- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.501
canm soğan kürü 2 su bardağı suyu kaynat kaynayan suyun içine kakuğu soğul 4 bölünmüş 1 orta boy sağanı at 5 dk kaynt sabh akşm iç aç tok fark yapmz 15gün bunu yap 1 hafta ara ver incir kütrünü yap dur o aklımda değil balim netten yasarım
duygucum acele etme zaten etsende bişi değişmez bu süreçte doktoruna güven ve aklını meşgul edicek başka uğraşlar bul.spor yap,örgü ör,kitap oku bence.sürekli hamilelik üzerine düşünme
canım peki bu soğan kürü neye iyi geliyo yani yumurtalıkları çalıştırıyomu iltihaba mı iyi geliyo biraz anlatırmısın ilk defa sende dinliycem arkadaşımopuyorumnanaktan
duygucum acele etme zaten etsende bişi değişmez bu süreçte doktoruna güven ve aklını meşgul edicek başka uğraşlar bul.spor yap,örgü ör,kitap oku bence.sürekli hamilelik üzerine düşünme
cnm soğan suyu içindeki tüm iltahapları temzliği bnm bi akrabada 1inci çocktn sonra hep düşk yapıodu soğn suyu yaptı ve o ay hamile kaldı şimdi 15 gnlk bebişi var inkürüde yumurtlamayı sağlıyor ve havucun yardımıyla birde çatlatmaya yarıyor sanrım yumurtlamaya yaradığını kesn olrk biliyormda çatlamaya yaradığındn tam emn değilm öle okumuştum sanki yoksunyok arkadaşımzdan
MRH KISLAR NE YAPIYONUS a.s.
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım a.s.
arkadşlar kkkk arkadaşımızdn başka hiç kimse bana yardımcı olmadı ben özellile bu siteye sizin samimiyetiniz ve içtenliğiniz çok hoşuma gittiği için üye oldum :lepi:
ooo hoşgeldin şeker, nasılsın bakalım
sende bebiş isteyenlerdensin sanırım sorunun ne peki?
cnm yardımcı olmadı değil olrlardı fakat senin yazdığın sırada çevrim içi olan arkadaşlarımz burda yenilerdi oyüzden olamadılar tahminimce burann en eskileri bu konuda bilgili olanlar yusufburcu nilse esinte yoksunyok yavruceylan daha aklıma g elmeyn bi kaç kişi daha ama onar o sıra yoklardı olsalr eminm sanada yardım ederlerdi
anladım canımda sizlerle dertleşmek istedim hemde bilgi edinmek napyiiim çok istiyoruz bebişi ama gelmiyo çok şükür hiç bi sorun yok ama aylardan beri ne yapacağını bilmedende beklemek zor canım ya
canım naptın bir belirti varmı sende yanılmıyorsam adet günlerimiz aynıydı senlecnm bnm bildiğm bu yoksunyok arkadaşımız bu şekilde hamiş oldu yanılmıyorsm yaln olmasın bi hamişimz daha var bu şekilde bu topikte şimdilk 3 tane hamile var bakalım inş bende katılırım bu ay diyorum tabiki sizlerde caanlarım bnm bilgim bu kadr şimdilkk
canım naptın bir belirti varmı sende yanılmıyorsam adet günlerimiz aynıydı senle
cnm haklısın bende çok istiyordum taki şu ana kadar tamm halada çokk iistiyorumda as önce netten sezaryan doğum ve normel doğm videolarını isledim elim ayağım titriyor şuan çok korkuyorm keşke islemeseydm merak ettim iişte off çok korktum yha hamiş olskda nasıl doğuracz bilmm artık....
canım naptın bir belirti varmı sende yanılmıyorsam adet günlerimiz aynıydı senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?