Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba kızlar bende yeni uyeyim pkos luyum bugüne kadar doğum kontrol hali dişinda hic ilaç verilmedi her doktor en ufak bi tedaviyle hamile kalirsin dedi bunun dişinda insulin direnci de var ve haliyle kilo da mevcut ancak bu iki hastalık olunca zayiflamak çok zor oluyor demiyorum cabaliyorum inşallah hakkimda hayirlisi 1 yildir evliyim hic korunmadik simdi soğan kurune basladim bakalim sonuç ne olucak.

Allahtan sadece huzur istedim bugune kadar sevmek sevilmek istedim.cunku hep fedakarlik yapan hep en cok sevem bendim.bu hayatta gercekten hicbir istegim gerceklesmedi bugune kadar taki sevdigim adamla evlenene kadar.heh dedim oldu bozuldu bu kara bulutlar dagildi cok sukur.sonra cok sikintili bir isim oldugu icin ve borclarimiz oldugu icin bir bebek dusunmedim hatta olur diye deli korktum korundum.ama normal yolla oyle ilac falanda icmedim yani.sonra 6.ayimizda borclari kapatinca artik o ise tahammul etmemem gerektigini dusunmeye basladim ve bu sayede de kendime guvenim geldi korunamyi biraktim.iste ogunden beridir de bebek bekliyorum.ben hemen olur diye beklerken 8.ayda bitti.tabi doktorada gittim bende birtek prolaktin hormonu ust sinira yakin cikti stres yapma dedi doktor.esime ise bakmadilar herhangi bir test yaptirmadik.1 ay klomende kullandim ama fayda etmedi gectigimiz ay gun asiri iliskide oldu ama yok yok.heleki gecen ay okadar umutluydumki test yaptim bozuk tu herlade aksam sonuc vermedi sabah bir baktim 2 cizgi allahim nasi sevindim aradan 2 gin gecti adet oldum.yasadigim resmen aciydi ya uzuntu falan degil.kimse halimden anlamiyor he bu arada kuzenimde hamile bir ilgi alaka bir sevmeler bizim akrabalarda .kendime kiziyorum ya ben boyle biri degildim sacmalama diyorum onun sevinciyle tabikide mutluyum ama insan hic dusunmezmi bari bu kizin yaninda yapmayalim diye sankibile bile yanimda hep bebek muhabbeti aciyorlar deliriyorum.resmen kotu isyankar bir insan olup ciktim aklimi kaciricam nerdeyse napiyim bilmiyorum allaha hep dua ediyorum kotu kalpli cekemez bir insan olmak istemiyorum nolur yavrum gelsinde su azaptan kurtulayim

Canım,seninle aynı duyguları yaşayan o kadar çok insan var ki,ben de onlardan biriyim,ama inan bana,rabbim ol demeden yaprak bile düşmez,vakti zamanı var,sakın ola isyan etme,çünkü bilemezsin belki bi sunavdasındır,düşünsene rabbim tarafından sınanıyorsun ve sen bu sınavda kalıyorsun.... Biz niye burdayız,bizimle aynı şeyleri paylaşan o kadar insan var ki,yalnız değilsin... Hepimizin çevresinde hamile olan,ilk denemde tutturanlar var,ama yapacak bişey yok,rabbim vakti var diyor ve böyle uygun görüyor. Artık teknoloji çok gelişti aşılaması var,tüp bebeği var,takma kafana bu kadar,inancını kaybetme dua et

günaydın kızlar
Seninle aynı durumda olan cok insan var canım hatta bence senden(hepimzdn) zor durumda olanları düşünmeliyiz, cocugu olmuyor diye aşağılanlar ezilenler var, maddi durumu olmayıp tedavi olamayanlar var Allahım onların yardımcısı olsun en azından biz bedenimizin farkındayız doktora gidiyoruz.. Allah ol demeden olmaz vakti var demekki insan her ay umutlanıyor heyecanlanıyor bnde aynı şeyleri yaşıyorum ama yapıcak birşey yok sakın isyan etme dua et inşallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize

