Gebe kalamayanlar buraya.....

Nasılsınız kızlar demin arkadaşıma mesaj yazarken (o hamile) bebek odası yapsam nasıl döşerdim diye yazdım düşünürken bile heyecanlandım yahu fol yok yumurta yok bu arada bi kaç gündür başım hafiften dönüyor kokulu bi akıntı geldi neyse o pek olmaz bende şaşırdım

Aynilari bendede var ya hic akintim olmazdi normalde kokulu akinti hafif ani bas donmeleri kasik batmasi karin agrisi halsizlik uyku hali sogan kuru kullandim pazar gunu bitti icerken hicbisey yoktu sonrasinda bunlar basladi adetin düzenli değil ama bir önceki tarihin 20siydi pkos luyum tarihi bekliyorum dayanamadim test yaptim tek çizgiyi gördüm

kızlar benim bat 18 kasım ama bugün hafif pembe kan gibi birşey geldi peçeteye sizce neden???acil cevap

Merhaba. Dilerim anne olmayı isteyen herkes biran önce kavuşur bebeğine. Şu bekleme, oldu mu, olacak mı diye takip etme süreçleri çok çok yorucu gerçekten. Biz de 2 yıldır korunmuyoruz, şimdilik bir bebeğimiz olsa da olur, olmasa da olur diye düşündük hep o 2 yıl boyunca. Şimdilerdeyse "artık anne&baba olmalıyız" diye düşündüğümüz o büyülü an geldi. :) Benim reglilerim hep düzensizdi, eşim varikosel ameliyatı oldu ama sperm değerleri yeterli. O zaman 2 senedir neden hamile kalamadım diye, HSG'den tutun, hormon testlerine kadar her şeyi yaptırdık, hepsi normal çıktı. Bu ay Gonal F 450 diye bir aşıya başlayacağım, yumurtalarımı hareketlendirmek için. 3 ay netice alamazsak, büyük ihtimalle tüp bebek tedavisi göreceğim. Bunları paylaşmak istedim, çünkü çok ama çok heyecanlıyım. Çok tez canlı bir insan olmam işleri biraz sıkıntıya sokuyor ama sabırlı olmaya ve sonucun güzel olacağını düşünerek motive olmaya çalışıyorum.

kızlar bende soğan suyu içtm yumurtlama dönemimdede içtm inş bi sakıncası olmaz,gebe kalmak istiyorm inş
Sakıncası olacağını sanmıyorum canım,
Canım umarım sende tez zamanda kavusursun bebegine,herşey yolunda gider inşallahhhhhh :)

o da iyiymiş
Evet ya bazilarida korunuyorduk biz nasil oldu bilmiyoz diyolar
şaşıyorum bende.
Doğurgan millet demekki bizde mıy mıy anca
kızlar benim bat 18 kasım ama bugün hafif pembe kan gibi birşey geldi peçeteye sizce neden???acil cevap

Gunaydinnn kizlarrrrr
ben yeni kalktım pek günaydın olmadı benimki ama Günaydınnn
hayırlı cumalar herkese:)
Hayırlı cumalar
Canım Allah gönlüne versin inşallah sabır cidden bu işlerde önemli yoksa yıpranırız bende bu ay doktora gideceğim genel kontrol bakalım ne diyecek bende çok heyecanlıyım inş. bi sorun çıkmaz

merhaba, bende yeni evliyim 32 yaşındayım ve korunmuyorum hemen çocuk istiyorum ama olmuyor.Kuzenim kadın doğum uzmanı yumurtalıklarımda biraz yavaşlama var ve 55 gün arayla adet oluyorum kuzenim hemen glifor başlayalım dedi 5 gündür kullanıyorum ayrıca kabızlık sorunum vardı glifor ona da iyi geldi gibi görünüyor şimdilik kilo vermeme de yardımcı olacağını söyledi.Yumurtalık yavaşlaması olup gebe kalan var mı aranızda?

Var gucumle bagirmak istiyorum bende hamile kalamadm dye bnde bugn regl oldn tum umutlarm silindi bnde 1.5 yldr ewliym bu ay yni tedaviye basladk klomen+catlatma ignesi ilk ay husranla sonuclandi bkalim bi dahaki aya beklemedeyz

Var gucumle bagirmak istiyorum bende hamile kalamadm dye bnde bugn regl oldn tum umutlarm silindi bnde 1.5 yldr ewliym bu ay yni tedaviye basladk klomen+catlatma ignesi ilk ay husranla sonuclandi bkalim bi dahaki aya beklemedeyz

Bende bugun regl oldum ya üzgünüm sinirliyim stresliyim cok zor bebek bekleme süreci.

Yumurtalik yavaslamasi kuzenimde de var yasla mi alakali acaba bilmiyorum onun tek yumurtaligi olmadigi halde hamile kaldi bence sende kalirsin buyuk bir sorun olacagini sanmam

Kızlar yine üzücü haberler almışız ne olacas böyle yaaa inşallah Allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür, benim 9 gün kaldı adete,ağrılarım dewam ediyor bi de gaz sorunum geçmedi aşırı gazım oluyor ya ve iki gündür grip oldum ilaç da içemiorum ne olur ne olmaz diye mahvoldum yaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…