Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım ben pek bilmiyorum klomen ne. çatlatıcı iğne mi. benim tanıdığımda aynı senin gibiydi aşılama yaptırdı olmadı sonra bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalıverdi yani hiç üzülme sabret
teşekkrler tatlım ben hiç takip etmiyorum ya günleriimi sadece geçen ay kaçında olduğumu bilirim 29 ekim demek istedin sanırım bende 23 ünde oldum sanırım benim yumurtalar ölmüştür hesapladığımda 4 ü ile 8 i diyodu ayın

Evet ekim cnm pardon Hiç belli olmaz valla TG351 canım sen yinede bir hafta daha gün aşırı devam et bence Elifaycım bende klomen kullandım bu ay takipteyim bende ama klomen işe yaramayınca bırakıp hamile kalan çok var duyduğum,belki tüpler tıkalıdır ondandır cnm o da rahim filmi daha çekilirken bile açılıyormuş bazen hayırlısı olsun hakkında cnm

canım klomen bir hap yumurtanın büyümesini hızlandırıyor yumurta takibi yapıyor bu ilaçla şu günler çatlayacak diyor

çok teşekkürler canım bende 1 ay daha bekleyip 2015 te çektiricem filmi çok ağrılı falan dediler o yüzden erteledim ama yaş 30 hormonlar artık bebiş diye bağırıyor nerdeyse hergün ağlıyorm ne yapayım hiç bilemiyorm son regl 26 ekim benim sizce yumurtlama bitmiş midir,klomenle takipte hep 12-13 günler yumurtluyordum

Çok ağrılı mı dediler ?? valla canım bnm burda iki üç kişi var yaptıran ve hiç öyle bişey demediler,incecik bişeyle ilaç verior sadece ttlm,bnce ihmal etme yaptır ya kendini biraz dinlenmeye bırak bir iki ay kadar

canım klomen bir hap yumurtanın büyümesini hızlandırıyor yumurta takibi yapıyor bu ilaçla şu günler çatlayacak diyor
anladım canım hakkında hayırlısı olsun en verimli yaşlardayız şu anda hiçbi sorun olmamasına rağmen olmaması da kötü etkiler insanı. bak kendini kasma psikolojinin ben çook etkisi olacağını düşünüyorum çünkü anlattımya o ablam aşılama olmayınca vaz geçti artık olmuyor falan dedi (tabiki yanlış) kabullendi benim kaderimde evlat yokmuş dedi, sonra kafaya takmayı bıraktı hop hamile kaldı sonra ikinci çocugu bile oldu bence bizler düşüncelerimizi doğru yönlendiremiyoruz türk insanıyız genelde olumsuza doğru düşüncelerimiz bende öyleyim

tamam ederim canım kızlar hamile kaldığınızı eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz ben hiçbirşey demeden patik hediye edeceğim

Ben regl oldum diycem önce ümidi kessin diye ve akşam yemek planlycam dışarda sonrada aynı senin gibi düşünmüştüm yeğenimin minicik bi ayakkabısı war bnce onu koycam masaya sana bi hediyem war deyip İNŞALLAAAAAHHHHHH:)))

canım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere banada dua edermisin inşallah Allahın izniyle hamişlerin duası kabul olurmuş

peki son regl 26 ekim sizce yumurtlama bitmişmidir klomenle 12-13 günlerde oluyordu çatlama
Canım eğer adet aralığı 28 günse senin yumurtlama günün 8 kasım hesaplayıcıya göre ama bunun bir öncesi ve bir gün sonrasıda çok önemli,3 gün devam edior çünkü doğurganlık dönemi,ama çatlama olur mu olmaz mı ne zman olur onu sana doktor mm bakıp söyler,benimki dün 19,2 olmuştu ve bir iki güne çatlar zaten inş demişti dün yumurtlama günümdü buarada

Aynen canım bende öyle yapmayı planlıyorum arkadaşım telefonda söylemiş dayanamamış ama ben öyle yapmam sanırım yüzündeki ifadeyi görmek isterim böyle olacak eminim

15 aydır istiyoruz.. bir tüp bebek tedavisi gördüm.negativ.
Sayımız 1mil. umudumuz 1bebek..
sıkıntın nedir canım yada eşindemi sıkıntı var

sıkıntın nedir canım yada eşindemi sıkıntı var[/QUOTE]

