Gebe kalamayanlar buraya.....

GOBEK DUSME BELIRTISI NEDR ACABA NASIL ANLIYOSUNUZ.

Kızlar selam klomen ve Çatlatma iğnesi kullanmıştım ama Regli oldum ve normal adet günümden 5 gün önce oldum moralim çok bozuk :-( hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar bende 3 aydır deniyorum henüz hamiş değilim doktora gittim yaran var adet ol gel donduralım dedi. ama dondurma hakkında iyi şeyler duymadım ben hiç doğum yapmadım ne yapmalıyım çok kararsızım

Arkadaşlar ben hormon testi yaptırdım sonucunda doktora Pazartesi gösterecem ama çok merak ediyorum acaba bi bakabilir misiniz ?

bende yeni üye oldum 1 sene 3 aydır evliyim ama ben çok takıntı yaptım ne olacak böyle bilmiyorum

Arkadaşlar ben hormon testi yaptırdım sonucunda doktora Pazartesi gösterecem ama çok merak ediyorum acaba bi bakabilir misiniz ?Eki Görüntüle 1296525 Eki Görüntüle 1296525
Bende bu teslerden yaptirdim sonuclarimiz hemen. Hemen ayni bu değerler normal dedi doktor gayet normalmis hormon anlamında bi bozukluk yok benim pkos var bide testesteron hormonun yuksek cikti sinirin baya ustunde

Hevesligelin, post: 37694420, member: 625533"]Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ..[/QUOTE]
İnsallah canim soğan kurunu uyguluyorum yarin son bakalim.neler olucak sen sonuclarini gosterdinmi doktora

Slm kizlar ben yeni katildim benimde bi oglum var 2.istiyoruz ama olmuyo dis gbelik gecirdim tupum alindi tek tupum var simdi kalamiyorum catlatma ignesi ve klomen bende kullandim ama olmadi ne yapcami bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…