- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.981
AmiiiinnnnnnnnnnnnnnAllahim ne olur hasretimizi dindirrrrr
Yediğimizden mi içtiğimizden mi anlamadım millet korunmadığım ilk ay hamile kaldım dior şaşıyorum
Sakıncası olacağını sanmıyorum canım,kızlar bende soğan suyu içtm yumurtlama dönemimdede içtm inş bi sakıncası olmaz,gebe kalmak istiyorm inş
Canım umarım sende tez zamanda kavusursun bebegine,herşey yolunda gider inşallahhhhhh :)Merhaba. Dilerim anne olmayı isteyen herkes biran önce kavuşur bebeğine. Şu bekleme, oldu mu, olacak mı diye takip etme süreçleri çok çok yorucu gerçekten. Biz de 2 yıldır korunmuyoruz, şimdilik bir bebeğimiz olsa da olur, olmasa da olur diye düşündük hep o 2 yıl boyunca. Şimdilerdeyse "artık anne&baba olmalıyız" diye düşündüğümüz o büyülü an geldi. :) Benim reglilerim hep düzensizdi, eşim varikosel ameliyatı oldu ama sperm değerleri yeterli. O zaman 2 senedir neden hamile kalamadım diye, HSG'den tutun, hormon testlerine kadar her şeyi yaptırdık, hepsi normal çıktı. Bu ay Gonal F 450 diye bir aşıya başlayacağım, yumurtalarımı hareketlendirmek için. 3 ay netice alamazsak, büyük ihtimalle tüp bebek tedavisi göreceğim. Bunları paylaşmak istedim, çünkü çok ama çok heyecanlıyım. Çok tez canlı bir insan olmam işleri biraz sıkıntıya sokuyor ama sabırlı olmaya ve sonucun güzel olacağını düşünerek motive olmaya çalışıyorum.
Çok teşekkür ederim. :) İnşallah hepimize nasip olur anne olmak. Düşüncesi bile içimi kıpır kıpır ediyor.Canım umarım sende tez zamanda kavusursun bebegine,herşey yolunda gider inşallahhhhhh :)
Aynilari bendede var ya hic akintim olmazdi normalde kokulu akinti hafif ani bas donmeleri kasik batmasi karin agrisi halsizlik uyku hali sogan kuru kullandim pazar gunu bitti icerken hicbisey yoktu sonrasinda bunlar basladi adetin düzenli değil ama bir önceki tarihin 20siydi pkos luyum tarihi bekliyorum dayanamadim test yaptim tek çizgiyi gördüm
Doğurgan millet demekki bizde mıy mıy ancaEvet ya bazilarida korunuyorduk biz nasil oldu bilmiyoz diyolar
şaşıyorum bende.
kızlar benim bat 18 kasım ama bugün hafif pembe kan gibi birşey geldi peçeteye sizce neden???acil cevap
Gunaydinnn kizlarrrrr
Hayırlı cumalarhayırlı cumalar herkese:)
Canım Allah gönlüne versin inşallah sabır cidden bu işlerde önemli yoksa yıpranırız bende bu ay doktora gideceğim genel kontrol bakalım ne diyecek bende çok heyecanlıyım inş. bi sorun çıkmazMerhaba. Dilerim anne olmayı isteyen herkes biran önce kavuşur bebeğine. Şu bekleme, oldu mu, olacak mı diye takip etme süreçleri çok çok yorucu gerçekten. Biz de 2 yıldır korunmuyoruz, şimdilik bir bebeğimiz olsa da olur, olmasa da olur diye düşündük hep o 2 yıl boyunca. Şimdilerdeyse "artık anne&baba olmalıyız" diye düşündüğümüz o büyülü an geldi. :) Benim reglilerim hep düzensizdi, eşim varikosel ameliyatı oldu ama sperm değerleri yeterli. O zaman 2 senedir neden hamile kalamadım diye, HSG'den tutun, hormon testlerine kadar her şeyi yaptırdık, hepsi normal çıktı. Bu ay Gonal F 450 diye bir aşıya başlayacağım, yumurtalarımı hareketlendirmek için. 3 ay netice alamazsak, büyük ihtimalle tüp bebek tedavisi göreceğim. Bunları paylaşmak istedim, çünkü çok ama çok heyecanlıyım. Çok tez canlı bir insan olmam işleri biraz sıkıntıya sokuyor ama sabırlı olmaya ve sonucun güzel olacağını düşünerek motive olmaya çalışıyorum.
Var gucumle bagirmak istiyorum bende hamile kalamadm dye bnde bugn regl oldn tum umutlarm silindi bnde 1.5 yldr ewliym bu ay yni tedaviye basladk klomen+catlatma ignesi ilk ay husranla sonuclandi bkalim bi dahaki aya beklemedeyz
Aynn cok stresliyim esime satasiyorm bugn blliydi zatn olucagm bidahaki aya kaldik canm napalimBende bugun regl oldum ya üzgünüm sinirliyim stresliyim cok zor bebek bekleme süreci.
Ayyy çok sevindim sonunda güzel bi haberrrr :) inşallah canımmm:) hemen anlat neler oldu değişiklik açısından geciktin mi yoksa adet öncesi mi anladın nasıl oldu anlat nolurrrr:)Kizlar bn bu klomeni kullndim bu ay ilk defa.hamileyim galiba test yaptim ikinci cizgi silik cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?