Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar bugün klomenin 3.gunundeyim ve hiçbir yan etkisini görmedim henüz,karnım bile şişmedi yani,kimileri çok kasık ağrısı çektim karnım çok şişti falan diyorlardı ama hiç öyle olmadı.Cuma günü kontrolum var bakalım ne diUmarım hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...Çok istiyorum çok...

Bende 5 ay once ilk bebemximi düşurdum 10 haftalıktı o gundn berı korunma olmamasına ragmen olmuyo artk umıdım tukenmek üzere yardm edın arkadaşlar doktorum adetının 2. Gunu gel tedavı yapçam dedı nasık bı tedavı bılen varmı

Canım belki sana da ilaç başlar ya da önce tahlillerine falan bakıp sonra ona göre aşılamaya geçecektir.Ama bilemiyorum tabi yinede.

Merhaba arkadaşlar. morel bende sifir adetime 3 gun varken test oldum bisi cikmadi adet olmadim 9 gun gecti adetimin test oldum gene yok hamile degilim :,-( bu nasıl birsey ne yapayim bana yardimci olursaniz sevinirim ;-(

Merhaba arkadaşlar. morel bende sifir adetime 3 gun varken test oldum bisi cikmadi adet olmadim 9 gun gecti adetimin test oldum gene yok hamile degilim :,-( bu nasıl birsey ne yapayim bana yardimci olursaniz sevinirim ;-(
Canım bozma moralini biliyorum insan büyük hayal kırıklığı yaşıyor bunu birbirimizden başka kimse anlamaz malesef,çok düşünme kafaya takma diyorlar ama imkansız yani öyle bişey nasıl düşünmeyebilirsin ki böyle bişeyi.Bekle biraz daha eger regl başlamadıysa hala şans vardır bence herşey Allahtan,belki döllenme oluşmamıştır henüz,döllenme olmadan da beta çıkmıyormuş zaten

Buarada doktorum bana salı sabahı gel dedi,ama yumurtlama günüm 1 gün geçmiş oluyor salı günü anlamadım ben bu işi,yumurta çatlayıp da iş işten geçmişse ne olacak peki ilacın 4.günündeyim bugün

Kızlar benim adetim 3 gün gecikti Beta testi yaptırdım negatif çıktı am hala adet olmadım acaba niye böyle hamile olsam bu testte çıkardı dimi?

Kızlar reglime 6 gün var lh testi yptım ovulasyon 2. çizgi silik çıktı sizce yumurtlama mı var yani ilişkiye girsem verimli olur mu demek bu?

klomen'in adet düzenine bir zararı olmuyor canım, :) o yumurtanın gelişimini biraz daha hızlandırıyor 2-3 gün daha işte bu kadar, inşallah nasip olur, Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder, e tabi bizde nasibimizi aramalıyız.

amın insallah canım umudumuzu kaybetmeyelım

katılıyorum sana hastanede okadar ıyı bakmıyolar ozele gtsen bı muayene 40 tl baslıyo gerısı gelyo mutlaka asgarı ucretlı esın varsa kıradaysan borcun varsa gıdemysan nplır ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

AMIN HAYIRLISI CANIM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…