- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.901
O da güzelmişbakalım hangimizden gelecek haber ama ben hiç hamile gibi hissetmiyorum hamile olunca hissediliyomu kibu arada benim ki tane kedim var onlarla avunuyorum
cok sevindim canim isin gerisi size kaliyor artik bende bugun gidicem doktora bugun adetimin 9.gunu daha ama ben kontrole gidiyorum bakalim ne diyecek bende cok sabirsizimKızlar muayene oldum yumurtam 19,2 olmuş çok güzel büyümeye devam edior dedi bugunden itibaren gün aşırı ilişki olacak dedi bir iki güne çatlar inşallah dedi yani yine bekleyiş:)
İnşallah güzel haberler alırsın cnm sende,git muayeneni ol tabi en azından haberdar olursun vücudundan :) güzel haberlerini de paylaş bizimle,hiç tedavi falan gördün mü peki kaç yıllık evlisin cnm ya da aylıkcok sevindim canim isin gerisi size kaliyor artik bende bugun gidicem doktora bugun adetimin 9.gunu daha ama ben kontrole gidiyorum bakalim ne diyecek bende cok sabirsizim
cnm ben daha once hic tedavi gormedim zaten bir senelik evliyim ve alti aydan beri cocuk dusunuyoruz:) doktordan gelince haberleri paylasicamİnşallah güzel haberler alırsın cnm sende,git muayeneni ol tabi en azından haberdar olursun vücudundan :) güzel haberlerini de paylaş bizimle,hiç tedavi falan gördün mü peki kaç yıllık evlisin cnm ya da aylık
O da güzelmişdoktorla konuşur konuşmaz yazcam size,hala haber bekliyorum ben doktor sezeryana çıkmış,ölcem meraktan acaba çatladı mı diye :) valla hamile olunca herkesin hissettiğini düşünmüyorum ben canım.ablam nerdeyse 2 aylıkken öğrendi hiçbir belirtisi yoktu sadece adet gecikmesi oldu,onu geç karnı burnundayken bile en ufak bi şikayeti yakınması olmadı yani,o yuzden kendini dinleme boşuna hiç bence,ne kadar var regl e cnm
Kızlar muayene oldum yumurtam 19,2 olmuş çok güzel büyümeye devam edior dedi bugunden itibaren gün aşırı ilişki olacak dedi bir iki güne çatlar inşallah dedi yani yine bekleyiş:)
Güzel haberler aldık bugünKizlar cok mutluyum doktordan geldim ve hicbir sorun yok dedi yumurtalarim buyuyormus ve cumadan itibaren kocanla yataga girebilirsin dedi buyuk ihtimalle pazar gunu yumurtlarmisim:))
neyin sonucu canım kan testi derken kanını mı ölçtü3 yıllık evliyim vede ilaçsız korunuyorduk vede artık bir bebek istiyoruz. adet düzensizliğim oluyor bazen vede aşırı mide bulantısı kusma hissi vede halsizlik oluyor doktora gittim vede bana kan testi yaptı sonuç 0.43 çıktı vede tarlusal die bir ilaç verdi bu ilacın tam olarakda ne olduğunu bilmiyorum genel olarak adet sökücü yazıyor ama bebek olmasıyla bir alakası varmıdır.
Hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş istiyosunBende ozaman bu kervana katılayım.. Rabbim hasretimizi dindirsin kızlar..
canım sen kaç günde bir adet görüyosun 28 günde bir olanla-35 günde bir adet olanın yumurtlama günleri değişiyor diye biliyorum inşallah görürüz canım ben bir yandan çok istiyorum çocuk bir yandan da endişelerim var şu an çalışmıyorum ama iş arıyorum eşim bu sene bir kısmetsizlik yaşadı iş düzeni pek olmadı evlendik maddi sıkıntıların içine düştük biraz çok fazla değil çok şükür. şu an yeni işinde çalışıyor bir yandan yüksek lisans yapıyor, seneye bu vakitler garanti bir işi olacak inşallah şu an çalıştığı yerde olumsuzluk olursa bile. benim bi 4-5 ay çalışmam lazım biraz açıkları kapatmak için hamile kalırsam işe devam etme durumum ne olurKızlar misafirim vardı bakamadım akşam oh oh ne güzel haberler yaa inşallah burda sevinçten haykırdığımız zamanları da görürüz en kısa zamanda:) TG351 canım seninle bütün durumlarımız aynı benim regl günümde 24 üinşallah birimiz mutlu sonuca ulaşırız :) bu arada karnım ve kasıklarım acaip ağrıyor Sevim92 canım o ilaç söktürücü dediğin gibi ama doktorun hangi endikasyonundan ya da yan etkisinden yararlanacak bilemiorum,belki seni gebeliğe hazırlayabilmek içindir. kelebekk47 hoşgeldin aramıza AMİİİNNN diyoruzzzz:)