Aminnnn,inş

Merhaba arkadaşlarben 1,5 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum eşimde çok istiyo. 23 eylülde adet oldum 4 gün sürdü 8 ekimde ilişkiye girdik ama olmadi 20 ekimde adet oldum 4 gün surdu adetten 1 gün sonra 3 gün ard arda iliskiye girdik hamile kalabilirmiyim sizce lütfen cvp verirseniz çok sevinirim

Merhaba, 24!unde reglin bitmiş 25-26-27 ilişki yaşamışsın.bu tarihler yumurtlama tarihin değil, henüz yumurtlaman daha olmamış oluyor. 20 ekimden iribaren sayarak 14. Gününden 20.gününe kadar gün aşırı ilişkiye gir şansın daha yüksek olur. Tabi diğer günlerde yine devam :) o tarihlerde şansın daha yüksek oluyor. Dilerim bu ay hamile kalırsın, kolay gelsin :)

Bazıları adetten sonra hemen hamile kaliyomus bide öyle deneyim dedim ondan sagolun tesekkur ederim :)
Rica ederim, evet düzenli regli olamayan kişilerde dediğin doğru. Hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay kalırsın gerçi yenşde evliymişsin çok takma kafana bende hamile kalamıyorum ama bunay ümidim var inşallah bebiş gelicek :)

YAZdıkların biraz benm yaşamımı tasvir ettin ama ben kaldım hamile 2 düşük yaşadım çabalıyrum 3.inş olur ve tutunur bir bebeğim olur.inşallah seninde olur sıkma canını

YAZdıkların biraz benm yaşamımı tasvir ettin ama ben kaldım hamile 2 düşük yaşadım çabalıyrum 3.inş olur ve tutunur bir bebeğim olur.inşallah seninde olur sıkma canını
Kizlar hepiniz cok sagolun.ama oyle bir cokus icersindeyimki nasil bu hale geldim bilmiyorum.dusuncelerimi duygularimi kontrol edemiyorum.hamile insan gormek istemiyorum ya bn bukadar kotu biri degilimki niye boyle oluyor bilmiyorum.her an dua ediyorum inanin her an ama yok artik umidimi kestim gibi bisey kendime kiziyorum kimseye degil.bu ayda bekleyip artik korunucam cunku her ay ayni seyi yasamaktan cok yiprandim.derdimi dinliyorsunuzya valla allah razi olsun.

Amin insallah canim.bebeklerin icin nedesem bilemedim.allah yardimcimiz olsun.akil sagligimizi korusun

bendede aynı duygular merak etme bebeği olmayan biçok arkadaşımda böyle normal yani bunu artık takıntı haline getirdiğimiiz için böyle..

canım bende 2. bebiş için uğrasıorum ,salı günü catlatma iğnem yapıldı oğlumda birde bir tutmustu bakalım bu sefer tutcakmıı beklemedeyim:))
Merhaba, size bir şey sormak istiyorum bende çatlama iğnesi vuruldum dr 26 saat sonra ilişki dedi o şekilde yaptık fakat daha sonra ilişki n yazık ki olamadı eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı vs tutma ihtimali var mı acaba ?

Merhaba bende yeni üye oldum iki aylık evliyim bende çocuk istiyorum ama bi türlü düzenli ilişkimiz olamadı hep bi iş cıktı

bendede aynı duygular merak etme bebeği olmayan biçok arkadaşımda böyle normal yani bunu artık takıntı haline getirdiğimiiz için böyle..
Ama napabilrizki herkes bu donemlerden geciyor demekki.ya bir insan herseye kirilir herseye alinir herseye kizabilirmi kendimi hep teselli etmeye calisiyorum.bana acele etme daha 1 yillik evlisin olur diyirlar hep ya benim ne hissettigimi kim bilebilirki.anca benim gibi olan gercekten allah yardim etsin de su piskolojiden kurtulalim.hepiniz sagolun kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…