- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.541
Teşekkür ederim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
dedim ya aynı şeyleri yaşamasınız istedim
Çünkü ben yaşadım ve haytım da hiç olmadığı kadar bünyemi sapıttırdım
İnsan bilmediği şeyden korkar
ben de çok araştırdım çok baktım çok yıprattım kendimi yanında da eşimi
Çok üzüldüm ağladım her ay...
Ama anladım ki boşmuş
emin olmak, Allah'a havale etmek, onu vekil kılmak gerekirmiş
Nihayetinde olur ve ya olmaz
Neyin hesabını kime sorayım
Verirse de Rabbimden, vermezse de Rabbimde...
Rahat olmak lazım
Üstelik topiklerin çoğunda gördüm ki insan rahatlayınca hamile kalabiliyor
kızlar hep saldım çayıra mevlam kayıra dediği ay hamile kalmış
İnşaalllah bizde alırız bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq:
Kız yoksunyok ve nilse
Güzel anne adaylarım benim
Napıyonuz ??
Bebişlerimize iyi bakıyonuz di mi????
İyi bakın haaaa...lmaz:. klava:
Öyle bilgisayar karşısında yormayın yavrularımı
Bak sonra gelip yanınıza yolarım saçlarınızı:mymeka:
canım bende var bişiler ama adetin belirtileride olabilir diye hiç umutlanmıyorum bende tam tersi 3 ü nün gelmesini istemiyorum yine negatif yine negatif böyle iyiyim
canım bende kasık ve bel ağrısı var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum önceki gebeliğimde ara ara kramp gibi olurdu öyle bir belirti yok ancak adetin gecmesi lazım bence bazı belirtilerin çıkması içincnm bnm pek adet sancm olmas olduğuzamnda karnım ile belime vurur ozamnda yha akşamı yha sabahı hastalanırım böle 15 gün öncedn hiç öle olmm bilmiyorum artık beklicz görcz...
canım bende kasık ve bel ağrısı var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum önceki gebeliğimde ara ara kramp gibi olurdu öyle bir belirti yok ancak adetin gecmesi lazım bence bazı belirtilerin çıkması için
canım eğer kramp gibi bir ağrı oluyorsa rahim taraflarında hani adet sancısının daha şiddetlisi hamile olabilirsin sanırım bebeiş rahime filan yerleşiyordur inşallah canım hamilesindir ama kendini sakın kaptırmadiyorum yha işte acaba psikolojkmi die ama hadi gündz psikolojk bu sabh uykumdn uyandım kasıklarıma girn sancı gibi dediğin gibi böle kramp gibi bişi anlık ama sürmüyorr ara ara giriyor hee birde bunların yanı sıra aşırıda iştahım açıldı normalde fazla yemeyn biriyim şimdi cnm sürekli bişiler yemk istiiyor sürekli aklımdn yemkler geçiyor aklıma geleni hmn yapıyorum ben böle değildm ama hadi bakalım hayırlısı cnm
canım eğer kramp gibi bir ağrı oluyorsa rahim taraflarında hani adet sancısının daha şiddetlisi hamile olabilirsin sanırım bebeiş rahime filan yerleşiyordur inşallah canım hamilesindir ama kendini sakın kaptırma
canım idrarda filan şimdi baksan çıkmaz dimi
sizi gidi sabırsızlar sizi kkkk sen bu ay iğne yaptırdınya ondan dolayı aklın sürekli orda yemek yemeyi bile bahane etmişin bitanem sakın düşünme diyorum yapma lütfen oluruna bırak herşeyi beni sinir etme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten kızıyorum sana zaten olacak bi gün kafana takma yaşadığın herşey psikolojik şu anda üzülmeni istemiyorum
evet canım haklısın insan merak ediyor yaaakaç aydır bekliyosun canım bebişi
[öff tammbe kısma takmıyorum artık alla alla yha bebeğide 15 aydır bekliyorum ama gelick biqün bunuda biliyorum tamm artık belirtilerimde kesildi yok bişiyim bnm :):) bundn sonras aklıma getirmemek için harıl harıl iş yapıcm
/QUOTE]
canım inşallah yaa kimbilir belkide 5 sene sonra olacak ama olacak olmazsada Haktan üzmeyelim bencede kendimizi herşeyin hayırlısı Allah altından kalkamayacağımız dert vermesin
öff tammbe kısma takmıyorum artık alla alla yha kaydirigubbakcemile3 bebeğide 15 aydır bekliyorum ama gelick biqün bunuda biliyorum tamm artık belirtilerimde kesildi yok bişiyim bnm :):) bundn sonras aklıma getirmemek için harıl harıl iş yapıcm :hulya:
saplntı haline getirdigimiz ayları nasılda zehir ediyoruz kendimize
şuan ne desem sana bişii degişmicek hayatım ama unutma Rabbimden gelmeyince olmuyor ne kadar çabalasakta
biraz oluruna bırak o zaman faydalırını görceksin:teselli:
sevgili din kardeşlerim nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?