- 25 Ekim 2014
- 84
- 52
- 23
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.841
AMINNNNN...İnşallah canım bezen doktor konusunda doğru seçim yapamayabiliyoruz işte. Ama inşallah bu Çatlatma iğnesi iyi gelecekrabbim bütün evlat isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın. Adetine kaç gün kaldı?
GOBEK DUSME BELIRTISI NEDR ACABA NASIL ANLIYOSUNUZ.Benimde göbeğim düşmüş doktorlar apandisit zannettiler 10 gün hastenede yattım iğne ilaç hiç fayda etmedi eve geldim ameliyat olmadan evde göbeğimin düşmüş olacağı aklıma geldi ve anneme baktırdım gercekten göbeğim düşmüştü sabah aç karnına göbeğimi bardakla çekti şimdi çok şükür iyiyim
TSKRLER BILGI IÇIN:)Karnıınızda ince bi Ağrı oluyor mideniz bulanıyor Canınız bişey yemek istemiyor ..
bende yeni üye oldum 1 sene 3 aydır evliyim ama ben çok takıntı yaptım ne olacak böyle bilmiyorummerhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım etrafımdakilerle konuşamıyorum cünkü 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocugumuz olmadı onceden cok takmıyordum olur diyordum ama bu aralar kendimi hiç ole hissedemiyorum
Bende bu teslerden yaptirdim sonuclarimiz hemen. Hemen ayni bu değerler normal dedi doktor gayet normalmis hormon anlamında bi bozukluk yok benim pkos var bide testesteron hormonun yuksek cikti sinirin baya ustundeArkadaşlar ben hormon testi yaptırdım sonucunda doktora Pazartesi gösterecem ama çok merak ediyorum acaba bi bakabilir misiniz ?Eki Görüntüle 1296525 Eki Görüntüle 1296525
Erkeklik hormonu her kadinda vardir ama belli bi seviyede benimki yuksek buda adet düzensizliği ve akneye yol aciyo bide polikistikover varBendede çikolata kisti var canım .. Peki testesteron ne?
Fatihe gelebilirsen Şule selman özel muayenehanesi var .. Çok iyi bir doktor..Arkadaşlar hastane ve doktor tavsiye edermisiniz Anadolu Yakasında sema hastanesi Beyhan Hanım'a giden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?