Gebe kalamayanlar buraya.....

Benimde 6 ay oldu bide kist olunca açıkçası başlamak istiyorum yaşımız zaten gelmiş akrabalarımızda çocuk istiyor ..

Kızlar konu dışı ama fikri olan var mı durex kayganlaştırıcı turuncu olandan kullanan var mı gebelik olşumuna etsisi var mı ?? Yardım edin

Kızlar konu dışı ama fikri olan var mı durex kayganlaştırıcı turuncu olandan kullanan var mı gebelik olşumuna etsisi var mı ?? Yardım edin
Canım gebe kalmaya direk etkisi olmaz ki o cinsel ilişkiyi kolaylaştırır, eğer ilişki sırasında kuruluktan dolayı acı duyup gevseyemiyorsan kanalların tam açılmıyordur ancak buna etkisi olur sorunun ne ki tam anlamadım ben

ben ilişki yönünden ilk geceden beri kullanıyorum 3 aylık evliyim bebelikte istiyorum acaba sperm öldürü falan duydum sorayım dedim

Canım kullanmamanı tavsiye ederim ben hiç kullanmadım öyle şeyler sonuçta kimyasal ne olduğunu bilmiyoruz ki biliyosun neler neler yapıyolar ama başka çarem yok diyorsan doktora danış bakalım başka bişey önerir belki

Kizlar bisi sorucam yarim eder misiniz adetime 3 gun var bugun test yaptim ikinci cizgi cikti ama cok soluktu sizce hamilemiyimm..

Kizlar bisi sorucam yarim eder misiniz adetime 3 gun var bugun test yaptim ikinci cizgi cikti ama cok soluktu sizce hamilemiyimm..
canm merhaba.bende ilk test yaptğmda silik çıkmıştı tahlil yaptrdm hamile oldğmu öğrendm büyük ihtimal hamilesndr ve daha yeni oldğu için silik çıkmş olablr

silik çizgi çıktıysa hamilesindir bendede çıkmıştı 2. çizgi silikti hamile olduğumu öğrenmiştim tabi ama dış gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…