Gebe kalamayanlar buraya.....

Y
zeyneeeppppppp :)
Yok canimn daha gecikmedim yarin adet gunum normalde bnim gobegimde hafif bi cizgi cikmisti normalde hamile kaldigimda cikar ondan supelendim 3 gun once test yaptim cok hafif bi cizgi cizgi cikti dun de bugunde yaptim idrar testini bugun biraz daha bilirgin cikti ama cok korkuyorum 7 ay once yogun kanamadan dolayi dusuk yaptim ya tekrar olursa diye. Cok korkuyirum

Canımmm kötü düşünmeee bu defa seni bırakmaz bebeğin inşallah bak gör çok güzel geçecek bence :) sakın olumsuzu getirme aklına,çok sevindim,ben meraktan ölcem yaa acaba olacak mı bu ay şu grip işi çıkmasaydı başıma çok iyi olacaktı ama öldürdü beni yaa şuan ağzım burnum birbirine karışmış durumda yani

Insallah canim yaaa. Ayy kiyamamm dikkat er bnde olucam sanki bi salgin var cok kotu. Sn ne zamndandir istiyosun cocuk. Bide baska cocugun varmi

Insallah canim yaaa. Ayy kiyamamm dikkat er bnde olucam sanki bi salgin var cok kotu. Sn ne zamndandir istiyosun cocuk. Bide baska cocugun varmi
Ben daha nisanda başladım çalışmalara :) erken diyor herkes ama korktum etrafımdakileri görünce yaa ya bnmde geç olursa diye,başka çocuk yok canım,çok istiyorum o duyguyu yaşamayı,inşallah ilaç işe yarar,sence normal mi ki ya bu kasık sancıları sürekli gaz hali ve yerimden kalkamayacak kadar ağrı yapması falan

Hangi ilaci kullaniyosun klomen mi o bnde cok sanci yapti resmen yuruyemiyodum agridan kasiklarim cok kotuydu yumurtlama zamaninda . Bnim bi oglum var ona hamile kaldigimda 6 surmustu bnimki . Normal seninkids canim.insahh bu ay kalirsinda beraber geciriruz gebeligi

Allahımmmm inşallah inşallah yaaaaa Allah bağışlasın hepsini canım, bana anlatsan biraz olur mu oğluşuna hamile kaldığında neler yaşadın ne zaman öğrendin belirtiler neydi falan,çok ihtiyacım war yaa,kendime pay çıkarmaya çalışıorum sanırım :)

Ogluma hamileyken goguslerimde sizi vardi sabah uyandigimda boyle agzimda tuhaf bi koku olmustu bide goveginden asagi dogru kahverengi bi cizgi olusmustu onuda adetime 3 gun once falan ogrendim yine silik bi cizgi vardi sonra hamile oldugumu ogrendim..senin kac gun var adetine

Bugun surekli bi sanciyla uyandim kasiklarimda gaz vardi ve midem bulandi oglene kadar goguslerimde sizliyo adetmi olcam ki ama daha bi hafta var

Merhaba kızlar bende bugün tüpbebek için doktorumla görüşmem oldu bir takım ilaçlar verdi gonal f 450 cetrotıde 0,25 bu ilaçları satmak veya bağışlamak isteyen olursa benimle iletişime geçerse sevinirim iatanbul da yaşamaktayım allah hepimiz yardımcısı olsun :))

İnsallah tatlim bol bol vitamin al ki bebisin etkilenmesin haptan sonucta herrrsey olabilir
Dua ediyorum sabahtan beri Allahim cektigim acilar bosa gitmesin nolur diye umarim hamisimdir ve bebeim icin katlanmis olurum bu agrilara,cok kotuyum ya,insallah daha kotu olmam canim,limon mandalina ihlamur oldu icim disim:) buarada ben pzrtesi bi test alym diyorum erken mi sence ya bi denesem

Bence erken olur canim sabret azcik daha hayal kirikLigi olmasin zencefil bal zerdacal karistir kuzum ins toparlarsin biran once izin al dinlen biaz yoksa zor gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…