Gebe kalamayanlar buraya.....

E="Hevesligelin, post: 37704717, member: 625533"]Tamam canım yazarım buraya [/QUOTE]
Bende defalarca doktora gittim test yaptirdim hep ayni cümleler doğum.kontrol hapi kullanicaksin bu hali kullanmadan adet görmüyorum testlerin normal cikiyo ama pkosve insulin direnci var bunlar oldugu zaman hem kilo artisi oluyor hem de adet düzensizliği hapi kullanip regl oldugumda otomatik 3 4 kilo veriyorum falan smdi sogan kuru uyguladim bugun sondu bakalim neler olucak

Kızlar merhaba ben de tam 1 senelik evliyim, nisandan beri korunmuyoruz. Eşim çok istiyor bebeğimiz olmasını ben şu ana kadar olursa sevinirim olmazsa da üzülmem modundayım. Cidden kafaya takmıyordum, hayırlı zamanda olsun diyordum Ama yedi aydır olmayınca acaba sorusu aklıma geldi hiç gitmedim jinekoloğa, adetlerim düzenlidir sene bir en fazla iki defa gecikir. Sol yumurtalığımda 2 santim basit kist çıkmıştı başka bişey için hastaneye gittiğimde, doktora kadın doğuma görüneyim mi dedim gerek yok basit kist içi su dolu dedi. Bu ayda bekleyip genel muayene için doktora gideceğiz sanırım Bunun için gittiğimde eşimi de kontrole alacaklar mı ona göre eşimde izin alacak öyle gideceğiz. Yoksa önce beni kontrol edip sonra mı ona bakıyorlar. Bilenler anlatırsa sevinirim. Birde nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ama ben ne kadar ilişkiden sonra kalkmayım , yatayım akmasın desem de bi şekilde hep dışarı akıyor, eşimde acaba bu yüzden mi diyor. Tabi en sağlıklı cevapları doktor verecektir ama sizlerle paylaşmak istedim

Canım eğer özel bir jinekoloğa gideceksen senden de isteyecek eşindende ama seninkiler daha uzun sürüyor sen adet olduğunda adetinin 3. Günü bi devlet hastanesine git hormon tahlili yaptırmak istiyorum de orda ücretsiz oluyor tahlil sonucuna birlikte sürekli devam edeceğin doktora git göster bu arada Eşinden sperm testide ister istersen gitmeden onuda yaptır götür bidaha gitgel uğraşmazsınız ..
Ama sperm testi için cinsel perhiz yapmanız gerekiyor

Hımm teşekkür ederim canım devlet hastanesinde peki sperm testi yapıyolar mı onu özelde mi yaptırcaz. Cinsel perhiz mi ilk defa duydum tamam yaparız kaç gün peki

Hımm teşekkür ederim canım devlet hastanesinde peki sperm testi yapıyolar mı onu özelde mi yaptırcaz. Cinsel perhiz mi ilk defa duydum tamam yaparız kaç gün peki
Yok canım devlet hastanesinde sperm testi yapmıyorlar buralarda 75 tl ücreti ama senin oturduğun yerde değişebilir..
Canım perhizide eşinle beraber olduktan sonra üç gün beraber olmayacaksınız dördüncü günü eşin bu testi yaptıracak

çok sağol canım sormasam ben direk herşeyi özelde yaptırcaktım. o zaman ben hormon testini yaptırdıktan sonra perhizi yapalım eşimle gidelim beraber. hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum yani kişi olarak iyi bi doktor olsa bari kimileri bakıyo bakıyo sana bişey anlatmıyo doğru dürüst

Kızlar yarın sabah muayeneye gidicem bakalım doktorum ne diyecek.Acaba catlamıs mıdır yumurta ya da iğne verecek mi bilmiyorum bakalım ne olacak(

Rica ederim ..
Evet canım bazı doktorlar öyle şimdi çok şükür iyi bi doktor buldum şifa Allahtan Rabbim yardımcınız olsun ..

İnşallah istediğin gibi olur stres yapma, biliyosun herşeyi etkiliyo
YA
ya aslında stres yaptığımı düşünmüyorum ama regle bir hafta kala hep aklımda oluyor acaba olacak mı diye,ama çok haklısın kafaya takınca çok etkilior benim geçen aylarda 7 gün gecikmem oldu o kadar umutlanmıştım ki hamileyim diye sonra regl başladı,meğer skntı stresten gecikmişim

biz stres yapmadığımızı düşünüyoruz canım ama bilinçaltımız sürekli bu konuyu düşünüyor bu da fark etmediğimiz bir gerilim yaratıyor bizde ben şu ana kadar tam olarak çocuk istemedim yani olursa olsun olmazsa zaten erken diye ama bir ay benimde 4 gün gecikti o kadar umutlanmıştım ki güyaa istemiyorum yani biz kadınların doğasında bu var.. Annelik duygusu...

Aynen kesinlikle doğamızda var:)) Allahım kimseyi cocukla sınamasın ya,bende ilk başlarda çok hevesli değildim açıkcası,ama hamileleri gördükçe bebekleri gördükçe içime aşırı istek gelmeye başladı,sonrada hiçbir sorunumuz yokken 3-4 ay denemeler boşa geçince iyice kafaya taktım yaw,niye olmuyor niye olmuyor diye:))

sorun var mı peki canım şu anda tam olarak sıkıntı nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…