- 21 Ekim 2014
- 43
- 9
- 13
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.961
Normalde baslamiyolar ama istersen baslar tabi neden olmasinHpost: 37758658 .!.:Afedersiniz yanlışlıkla oldu
Canım bi yıl dolmadan başladı benim doktorum klomene,benim 8 ay oldu ama ben vakit kaybetmek istemiorum ne gerekiorsa başlayalım bi an önce dedim doktoruma o da klomen verdi ilk önceInşallah canım .. Peki sizce 1 yılım dolmadan başlar mı?
Bencede başlayın canım sonuçta vakit kaybı olmaz inşallah böyleceBenimde 6 ay oldu bide kist olunca açıkçası başlamak istiyorum yaşımız zaten gelmiş akrabalarımızda çocuk istiyor ..
Peki klomez iyi bi ilaç mı?
iyi mi değil mi hiç bilmiorum canım benim regl me 11 gün var bakalım işe yarayacak mı,ilk kullanımda hamile kalanlar çok okuduğum kadarıyla ama tutmayanlarda bi o kadar nerdeyse,şans yani :)Peki klomez iyi bi ilaç mı?
Canım gebe kalmaya direk etkisi olmaz ki o cinsel ilişkiyi kolaylaştırır, eğer ilişki sırasında kuruluktan dolayı acı duyup gevseyemiyorsan kanalların tam açılmıyordur ancak buna etkisi olur sorunun ne ki tam anlamadım benKızlar konu dışı ama fikri olan var mı durex kayganlaştırıcı turuncu olandan kullanan var mı gebelik olşumuna etsisi var mı ?? Yardım edin
Valla bilemedim ki kayganlaştırıcı olmadan asla ilişkide bulunamıyor musun kullanmasan daha iyi çünküeczacı başka bişey önerdi
canm merhaba.bende ilk test yaptğmda silik çıkmıştı tahlil yaptrdm hamile oldğmu öğrendm büyük ihtimal hamilesndr ve daha yeni oldğu için silik çıkmş olablrKizlar bisi sorucam yarim eder misiniz adetime 3 gun var bugun test yaptim ikinci cizgi cikti ama cok soluktu sizce hamilemiyimm..
Insallahh cok heycanliyimm canim sabah bi test daha yapcam insalkah daha belirgin olur.. ozamnmtesekkurlercanm merhaba.bende ilk test yaptğmda silik çıkmıştı tahlil yaptrdm hamile oldğmu öğrendm büyük ihtimal hamilesndr ve daha yeni oldğu için silik çıkmş olablr
Yediğimizden mi içtiğimizden mi anlamadım millet korunmadığım ilk ay hamile kaldım dior şaşıyorumSlm kizlar bende hamile kalamiyorum. 14 aylik evliyim. Bir sorunumuzda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?