Canım benim 28 gün arası regl in.Bence hiç kafana takma bunları bana hep diyorlardı ki önce biraz rahata kavuşun ev bark sahibi olun bilmem ne,bizde eşimle oturduk konuştuk,dedim ki biz eğer zengin olmayı ya da rahata kavuşmayı beklersek ömür boyu çocuğumuz olmayacak o zman dedim,çünkü ne anada var ne baba da ikimizinde nasıl bişeylerin sahibi olucas ki kenara bi para atamazken dedim,o da aynı şeyi düşünüyordu,yani eşinin de dediği gibi gelen bi şekilde büyüyor niye bu güzel duyguyu yaşımız geçmeden yaşamayalım kicanım sen kaç günde bir adet görüyosun 28 günde bir olanla-35 günde bir adet olanın yumurtlama günleri değişiyor diye biliyorum inşallah görürüz canım ben bir yandan çok istiyorum çocuk bir yandan da endişelerim var şu an çalışmıyorum ama iş arıyorum eşim bu sene bir kısmetsizlik yaşadı iş düzeni pek olmadı evlendik maddi sıkıntıların içine düştük biraz çok fazla değil çok şükür. şu an yeni işinde çalışıyor bir yandan yüksek lisans yapıyor, seneye bu vakitler garanti bir işi olacak inşallah şu an çalıştığı yerde olumsuzluk olursa bile. benim bi 4-5 ay çalışmam lazım biraz açıkları kapatmak için hamile kalırsam işe devam etme durumum ne olurayrıca kpss ye gireceğim atanırsam şehir değişikliği olacak bebekle altından kalkar mıyımm henüz bu sorularıma yanıt bulamadım ama anne olma dürtüsü beni rahat bırakmıyor eşim o kısmetiyle gelecek hatta biz daha rahat olacağız emin ol diyor ama bu biraz bana kaderci geliyor siz ne düşünüyorsunuz
en son adet in ne zaman başladı canım tarih olarak. Haklısın ev bark sahibi olmak çook uzun sürer o kadar da beklenmez canım. şimdi şöyle birşey var eşim 2 sene biz sevgiliyken işinde çalıştı hiç sorun olmadan memlekete yarım saat mesafede bi yerdeydi çalıştığı yer sonra kuzeninin fabrikası vardı müdür olarak istediler, işinden edip memlekete getirdiler şöyle güzel böyle güzel diye nişan oldu askere gitti askerden sonra da hiç sebep yokken işe almadılar halbuki asker sorası maaşını bile anlaşıp gitmiştiCanım benim 28 gün arası regl in.Bence hiç kafana takma bunları bana hep diyorlardı ki önce biraz rahata kavuşun ev bark sahibi olun bilmem ne,bizde eşimle oturduk konuştuk,dedim ki biz eğer zengin olmayı ya da rahata kavuşmayı beklersek ömür boyu çocuğumuz olmayacak o zman dedim,çünkü ne anada var ne baba da ikimizinde nasıl bişeylerin sahibi olucas ki kenara bi para atamazken dedim,o da aynı şeyi düşünüyordu,yani eşinin de dediği gibi gelen bi şekilde büyüyor niye bu güzel duyguyu yaşımız geçmeden yaşamayalım ki
Tabiki canım bnm kimse istemez skntı stres çok haklısın zor zamanlar geçirmişsin ama bak gör bütün skntları unuttutur size bebiş gelirse.İşverenler böyle işte canım gözünün yaşına bakmıyorlar,ben hastanede en kötü katta çalışıorum bi yanımda MR bi yanımda röntgen le tomografi,hamile kalırsam bu şekilde dewam etmem cok zor ve kira ödeme benim görevim evde :) nasıl olur bilmem çıkınca da ama hiiiç dşünmüorum bunu yani dert etmiyorum,ben müjdeli haberi bi alayımda inşallah gerisine bakarız:) sende öyle düşün tatlım:)en son adet in ne zaman başladı canım tarih olarak. Haklısın ev bark sahibi olmak çook uzun sürer o kadar da beklenmez canım. şimdi şöyle birşey var eşim 2 sene biz sevgiliyken işinde çalıştı hiç sorun olmadan memlekete yarım saat mesafede bi yerdeydi çalıştığı yer sonra kuzeninin fabrikası vardı müdür olarak istediler, işinden edip memlekete getirdiler şöyle güzel böyle güzel diye nişan oldu askere gitti askerden sonra da hiç sebep yokken işe almadılar halbuki asker sorası maaşını bile anlaşıp gitmiştiAkraba bile bunu yapıyorsa eğer..Düğünü işssiz yaptık, eşimin bizim şehirde pek alanı yok çalışacak iş kolu olarak tabi burda başka işlerde çalıştı mecburen 2 defa iş değiştirmek zorunda kaldı, en son çalıştığı yer işe aldı 2 ay çalıştırdı sonra sigorta bile yapmamış pat diye işten çıkardılar sıkıntı ne demiş eşim senle ilgili değil parasal demişler. 3 aya yakındır işssizdi Allahtan biz birbirimize hiç düşmedik bu konuda çünkü o elinden geleni yaptı şimdi bir iş buldu burası güvenilir bir yer referanslardan dolayı biliyoruz ama 3 aydır parasızlık olunca mecburen ufak tefek borçlar oldu bi 4-5 ay ben çalışsam bişey kalmayacak hiç ooff ne uzun yazdım baya dolmuşum baya yıprandım eşimin üzüldüğünü görünce sadece aylık düzgün bi gelir istiyorum çocuk sahibi olmak için çünkü sıkıntı yaşamasını ve yaşamayı istemem
Sağol canım kusura bakma seninde başını ağrıttım annem dahil kimseyle paylaşamıyorum çünkü insan anlatacak birilerini arıyorTabiki canım bnm kimse istemez skntı stres çok haklısın zor zamanlar geçirmişsin ama bak gör bütün skntları unuttutur size bebiş gelirse.İşverenler böyle işte canım gözünün yaşına bakmıyorlar,ben hastanede en kötü katta çalışıorum bi yanımda MR bi yanımda röntgen le tomografi,hamile kalırsam bu şekilde dewam etmem cok zor ve kira ödeme benim görevim evde :) nasıl olur bilmem çıkınca da ama hiiiç dşünmüorum bunu yani dert etmiyorum,ben müjdeli haberi bi alayımda inşallah gerisine bakarız:) sende öyle düşün tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?