Evet eşimde.. sayı düşük malesef.. sen hamile kaldın mi adetinden geçti mi

[/QUOTE]Evet eşimde.. sayı düşük malesef.. sen hamile kaldın mi adetinden geçti mi[/QUOTE]
Yok canım ben hiç doktora gitmedim daha 7 aydır korunmadık olması için özellikle gün falan hesaplamadık ama artık hesaplarız sanırım canlı sperm bir tane bile varsa Allah verir canım neyden kaynaklanıyor acaba düşük olması biz dr a gitmedik bilemiyorum belki benimde eşimde vardır sıkıntı yada bende vardır

Evet eşimde.. sayı düşük malesef.. sen hamile kaldın mi adetinden geçti mi[/QUOTE]
Yok canım ben hiç doktora gitmedim daha 7 aydır korunmadık olması için özellikle gün falan hesaplamadık ama artık hesaplarız sanırım canlı sperm bir tane bile varsa Allah verir canım neyden kaynaklanıyor acaba düşük olması biz dr a gitmedik bilemiyorum belki benimde eşimde vardır sıkıntı yada bende vardır[/QUOTE]

Bence gidin .. inşallah birsey çıkmaz da Rabbin biraz daha sabretmenizi istiyordur..

Ergenlik döneminde kabakulak geçirdi eşim ve ilaç tedavi olmadan iyileşmiş.. Malesef izi kalmış. Oda üreme sorunu yaratmış.

canım evet 28 günde 1 senin kaçıncı gün yani çatlama olacak yaklaşık

Evet eşimde.. sayı düşük malesef.. sen hamile kaldın mi adetinden geçti mi
Yok canım ben hiç doktora gitmedim daha 7 aydır korunmadık olması için özellikle gün falan hesaplamadık ama artık hesaplarız sanırım canlı sperm bir tane bile varsa Allah verir canım neyden kaynaklanıyor acaba düşük olması biz dr a gitmedik bilemiyorum belki benimde eşimde vardır sıkıntı yada bende vardır[/QUOTE]

Bence gidin .. inşallah birsey çıkmaz da Rabbin biraz daha sabretmenizi istiyordur..

Ergenlik döneminde kabakulak geçirdi eşim ve ilaç tedavi olmadan iyileşmiş.. Malesef izi kalmış. Oda üreme sorunu yaratmış.[/QUOTE]
İnşallah canım bu ay gitmeyi düşünüyoruz ah bu çocukluk hastalıkları peki doktor ne diyor negativ sayısı ne demek canım ben pek anlamadım yani bir milimde bir canlı spermmi varmış

[/QUOTE]
İnşallah canım bu ay gitmeyi düşünüyoruz ah bu çocukluk hastalıkları peki doktor ne diyor negativ sayısı ne demek canım ben pek anlamadım yani bir milimde bir canlı spermmi varmış[/QUOTE]

Millim. de 1mil. %20 canlı gerisi ölü. Inşallah bunları öğrenmen gerekmez ..
sayı az olduğu için şansımız yok denildi sadece tüp bebek ile bu ihtimal olabilirmiş. Yaptık da tedavimizi yinede negativ. Neyse deşmiyim şimdi.

Allaha tevekkül etik. Kür takviyeler vitamin vs veriyorum eşime..

Rabbim bunları vesile kılsın inşallah.

Millim. de 1mil. %20 canlı gerisi ölü. Inşallah bunları öğrenmen gerekmez ..
sayı az olduğu için şansımız yok denildi sadece tüp bebek ile bu ihtimal olabilirmiş. Yaptık da tedavimizi yinede negativ. Neyse deşmiyim şimdi.

Allaha tevekkül etik. Kür takviyeler vitamin vs veriyorum eşime..

Rabbim bunları vesile kılsın inşallah.[/QUOTE]

Canım Allah yardımcın olsun, her birimiz farklı şeyle imtihan oluyoruz. Tekrar deneyecekmisiniz tüp bebek. Ben anlamıyorum drlar spermlerin içinden canlıyı bulup yumurtayı onla döllemiyormu nasıl tutmuyor yani hiç aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…