- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.521
cnm valla bnm kasıklarım çok ağrıo ara ara boşluk kısmıma doğru bazende belime vuruyor onun dışında birde genelde akşmları tuvalete 2-3kere peşpeşe çıkıyorum bendekiler bu sende varmı bişi bide bnmki 2 ekimdi
canım bende var bişiler ama adetin belirtileride olabilir diye hiç umutlanmıyorum bende tam tersi 3 ü nün gelmesini istemiyorum yine negatif yine negatif böyle iyiyimcnm valla bnm kasıklarım çok ağrıo ara ara boşluk kısmıma doğru bazende belime vuruyor onun dışında birde genelde akşmları tuvalete 2-3kere peşpeşe çıkıyorum bendekiler bu sende varmı bişi bide bnmki 2 ekimdi
QUOTE=yavruceylan1;9716313]Kız ne güzel dua etmişsin
Ağzından bal damlıyo wallaa...
Amiiiin amiiiin:Saruboceq:
İyi yapmışsın kurs işini
ben okulda bira dağıtıyom kafamı ama eve gelince yine aynı
Engel olamıyom walla
sinirimi bozuyo bu belirtiler
takmamak lazım ama
hayırlısı artık canım
Ooooooo
yeni arkadaşlar gelmiiiiiiş
HOŞGELDİNİİİİİİİZ HEPİİİNİİİİİİZ a.s.
hoşbulduk arkadaşım ayrıca sizlerle birlşkte olmtan çok mutluyum inşallah birbirimize iyi haberleri de veririz en kısa zamanda opuyorumnanaktan
çatlatma iğnesi bende oldum canım karından yapıyolar bişeyde anlamıyosun inşallah bi faydasını görürsün geçen ay bende yaptırdım ama tutmadı bu ayda bekliyorum inşallah tutar
Amiiin canım Amiiiiin:Saruboceq:
Bu arada buharı sormuşsun
Bildiğim kadarı ile süt maydonoz buharı yapılıp ilişkiye giriliyor adet sonrası
ama cznım o kapalı tüpler için diye biliyorum ben:uhm:
yavruceylan 1 canım o kadar güzel açıklamıssın ki Allah razı olsun senden.
yavruceylan gerçektende çok güzel anlatmışsın Allahrazı olsun senden inşallah en kısa zaman da bebişine kavuşursun gerçekten ben sakinleştirdin ve unutuğum şeyleri hatırlattın sağol arkadaşımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?