Gebe kalamayanlar buraya.....

sorun var mı peki canım şu anda tam olarak sıkıntı nedir acaba
Günaydın canım ya ben hastanede çalışıyorum aslında doktorumda yanı başımda olduğu için ha bire gidip bişeyleri danışıyorum,bebek istediğimiz zaman ilk gittiğimizde doktor benim hiçbir sorunumun olmadığını sonuçlarımın gayet iyi olduğunu yumurtalıklarımın da çok güzel çalıştığını soyledi ama olmayabilir dedi yinede çünkü yeni evlenenlerde 1 sene süre veriyoruz dedi,tabi biz 3-4 ay hayal kırıklığı yaşayınca doktorum bi de eşin muayene olsun sprem araştırması yapılsın dedi,yapıldı ve eşimin sonuçları da çok çok iyi çıktı hatta doktorum bu sonuçlarla nasıl hamile kalamıyorsun anlamıyorum dedi düşenebiliyor musun,sonra madem oyle dedi demek ki yumurtalıklar güzel çalışıyor ama yeterince büyüyüp çatlamıyor dedi ve klomen başlycas dedi şimdi saat 9 buçuğu bekliyorum,bakalım ne diyecek umarım güzel bişey duyarım

Hamile kalmanın bu kadar zor olacağı hiç aklıma gelmezdi o kadar şaşırıyorum ki zaman geçtikçe nasıl olur böyle bişey diye, Allah göstermesin tecavüze uğrayan hamile kalır biz kalamıyoruz hayret bişey arkadaş ya

Canım eşinin sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim, çatlatma tedavisi bi aşılamaya göre tüp bebeğe göre zahmetsiz bence iğne olman gerekse bile şükretmelisin. Hemen umutsuzluğa kapılmayalım Allah'ın gücüne gider valla Rabbim en hayırlı zamanda kısmet etsin

ay gülmekten öldüm canım 3-4 ay olmuş bence bu kadar endişe edeceğin bir durum yok benim nisandan beri olmuyor

ay gülmekten öldüm canım 3-4 ay olmuş bence bu kadar endişe edeceğin bir durum yok benim nisandan beri olmuyor
Canım denemeler nisanda başladı ama o zamandan beri uğraşıyoruz işte bakalım hayırlısı ya aslında olmazsa da niye olmadı diye isyan etmem asla ama bi sorun yokken olmaması sinir bozuyor :)

Canım denemeler nisanda başladı ama o zamandan beri uğraşıyoruz işte bakalım hayırlısı ya aslında olmazsa da niye olmadı diye isyan etmem asla ama bi sorun yokken olmaması sinir bozuyor :)
Bir tanıdığım da doktora gitti olmuyordu çocukları ikisi de mükemmel durumdaydı sağlık olarak bir buçuk sene olmadı çocukları sonra oldu hiçbi tedavi görmeden o süre zarfında doktor artık siz bu işi bilmiyosunuz demişti

birşey sorabilir miyim illa belin altına yastık koyup 30 dk beklemek gerekiyor mu?

biz hiç gitmedik doktora bakalım bize neler söyleyecekler dün temizlik yaparken şimdi bu ev böyleyse ben çocuk olunca ne yapacağım dedim bi an böyle daha rahatım sanki dedim arada böyle gel gitler yaşıyorum
Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyorum tatlım :) ama yinede o duyguyu tatmayı çok istiyorum Allah ım herkese nasip etsin. Yardımcımız olur Allahım o zaman ya hele bi olsunda:)

valla bunun kolaylaştırdığı söyleniyor spermlerin yer çekimiyle savaşmasını istemezsiniz heralde diye bir yazı okumuştum, içeriye ne kadar fazla sperm giderse şans o kadar fazla çünkü.
Bana doktorum öyle bi tavsiye de bulunmadı ama ben hangi siteye girip okuduysam hep aynı şey yazıyordu yarım saat bir saat kıpırdamadan ayakları havaya dik ve yat,yaptık bişey oldu mu olmadı orası ayrı ama olsun biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım olursa olur olmazsa Allahtan hayırlısı yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…