Gebe kalamayanlar buraya.....

canım peki bu soğan kürü neye iyi geliyo yani yumurtalıkları çalıştırıyomu iltihaba mı iyi geliyo biraz anlatırmısın ilk defa sende dinliycem arkadaşımopuyorumnanaktan

cnm bnm bildiğm bu yoksunyok arkadaşımız bu şekilde hamiş oldu yanılmıyorsm yaln olmasın bi hamişimz daha var bu şekilde bu topikte şimdilk 3 tane hamile var bakalım inş bende katılırım bu ay diyorum tabiki sizlerde caanlarım bnm bilgim bu kadr şimdilkk

duygucum acele etme zaten etsende bişi değişmez bu süreçte doktoruna güven ve aklını meşgul edicek başka uğraşlar bul.spor yap,örgü ör,kitap oku bence.sürekli hamilelik üzerine düşünme

canım teşekkür ederim dediğinde haklısın ; doktorumda aynı şeyi söyledi. benim içimde skıntı haline gtirmemdeki en büyük sebep yaş ve sigara idi. sigarayı bıraktım 2 aydır içmiyorum .30 yaşımdayım biraz da beni korkutanda bu. Doktor 30 yaşın risk altında olmadığını söyledi ama işte düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ...:ecrin_bebek:

canım peki bu soğan kürü neye iyi geliyo yani yumurtalıkları çalıştırıyomu iltihaba mı iyi geliyo biraz anlatırmısın ilk defa sende dinliycem arkadaşımopuyorumnanaktan

cnm soğan suyu içindeki tüm iltahapları temzliği bnm bi akrabada 1inci çocktn sonra hep düşk yapıodu soğn suyu yaptı ve o ay hamile kaldı şimdi 15 gnlk bebişi var inkürüde yumurtlamayı sağlıyor ve havucun yardımıyla birde çatlatmaya yarıyor sanrım yumurtlamaya yaradığını kesn olrk biliyormda çatlamaya yaradığındn tam emn değilm öle okumuştum sanki yoksunyok arkadaşımzdan

duygucum acele etme zaten etsende bişi değişmez bu süreçte doktoruna güven ve aklını meşgul edicek başka uğraşlar bul.spor yap,örgü ör,kitap oku bence.sürekli hamilelik üzerine düşünme

canım teşekkür ederim cevabın için...

dediğinde haklısın ; doktorumda aynı şeyi söyledi ; benim içimde sıkıntı haline getirmemdeki en büyük sebep yaş ve sigara idi. sigarayı bıraktım 2 aydır içmiyorum .30 yaşımdayım biraz da beni korkutanda bu. Doktor 30 yaşın risk altında olmadığını söyledi ama işte düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ...:ecrin_bebek:

yusufburcuuu nerelerdesin sennle dertleşmeyi özledimm bolkondn aşağı atıcm bu pcyi msnyi açmıyo hiç hangi programı yüklediysm olmadı onun yüzndn sennle ve diğer bi kaç arkadaşımla hiç görüşemiyoruz yhaaaa....

anladım canım hemen başlıycam inşallah bu ay güzel haberi veririm size en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız inşallah arkadşım hep dua edicem bu sitedeki tüm arkadaşlarım için de sizde bana edin olurmu zemuszemus

arkadşlar kkkk arkadaşımızdn başka hiç kimse bana yardımcı olmadı ben özellile bu siteye sizin samimiyetiniz ve içtenliğiniz çok hoşuma gittiği için üye oldum :lepi:

arkadşlar kkkk arkadaşımızdn başka hiç kimse bana yardımcı olmadı ben özellile bu siteye sizin samimiyetiniz ve içtenliğiniz çok hoşuma gittiği için üye oldum :lepi:

cnm yardımcı olmadı değil olrlardı fakat senin yazdığın sırada çevrim içi olan arkadaşlarımz burda yenilerdi oyüzden olamadılar tahminimce burann en eskileri bu konuda bilgili olanlar yusufburcu nilse esinte yoksunyok yavruceylan daha aklıma g elmeyn bi kaç kişi daha ama onar o sıra yoklardı olsalr eminm sanada yardım ederlerdi

anladım canımda sizlerle dertleşmek istedim hemde bilgi edinmek napyiiim çok istiyoruz bebişi ama gelmiyo çok şükür hiç bi sorun yok ama aylardan beri ne yapacağını bilmedende beklemek zor canım ya

anladım canımda sizlerle dertleşmek istedim hemde bilgi edinmek napyiiim çok istiyoruz bebişi ama gelmiyo çok şükür hiç bi sorun yok ama aylardan beri ne yapacağını bilmedende beklemek zor canım ya

cnm haklısın bende çok istiyordum taki şu ana kadar tamm halada çokk iistiyorumda as önce netten sezaryan doğum ve normel doğm videolarını isledim elim ayağım titriyor şuan çok korkuyorm keşke islemeseydm merak ettim iişte off çok korktum yha hamiş olskda nasıl doğuracz bilmm artık....

canım naptın bir belirti varmı sende yanılmıyorsam adet günlerimiz aynıydı senle

canım naptın bir belirti varmı sende yanılmıyorsam adet günlerimiz aynıydı senle

valla cnm belirti olak belim ve kasıklarım ara ara çok ağrıo 2-3 gündür böle bide genlde akşamları peşpeşe 2yada 3 kere tuvalete gidiyorum işte bazn ağrı karnıma bile vuryor bnm 2 ekmdi adetim sen ne alemsn sende varmı bi belirti ben ayn 3nü zor bekliyorum

tatlım bebişimiz gelsinde ben herşeye razıyım tüm acılarına da zorluklarınada canım :çok üzgünüm:bebişi inşallah kucağımıza alınca tüm acıları unuturuz canım opuyorumnanaktan

cnm valla bnm kasıklarım çok ağrıo ara ara boşluk kısmıma doğru bazende belime vuruyor onun dışında birde genelde akşmları tuvalete 2-3kere peşpeşe çıkıyorum bendekiler bu sende varmı bişi bide bnmki 2 ekimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…