balli polenli karışım keçiboynuzu pekmezi herseyi denedim adet olmadim daha . Gunum gecti sizce bsy olblr mi
Kızlar bi sorum olacak doktor
Merhaba bayanlar bende bir yıldır hamile kalamiyorum bir yildir evliyim korunmadim hic. Adet düzensizliğm vardi fakat son uc dort aydır duzene girdi arda uc bes gun oynuyor onuda normal kabul ediyorum bu ay soğan Kuru balli polenli karışım keçiboynuzu pekmezi herseyi denedim adet olmadim daha . Gunum gecti sizce bsy olblr mi
testten de sıkıldım hep olumsuz sonuç görmektenCanim olabilir test yaptin mi. Ama bu ay bndede oldu tam 16 gun geciktim hergun test yaptim hep negatif cijti kan tahlide yaprim cikmadi bisey en son doktor ilac verdi gebeysen zarar vermez bebwge degilsende 10gunde olursun dedi bnde 4.gunde oldum .. senin icin hayirlisi test yaptir bnce..
Merhaba bayanlar.
Yeni uyeyim bende.2 yıldır evliyim bebek icin özel bi cabamiz olmadi bu vakte kadar. Ama korunmuyoruzda yani akışında hersey. Ama bu süreçte de hamile kalamamam dusundurmeye basladi açıkçası :s özel hayatımızı bnm yumurtlama gunlerime de ayarlayamiyorum pek.
Ne yapmam konusunda da biseyler arastirmaya çalışırken sizin paylasimlariniz dikkatimi çekti ve üye oldum.umarim birbirimize faydamiz olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?