Gebe kalamayanlar buraya.....

QUOTE=yavruceylan1;9716313]Kız ne güzel dua etmişsin
Ağzından bal damlıyo wallaa...
Amiiiin amiiiin:Saruboceq:
İyi yapmışsın kurs işini
ben okulda bira dağıtıyom kafamı ama eve gelince yine aynı
Engel olamıyom walla
sinirimi bozuyo bu belirtiler
takmamak lazım ama
hayırlısı artık canım[/QUOTE]

yha cnm bu belirtiler dediğin gibi sinr bozuyo insn sabredemiyor kasıklarımn ve bazende belimn ağrısındn duramıyorum birde genelde akşamları 2yada 3defa üst üste tuvalete çok gidiyorum aşırı merklıyım ben yha offffffff bebiş istiyorum artık bebişşşş :CüvCüv::ecrin_bebek:

arkadaşlar ben daha önce de yazdıım gibi dokuz aylık evliyim çok istememize rağmen birtürlü olmadı bebiş bende de eşimde de hiç bir sorun yok çok ükür ama genede olmadı bana yardımcı olurmusunu doğal yoldan evde ne gibi yöntemler uygulayabilirim lütfen yardımcı olun nooooooooooluuuuuuuur kafamçokkarıştı

cnm senn hiç bi sorun yoksa bekle cnm bi şekilde gelir zate 1 hatta 2 sene olmaması çok normel bişimiş bakma sen bende 1 senelk ewliyim ama bnm sorunm vardıda doktor doktr gezdim sen en azındn 1 sene bekle doktora gitmk için zate doktorlar 1senedn önce gelinince kızıo bile

cnm doğal yöneden ise bilinen önce soğan kürü sonra incir kürü birde polenle balı biliyorum he bide adaçayı

inşallah canım.sık sık çalışın :)
ve hemen kalkma.gerekirse altına yastık koy.

arkadaşlar belki çok erken ama 4 aylık evliyim 3 aydır bekliyoruz ama olmuyor; doktorada gittim testler yapıldı bir problem yok dedi 3 ay deneyin olamzsa tekrar gelin dedi ve üstünden 3 ay geçmesine reagmen olmadı.çok istiyorum anne olabilmeyi ve çok korkuyorum.allah herkese nasip etsin hayırlısı ile...

bence doktora gitmek için bir sene beklemek zorunda değilsin,yaşında önemli,bu 1 sene beklemek zaman kaybı olabilir.ben beklemedim ilk bebek istediğimize karar verdiğimzden beri gidiyoruz.9 ay oldu ve artık ciddi bir tedavi içindeyiz

ben zaten doktora gittim eşimde sperm testi yaptırdı ama sonuçlar çok güzel çıktı genede olmuyo işte peki bana bu soğan kürüü felan anlatırmsın daha önce hiç denemedim de

duygucum acele etme zaten etsende bişi değişmez bu süreçte doktoruna güven ve aklını meşgul edicek başka uğraşlar bul.spor yap,örgü ör,kitap oku bence.sürekli hamilelik üzerine düşünme

ayrıca adı geçen kürleri hiç duymadım,bizimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen gebelik henüz yok.biz bu ay aşılama yaptık 12 gün sonra sonucu öğreneceğiz.

canım ben soğan ve incir kürünü daha önce denemedim bana biraz anlaırmısın abi mümkünse zemuszemus

canm soğan kürü 2 su bardağı suyu kaynat kaynayan suyun içine kakuğu soğul 4 bölünmüş 1 orta boy sağanı at 5 dk kaynt sabh akşm iç aç tok fark yapmz 15gün bunu yap 1 hafta ara ver incir kütrünü yap dur o aklımda değil balim netten yasarım

canım ben soğan ve incir kürünü daha önce denemedim bana biraz anlaırmısın abi mümkünse zemuszemus

12 tane inciri 2ye böl 2.5 bardak hazır suda incirleri 6 dakika kaynatt
1 tane havucu ortadan böl sonra onlarıda parçalara böl
kaynayan incirin içine at 4 dakika daha pişir
ılısın suyu az oluyo yani büyük su bardagının 4/1 i boş oluyo
tencereden bardaga süz iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…