- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.481
merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım siteyi uzun zamandır takip ediyorum birbirinizin sorunlarıyla ilgilenmeniz okadar güzeli ve doğal ki bende aranıza katılmak istedim bende dokuz aylık evliyim bizimde hiçbir sorunumuz yok ama bebiş birtürlü gelmiyo eşimde bende çok istiyoruz ama hala olmadı şimdiden arkadaşlığınız için teşekkürler arkadaşlar:çok üzgünüm:
arkadaşlar ben daha önce de yazdıım gibi dokuz aylık evliyim çok istememize rağmen birtürlü olmadı bebiş bende de eşimde de hiç bir sorun yok çok ükür ama genede olmadı bana yardımcı olurmusunu doğal yoldan evde ne gibi yöntemler uygulayabilirim lütfen yardımcı olun nooooooooooluuuuuuuur kafamçokkarıştı
inşallah canım.sık sık çalışın :)
ve hemen kalkma.gerekirse altına yastık koy.
selam arkadaşlar lüten banada yardımcı olun bende bebiş istiyorum ya:çok üzgünüm:
şimdiden teşekkürler arkadaşlara.s.
bizde istiyoruz arkadaşlar çok düşünüyorum moralim boluyor düşündükçe arkadaşlar ne yapmak lazım
valla kıslar dediğim gibi öne soğan kürü 15 gün sonra inir kürü
canım ben soğan ve incir kürünü daha önce denemedim bana biraz anlaırmısın abi mümkünse zemuszemus
kızlar bende 1 aydır hayıt tohumu kullanıyorum iyi geldiğini duydum bakalım sonuc alırsam bildiririm :)
canım ben soğan ve incir kürünü daha önce denemedim bana biraz anlaırmısın abi mümkünse zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?