- 31 Ekim 2014
- 176
- 86
- 38
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.881
Günaydın canım ya ben hastanede çalışıyorum aslında doktorumda yanı başımda olduğu için ha bire gidip bişeyleri danışıyorum,bebek istediğimiz zaman ilk gittiğimizde doktor benim hiçbir sorunumun olmadığını sonuçlarımın gayet iyi olduğunu yumurtalıklarımın da çok güzel çalıştığını soyledi ama olmayabilir dedi yinede çünkü yeni evlenenlerde 1 sene süre veriyoruz dedi,tabi biz 3-4 ay hayal kırıklığı yaşayınca doktorum bi de eşin muayene olsun sprem araştırması yapılsın dedi,yapıldı ve eşimin sonuçları da çok çok iyi çıktı hatta doktorum bu sonuçlarla nasıl hamile kalamıyorsun anlamıyorum dedi düşenebiliyor musun,sonra madem oyle dedi demek ki yumurtalıklar güzel çalışıyor ama yeterince büyüyüp çatlamıyor dedi ve klomen başlycas dedi şimdi saat 9 buçuğu bekliyorum,bakalım ne diyecek umarım güzel bişey duyarımsorun var mı peki canım şu anda tam olarak sıkıntı nedir acaba
Canım eşinin sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim, çatlatma tedavisi bi aşılamaya göre tüp bebeğe göre zahmetsiz bence iğne olman gerekse bile şükretmelisin. Hemen umutsuzluğa kapılmayalım Allah'ın gücüne gider vallaGünaydın canım ya ben hastanede çalışıyorum aslında doktorumda yanı başımda olduğu için ha bire gidip bişeyleri danışıyorum,bebek istediğimiz zaman ilk gittiğimizde doktor benim hiçbir sorunumun olmadığını sonuçlarımın gayet iyi olduğunu yumurtalıklarımın da çok güzel çalıştığını soyledi ama olmayabilir dedi yinede çünkü yeni evlenenlerde 1 sene süre veriyoruz dedi,tabi biz 3-4 ay hayal kırıklığı yaşayınca doktorum bi de eşin muayene olsun sprem araştırması yapılsın dedi,yapıldı ve eşimin sonuçları da çok çok iyi çıktı hatta doktorum bu sonuçlarla nasıl hamile kalamıyorsun anlamıyorum dedi düşenebiliyor musun,sonra madem oyle dedi demek ki yumurtalıklar güzel çalışıyor ama yeterince büyüyüp çatlamıyor dedi ve klomen başlycas dedi şimdi saat 9 buçuğu bekliyorum,bakalım ne diyecek umarım güzel bişey duyarım
Hamile kalmanın bu kadar zor olacağı hiç aklıma gelmezdi o kadar şaşırıyorum ki zaman geçtikçe nasıl olur böyle bişey diye, Allah göstermesin tecavüze uğrayan hamile kalır biz kalamıyoruz hayret bişey arkadaş ya
Canım denemeler nisanda başladı amaay gülmekten öldüm canım 3-4 ay olmuş bence bu kadar endişe edeceğin bir durum yok benim nisandan beri olmuyor
Bir tanıdığım da doktora gitti olmuyordu çocukları ikisi de mükemmel durumdaydı sağlık olarak bir buçuk sene olmadı çocukları sonra oldu hiçbi tedavi görmeden o süre zarfında doktor artık siz bu işi bilmiyosunuz demiştiCanım denemeler nisanda başladı amao zamandan beri uğraşıyoruz işte bakalım hayırlısı ya aslında olmazsa da niye olmadı diye isyan etmem asla ama bi sorun yokken olmaması sinir bozuyor :)
Bize de onu demeye getirdi lafı resmen kadın yaBir tanıdığım da doktora gitti olmuyordu çocukları ikisi de mükemmel durumdaydı sağlık olarak bir buçuk sene olmadı çocukları sonra oldu hiçbi tedavi görmeden o süre zarfında doktor artık siz bu işi bilmiyosunuz demişti
biz hiç gitmedik doktora bakalım bize neler söyleyeceklerBize de onu demeye getirdi lafı resmen kadın ya
valla bunun kolaylaştırdığı söyleniyor spermlerin yer çekimiyle savaşmasını istemezsiniz heralde diye bir yazı okumuştum, içeriye ne kadar fazla sperm giderse şans o kadar fazla çünkü.birşey sorabilir miyim illa belin altına yastık koyup 30 dk beklemek gerekiyor mu?
Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyorum tatlım :) ama yinede o duyguyu tatmayı çok istiyorum Allah ım herkese nasip etsin. Yardımcımız olur Allahım o zaman ya hele bi olsunda:)biz hiç gitmedik doktora bakalım bize neler söyleyeceklerdün temizlik yaparken şimdi bu ev böyleyse ben çocuk olunca ne yapacağım dedim bi an böyle daha rahatım sanki dedim arada böyle gel gitler yaşıyorum
Bana doktorum öyle bi tavsiye de bulunmadı ama ben hangi siteye girip okuduysam hep aynı şey yazıyordu yarım saat bir saat kıpırdamadan ayakları havaya dik ve yat,yaptık bişey oldu mu olmadı orası ayrıvalla bunun kolaylaştırdığı söyleniyor spermlerin yer çekimiyle savaşmasını istemezsiniz heralde diye bir yazı okumuştum, içeriye ne kadar fazla sperm giderse şans o kadar fazla çünkü.
İnşallah canım ya burda bi başkasının hamileyim yazısını görmek bile o kadar mutlu ediyor kibende de çok byük bi ağırlık var hep uykuluyum inş hamileimdir
inşallah biz 2 aydır düşünüyoruz bebek..İnşallah canım ya burda bi başkasının hamileyim yazısını görmek bile o kadar mutlu ediyor ki
inşallah biz 2 aydır düşünüyoruz bebek..
sizin heyecanınız bana da bulaşır inşallah.Benim eşim çok istiyor bebekAllahım inşallah bekletmez sizi canım hiçbirimizi bekletmesin gelsin bebişlerimiz hemennn
Bulaşır bulaşır merak etme canım :) Bizim gibi bir kaç ay daha uğraş bak nasıl bulaşıyorsizin heyecanınız bana da bulaşır inşallah.Benim eşim çok istiyor bebek
Bulaşır bulaşır merak etme canım :) Bizim gibi bir kaç ay daha uğraş bak nasıl bulaşıyorAllah korusun tabi inşallah uğraştırmazda
Bizim aile o konuda ihtisas yapmıştır.Antremanlıyım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?