- 30 Ekim 2014
- 77
- 12
- 13
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.821
Ben çektirdim hiç agrı hissetmedim korkarak gitmiştim. uf bile demedim...Hgs ağrılı diye korkutuyorlar kızlar ben cesaret edemiyorum çektiren varmı aranızda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım belki sana da ilaç başlar ya da önce tahlillerine falan bakıp sonra ona göre aşılamaya geçecektir.Ama bilemiyorum tabi yinede.Bende 5 ay once ilk bebemximi düşurdum 10 haftalıktı o gundn berı korunma olmamasına ragmen olmuyo artk umıdım tukenmek üzere yardm edın arkadaşlar doktorum adetının 2. Gunu gel tedavı yapçam dedı nasık bı tedavı bılen varmı
Arkadaşlar herkese günaydın ben yeni katılıyorum aranıza umarım hepimizin isteği gerçekleşir ve sağlıklı bir yavruya sahip oluruz.Burda sizlerin yazılarını okudukça çok ümitlendiğim zamanlar oldu ama yine sonuç hüsranDaha 9 aylık evliyim ama çok istiyoruz bir bebek sahibi olmayı.Hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen kendiliğinden gerçekleşmedi malesef gebelik,iki gün önce yine hüsran ve doktorum en sonunda malesef klomen yazdı.Şimdi korkuyorum ya yan etkisi olursa herşey daha imkansız hale gelirse diye yarın başlıycam ilaca bana yardımcı olun nolur kullanan varsa,bu arada sevgili esenlim çatlatma iğnesini bi arkadaşım kalçadan vuruldu ben karından sanıyordum ama değilmiş.
Canım bozma moralini biliyorum insan büyük hayal kırıklığı yaşıyor bunu birbirimizden başka kimse anlamaz malesef,çok düşünme kafaya takma diyorlar ama imkansız yani öyle bişey nasıl düşünmeyebilirsin ki böyle bişeyi.Bekle biraz daha eger regl başlamadıysa hala şans vardır bence herşey Allahtan,belki döllenme oluşmamıştır henüz,döllenme olmadan da beta çıkmıyormuş zatenMerhaba arkadaşlar. morel bende sifir adetime 3 gun varken test oldum bisi cikmadi adet olmadim 9 gun gecti adetimin test oldum gene yok hamile degilim :,-( bu nasıl birsey ne yapayim bana yardimci olursaniz sevinirim ;-(
amın ınşallah:)Rabbim herkese nasip etsin isteyen herkese çocuk verdin :)
aynen bende yasıyorum bu durumu ama yapcak bsy yok sanırım bol bol dua caremızbendede aynı duygular merak etme bebeği olmayan biçok arkadaşımda böyle normal yani bunu artık takıntı haline getirdiğimiiz için böyle..
klomen nedır bende bılmyorum kullanan varsa bızı aydınlatsın lutfen hanımlar:)Arkadaşlar yok mu hiç klomen kullanan aranızda ya beni bi bilgilendirin nolur işe yaradı mı bu ilaçla hamile kalan war mı vücut dengesini bozuyor mu bozmuyor mu
UÜzülme canim herkes bi sinavdan geciyo bikmadan usanmadan dua etmek her gün sukretmek gerekir sonrasindada doktorlar kurler gerisi allaha kalmis nasip kismet benimde 1 yildir olmuyor
amın insallah canım umudumuzu kaybetmeyelımAllahtan sadece huzur istedim bugune kadar sevmek sevilmek istedim.cunku hep fedakarlik yapan hep en cok sevem bendim.bu hayatta gercekten hicbir istegim gerceklesmedi bugune kadar taki sevdigim adamla evlenene kadar.heh dedim oldu bozuldu bu kara bulutlar dagildi cok sukur.sonra cok sikintili bir isim oldugu icin ve borclarimiz oldugu icin bir bebek dusunmedim hatta olur diye deli korktum korundum.ama normal yolla oyle ilac falanda icmedim yani.sonra 6.ayimizda borclari kapatinca artik o ise tahammul etmemem gerektigini dusunmeye basladim ve bu sayede de kendime guvenim geldi korunamyi biraktim.iste ogunden beridir de bebek bekliyorum.ben hemen olur diye beklerken 8.ayda bitti.tabi doktorada gittim bende birtek prolaktin hormonu ust sinira yakin cikti stres yapma dedi doktor.esime ise bakmadilar herhangi bir test yaptirmadik.1 ay klomende kullandim ama fayda etmedi gectigimiz ay gun asiri iliskide oldu ama yok yok.heleki gecen ay okadar umutluydumki test yaptim bozuk tu herlade aksam sonuc vermedi sabah bir baktim 2 cizgi allahim nasi sevindim aradan 2 gin gecti adet oldum.yasadigim resmen aciydi ya uzuntu falan degil.kimse halimden anlamiyor he bu arada kuzenimde hamile bir ilgi alaka bir sevmeler bizim akrabalarda .kendime kiziyorum ya ben boyle biri degildim sacmalama diyorum onun sevinciyle tabikide mutluyum ama insan hic dusunmezmi bari bu kizin yaninda yapmayalim diye sankibile bile yanimda hep bebek muhabbeti aciyorlar deliriyorum.resmen kotu isyankar bir insan olup ciktim aklimi kaciricam nerdeyse napiyim bilmiyorum allaha hep dua ediyorum kotu kalpli cekemez bir insan olmak istemiyorum nolur yavrum gelsinde su azaptan kurtulayim
katılıyorum sana hastanede okadar ıyı bakmıyolar ozele gtsen bı muayene 40 tl baslıyo gerısı gelyo mutlaka asgarı ucretlı esın varsa kıradaysan borcun varsa gıdemysan nplır ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNgünaydın kızlar
Seninle aynı durumda olan cok insan var canım hatta bence senden(hepimzdn) zor durumda olanları düşünmeliyiz, cocugu olmuyor diye aşağılanlar ezilenler var, maddi durumu olmayıp tedavi olamayanlar var Allahım onların yardımcısı olsun en azından biz bedenimizin farkındayız doktora gidiyoruz.. Allah ol demeden olmaz vakti var demekki insan her ay umutlanıyor heyecanlanıyor bnde aynı şeyleri yaşıyorum ama yapıcak birşey yok sakın isyan etme dua et inşallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize
AMIN HAYIRLISI CANIM:)Selam hanımlar bende 2 yıllık evliyim ilk 5 ay mecburi olarak korunmak zorunda kaldım. Bir süre bekledim doktora gitmemek için. Sonra doktora gittim eşimdede bendede herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Dupbaston diye bir ilaç verdi. Onu kullandım 4 ay boyunca. 4. Ayda doktorumu değiştirmek zorunda kaldm yeni doktorum ise bu ilaç ile boşuna uğraşmışsın diyip klomen ve Çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 4 gün önce İğnemi yaptım şimdi ise bekliyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah allah kimsenin hanesinden çocuk sesini eksik bırakmasın. Bu arada klomeni kullanmak içinde 3 ay beklemek zorunda kaldım çünkü adetimin 3 günü hep haftasonuna denk geldi ve doktora gidemedim. Her işte bir hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?