- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.921
Canım ben pek bilmiyorum klomen ne. çatlatıcı iğne mi. benim tanıdığımda aynı senin gibiydi aşılama yaptırdı olmadı sonra bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalıverdiKızlar merhaba benide aranıza alırmısınız 3,5 senelik evliyim 15 aydır bebiş istiyoruz ama maalesef herşey normal olmasına rağmen olmuyor dr.rahim filmi sonra aşılama dedi3 ay klomen kullanıp takip yaptırdım yine olmadı artık ilaç olmaz dedi dr.aşılama gerekli dedi
teşekkrler tatlımYok canım ne baş ağrıtması konuşup anlatıp rahatlıyoruz işte ne güzel:) her zaman konuşabiliriz burdayım:) ben 29 kasımda oldum canım en son ama 1 gün erken oldum niyeyse,bu ay 24üne den geliyor eğer düzeni bozulmazsa yine,normalde hep 28 dir arası,bence çalışmaları sıklaştırarak dewam et sende
Evet ekim cnm pardonCanım ben pek bilmiyorum klomen ne. çatlatıcı iğne mi. benim tanıdığımda aynı senin gibiydi aşılama yaptırdı olmadı sonra bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalıverdiyani hiç üzülme sabret
teşekkrler tatlımben hiç takip etmiyorum ya günleriimi sadece geçen ay kaçında olduğumu bilirim 29 ekim demek istedin sanırım bende 23 ünde oldum sanırım benim yumurtalar ölmüştür hesapladığımda 4 ü ile 8 i diyodu ayın
Canım ben pek bilmiyorum klomen ne. çatlatıcı iğne mi. benim tanıdığımda aynı senin gibiydi aşılama yaptırdı olmadı sonra bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalıverdiyani hiç üzülme sabret
teşekkrler tatlımben hiç takip etmiyorum ya günleriimi sadece geçen ay kaçında olduğumu bilirim 29 ekim demek istedin sanırım bende 23 ünde oldum sanırım benim yumurtalar ölmüştür hesapladığımda 4 ü ile 8 i diyodu ayın
çok teşekkürler canım bende 1 ay daha bekleyip 2015 te çektiricem filmi çok ağrılı falan dediler o yüzden erteledim ama yaş 30 hormonlar artık bebiş diye bağırıyor nerdeyse hergün ağlıyormEvet ekim cnm pardonHiç belli olmaz valla TG351 canım sen yinede bir hafta daha gün aşırı devam et bence Elifaycım bende klomen kullandım bu ay takipteyim bende ama klomen işe yaramayınca bırakıp hamile kalan çok var duyduğum,belki tüpler tıkalıdır ondandır cnm o da rahim filmi daha çekilirken bile açılıyormuş bazen hayırlısı olsun hakkında cnm
anladım canım hakkında hayırlısı olsun en verimli yaşlardayız şu anda hiçbi sorun olmamasına rağmen olmaması da kötü etkiler insanı. bak kendini kasma psikolojinin ben çook etkisi olacağını düşünüyorum çünkü anlattımya o ablam aşılama olmayınca vaz geçti artık olmuyor falan dedi (tabiki yanlış) kabullendi benim kaderimde evlat yokmuş dedi, sonra kafaya takmayı bıraktı hop hamile kaldı sonra ikinci çocugu bile olducanım klomen bir hap yumurtanın büyümesini hızlandırıyor yumurta takibi yapıyor bu ilaçla şu günler çatlayacak diyor
Evet ekim cnm pardonHiç belli olmaz valla TG351 canım sen yinede bir hafta daha gün aşırı devam et bence Elifaycım bende klomen kullandım bu ay takipteyim bende ama klomen işe yaramayınca bırakıp hamile kalan çok var duyduğum,belki tüpler tıkalıdır ondandır cnm o da rahim filmi daha çekilirken bile açılıyormuş bazen hayırlısı olsun hakkında cnm
Ben regl oldum diycem önce ümidi kessin diyeanladım canım hakkında hayırlısı olsun en verimli yaşlardayız şu anda hiçbi sorun olmamasına rağmen olmaması da kötü etkiler insanı. bak kendini kasma psikolojinin ben çook etkisi olacağını düşünüyorum çünkü anlattımya o ablam aşılama olmayınca vaz geçti artık olmuyor falan dedi (tabiki yanlış) kabullendi benim kaderimde evlat yokmuş dedi, sonra kafaya takmayı bıraktı hop hamile kaldı sonra ikinci çocugu bile oldubence bizler düşüncelerimizi doğru yönlendiremiyoruz türk insanıyız genelde olumsuza doğru düşüncelerimiz bende öyleyim
tamam ederim canım kızlar hamile kaldığınızı eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz ben hiçbirşey demeden patik hediye edeceğim
Hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş istiyosun
canım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere banada dua edermisin inşallah Allahın izniyle hamişlerin duası kabul olurmuşBen regl oldum diycem önce ümidi kessin diyeve akşam yemek planlycam dışarda sonrada aynı senin gibi düşünmüştüm yeğenimin minicik bi ayakkabısı war bnce onu koycam masaya sana bi hediyem war deyip İNŞALLAAAAAHHHHHH:)))
Canım eğer adet aralığı 28 günse senin yumurtlama günün 8 kasım hesaplayıcıya göre ama bunun bir öncesi ve bir gün sonrasıda çok önemli,3 gün devam edior çünkü doğurganlık dönemi,ama çatlama olur mu olmaz mı ne zman olur onu sana doktor mm bakıp söyler,benimki dün 19,2 olmuştu ve bir iki güne çatlar zaten inş demişti dün yumurtlama günümdü buaradapeki son regl 26 ekim sizce yumurtlama bitmişmidir klomenle 12-13 günlerde oluyordu çatlama
Canım Allah mı söyletti ne sanacanım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere banada dua edermisin inşallah Allahın izniyle hamişlerin duası kabul olurmuş
Aynen canım bende öyle yapmayı planlıyorum arkadaşım telefonda söylemiş dayanamamış ama ben öyle yapmam sanırım yüzündeki ifadeyi görmek isterimBen regl oldum diycem önce ümidi kessin diyeve akşam yemek planlycam dışarda sonrada aynı senin gibi düşünmüştüm yeğenimin minicik bi ayakkabısı war bnce onu koycam masaya sana bi hediyem war deyip İNŞALLAAAAAHHHHHH:)))
sıkıntın nedir canım yada eşindemi sıkıntı var15 aydır istiyoruz.. bir tüp bebek tedavisi gördüm.negativ.
Sayımız 1mil. umudumuz 1bebek..
canım evet 28 günde 1 senin kaçıncı gün yani çatlama olacak yaklaşıkCanım eğer adet aralığı 28 günse senin yumurtlama günün 8 kasım hesaplayıcıya göre ama bunun bir öncesi ve bir gün sonrasıda çok önemli,3 gün devam edior çünkü doğurganlık dönemi,ama çatlama olur mu olmaz mı ne zman olur onu sana doktor mm bakıp söyler,benimki dün 19,2 olmuştu ve bir iki güne çatlar zaten inş demişti dün yumurtlama günümdü buarada
Yok canım ben hiç doktora gitmedim daha 7 aydır korunmadık olması için özellikle gün falan hesaplamadık ama artık hesaplarız sanırımEvet eşimde.. sayı düşük malesef.. sen hamile kaldın mi adetinden geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?