- 31 Ekim 2014
- 176
- 86
- 38
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.941
canım belli bir günü yok malesef bana dün 1 iki gün içinde çatlar dedi ama çatlamayabiliyorda yani,benim doktorum iğneye başvurmadı hemen bakacak bu ay olmadı öbür ay hem klomen hem iğne werecek sanırımcanım evet 28 günde 1 senin kaçıncı gün yani çatlama olacak yaklaşık
Bende baktım ona canım ewet çok sıcak olacak ama napalım ben razıyım vallakızlar şimdi hamile kalsak temmuzun başlarına denk gelecek doğum bence hamilelik için ideal zaman kış ayları çünkü yazın aşırı sıcaklarda çook zor oluyormuş
Bende baktım ona canım ewet çok sıcak olacak ama napalım ben razıyım valla
nasıl bir ağrı canım batma gibi miKızlar o değilde benim acayip ağrım başladı 3-4 saattir ya gidip gidip geliyor sürekli karnıma ve kasıklarıma çatlıyor mu acaba yumiş
Ya çok değişik bi ağrı yerimden sıçrıyorum bi anda canım kasılarımda ağrı özellikle bi taraf değil dolaşıor sanki ağrı iki taraftada ama sürekli değil 10 saniyede bi 5 dk da bi falan böyle batma gibi değil amanasıl bir ağrı canım batma gibi mi
eşim dalga geçior benimle dün yaaabu yumurtlama kelimesi hep garip geliyo bana ama malesef başka tabir yokgıt gıt gıdak yumurtam sıcak diyesim geliyor yahu
eşim dalga geçior benimle dün yaaayumurtacı napıosun dio aramış
ay koptummm eşimde bana demişti ama o kadar saf söylediki aşkım yumurtladın mı bende hııı yumurtladım nasıl istersin yağda kızartayım haşlamamı olsun demiştim
Canım biraz geç döndüm ama sonuçlarımı gösterdim doktor normal dedi Korunmasız 1 yılım dolduktan sonra hala olmazsa tesçdaviye başlayacak bende bidaha gidicem klomen tedavisi felan varmış onu sorucam ..Bi goster bakalim sonuclari bizede bildirirsin
Tamam canım yazarım buraya
Allah allah doktoruna söyledinmi canım ne oluyor kiAma gerçekten çok komik yaa saçma yani bi de :) buarada bu ağrı çekilmez bir hal almaya başladı iyice karnımın alt kısmı gerilior böyle iki taraftan sanki
Yok söylemedim bişey kadın bıktı benden artık yaAllah allah doktoruna söyledinmi canım ne oluyor ki
Ben sana demistim normal diye hadi hayirlisi bakalim inşallah tedaviyle olurCanım biraz geç döndüm ama sonuçlarımı gösterdim doktor normal dedi Korunmasız 1 yılım dolduktan sonra hala olmazsa tesçdaviye başlayacak bende bidaha gidicem klomen tedavisi felan varmış onu sorucam ..
Inşallah canım .. Peki sizce 1 yılım dolmadan başlar mı?Ben sana demistim normal diye hadi hayirlisi bakalim inşallah tedaviyle olur
Afedersiniz yanlışlıkla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?