- 10 Kasım 2014
- 5
- 1
- 3
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.861
Hımm teşekkür ederim canım devlet hastanesinde peki sperm testi yapıyolar mı onu özelde mi yaptırcaz. Cinsel perhiz mi ilk defa duydumCanım eğer özel bir jinekoloğa gideceksen senden de isteyecek eşindende ama seninkiler daha uzun sürüyor sen adet olduğunda adetinin 3. Günü bi devlet hastanesine git hormon tahlili yaptırmak istiyorum de orda ücretsiz oluyor tahlil sonucuna birlikte sürekli devam edeceğin doktora git göster bu arada Eşinden sperm testide ister istersen gitmeden onuda yaptır götür bidaha gitgel uğraşmazsınız ..
Ama sperm testi için cinsel perhiz yapmanız gerekiyor
Yok canım devlet hastanesinde sperm testi yapmıyorlar buralarda 75 tl ücreti ama senin oturduğun yerde değişebilir..Hımm teşekkür ederim canım devlet hastanesinde peki sperm testi yapıyolar mı onu özelde mi yaptırcaz. Cinsel perhiz mi ilk defa duydumtamam yaparız kaç gün peki
Rica ederim ..çok sağol canım sormasam ben direk herşeyi özelde yaptırcaktım. o zaman ben hormon testini yaptırdıktan sonra perhizi yapalım eşimle gidelim beraber.hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum yani kişi olarak iyi bi doktor olsa bari kimileri bakıyo bakıyo sana bişey anlatmıyo doğru dürüst
Amin canım tüm isteyenlerin Allah yardımcısı olsunRica ederim ..
Evet canım bazı doktorlar öyle şimdi çok şükür iyi bi doktor buldum şifa Allahtan Rabbim yardımcınız olsun ..
İnşallah istediğin gibi olur stres yapma, biliyosun herşeyi etkiliyoKızlar yarın sabah muayeneye gidicem bakalım doktorum ne diyecek.Acaba catlamıs mıdır yumurta ya da iğne verecek mi bilmiyorum bakalım ne olacak(
YAİnşallah istediğin gibi olur stres yapma, biliyosun herşeyi etkiliyo
biz stres yapmadığımızı düşünüyoruz canım ama bilinçaltımız sürekli bu konuyu düşünüyor bu da fark etmediğimiz bir gerilim yaratıyor bizde ben şu ana kadar tam olarak çocuk istemedim yani olursa olsun olmazsa zaten erken diye ama bir ay benimde 4 gün gecikti o kadar umutlanmıştım ki güyaa istemiyorum yaniYA
ya aslında stres yaptığımı düşünmüyorum ama regle bir hafta kala hep aklımda oluyor acaba olacak mı diye,ama çok haklısın kafaya takınca çok etkilior benim geçen aylarda 7 gün gecikmem oldu o kadar umutlanmıştım ki hamileyim diye sonra regl başladı,meğer skntı stresten gecikmişim
Aynen kesinlikle doğamızda var:)) Allahım kimseyi cocukla sınamasın ya,bende ilk başlarda çok hevesli değildim açıkcası,ama hamileleri gördükçe bebekleri gördükçe içime aşırı istek gelmeye başladı,sonrada hiçbir sorunumuz yokken 3-4 ay denemeler boşa geçince iyice kafaya taktım yaw,niye olmuyor niye olmuyor diye:))biz stres yapmadığımızı düşünüyoruz canım ama bilinçaltımız sürekli bu konuyu düşünüyor bu da fark etmediğimiz bir gerilim yaratıyor bizde ben şu ana kadar tam olarak çocuk istemedim yani olursa olsun olmazsa zaten erken diye ama bir ay benimde 4 gün gecikti o kadar umutlanmıştım ki güyaa istemiyorum yanibiz kadınların doğasında bu var.. Annelik duygusu...
sorun var mı peki canım şu anda tam olarak sıkıntı nedir acabaAynen kesinlikle doğamızda var:)) Allahım kimseyi cocukla sınamasın ya,bende ilk başlarda çok hevesli değildim açıkcası,ama hamileleri gördükçe bebekleri gördükçe içime aşırı istek gelmeye başladı,sonrada hiçbir sorunumuz yokken 3-4 ay denemeler boşa geçince iyice kafaya taktım yaw,niye olmuyor niye olmuyor diye:))
Ne yaptin canim gittinmi doktora sonuclari gosterdin mi?Tamam canım yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?