Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım etrafımdakilerle konuşamıyorum cünkü 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocugumuz olmadı onceden cok takmıyordum olur diyordum ama bu aralar kendimi hiç ole hissedemiyorum

UÜzülme canim herkes bi sinavdan geciyo bikmadan usanmadan dua etmek her gün sukretmek gerekir sonrasindada doktorlar kurler gerisi allaha kalmis nasip kismet benimde 1 yildir olmuyor

6 ay kadar olmayınca doktora gittim hersey normaldi normal olarak devam edin gencsiniz 1 yıl bekleyelim dedi bekledim istte bu aylarda o 1 senede doldu simdi gidicez.. dogru tabi bu halimize sukur saolun ama iste insan bazen daralıyor..

selam kızlar
. 8 yıldır evliyim. ilk çocuğumda 2 yıl uğraşmıştık hiçbir neden yoktu fakat hamile kalamamıştım sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi kardeş istiyoruz yaşım 35 ve 4 yıldır korunmuyoruz. soğan kürünü denedim olmadı. buralarda iyi bir kadın doğumcu yok maalesef. en son gittiğim dr hamile kalmaman için bir sebep yok demişti fakat ne zaman gittim hatırlamıyorum. sanırım bayağı bir zaman önceydi. artık çok yoruldum herkes kardeş yapın zamanıdır diyor ama olmuyor işte. çok daralıyorum.

herkesin bi sıkıntısı var burda, kimi ilk çocuğu için uğraşıyo, kimi sizin gibi iki. Allah yardımcımız olsun. ilkinde nasıl kendiliğinden olmuş belki yine zamanı vardır kendiliğinden olur. sizin en azından bir çocuğunuz var, olmazsa tek çocuğum olur benim de dersiniz kafanızdan atarsınız, belki o arada da olur çocuğunuz. burada hep söylenen şey kafaya takmamak lazım. keşke bunun kolay bi yolu olsa hepimiz yapsak.

evet herkesin dedigi o kafaya takmayın en olmadık anda oluyor falan diyorlar ama iste insan takmadan dusunmeden edemiyor her ay acaba oldu mu die dusunup sonucla yuzlesmek kotu oluyor tabi bunu etkisi birazda cevreden kaynaklanıyor..

çok yoruldum diyebilirm 1.5 yıllık evliyim evlendikten 3 ay sonra kis patlaması sonucu acil ameliyat oldum herşey bir andaoldu gitmediğim dr kalmadı tüplerime baktırıdm testler falan herşey güzel ama genede olmuyor soğan kürünü deniyorum bu ay bakalım en olucak sende denedin mi

Arkadaşlar herkese günaydın ben yeni katılıyorum aranıza umarım hepimizin isteği gerçekleşir ve sağlıklı bir yavruya sahip oluruz.Burda sizlerin yazılarını okudukça çok ümitlendiğim zamanlar oldu ama yine sonuç hüsran Daha 9 aylık evliyim ama çok istiyoruz bir bebek sahibi olmayı.Hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen kendiliğinden gerçekleşmedi malesef gebelik,iki gün önce yine hüsran ve doktorum en sonunda malesef klomen yazdı.Şimdi korkuyorum ya yan etkisi olursa herşey daha imkansız hale gelirse diye yarın başlıycam ilaca bana yardımcı olun nolur kullanan varsa,bu arada sevgili esenlim çatlatma iğnesini bi arkadaşım kalçadan vuruldu ben karından sanıyordum ama değilmiş.

korkulcak bi igne degil canım kalcadan koldan gobekten sen bile vurabiliosun bende kullandım insallah sonucun olumlu olır icini ferah tut..

arkadaşlar 8 yıllık evliyim. ilk çocuğuma hemen hamile kaldım. ikinci için bi 6-7 yıl bekledik. doğum kontrol hapı kullanıyorum. hamile kalmak istiyorum . şimdi bırakırsam hemen hamile kalabilir miyim?

Bende 3 yiilik evliyim.hep is güç stresinden olmadi.hormon tahlilierimz iyi cikti eşime sadece vitamin verdi Dr.bende rahim filmi cekilcem

Arkadaşlar yok mu hiç klomen kullanan aranızda ya beni bi bilgilendirin nolur işe yaradı mı bu ilaçla hamile kalan war mı vücut dengesini bozuyor mu bozmuyor mu

Bu hani yani hamile kalmak icin yumurta catlamasi nerden yapiyorlar benim canım çok kıymetli de:-(
bi iğneden korkuyosan doğumu nasıl yapcan, ben 1 kere koldan 1 kere göbekten yaptırdım hiç bi acı yok merak etme

Arkadaşlar yok mu hiç klomen kullanan aranızda ya beni bi bilgilendirin nolur işe yaradı mı bu ilaçla hamile kalan war mı vücut dengesini bozuyor mu bozmuyor mu
klomen yumurtaların büyümesine yardımcı, hiç bi zarar vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…