Gebe kalamayanlar buraya.....

evet doğru söylüyorsun arkadaşım verende vermeyende aynı ; dua edip hayırlısını dilemekten başka çare yok .Elimizden geleni ( gerekiyorsa tedavi anlamında)
gerisini yaradanımza bırakmaktan başka yolu yok bu işin.bende eşimi d kendimide yıprattım bukonuda ; hiç bir problemimiz yok doktora göre ama olmuyor; hayırlısı allahtan .allahım isteyen herekese nasip eylesin kimse annelik duygusundan mahrum kalmaz inşallah.

kısma öğretmenim onlar allahın izniyle gayet iiler bak ben bebemi yormayım diye bugün internete dahi girmedim:sm_cool:öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim sen bir ana sen bir baba herşey oldun artık banaa.s.

bende 2.5yıllık evliyim 1.5yıldır olmuyor.adetim 15gün gecikti beta hcg yaptırdım negatif.ultrasonla baktı kist varmış ama küçülmüş kendiliğinden yumurtlarım yavaş çalışıyor olabilirmişti falan filan.6kasıma kadar beklicez bakalım.her ay düzenli olan adetim ilk kez bu ay gecikti ve 15gün.çok üzgünüm çok stresliyimmmmmmmmmmm..........

yavruceylanım ne güzel anlatmışsın üşenmeden
hamile olsamda kendimi hala ugraşıyo gibi hissettim
çok duygulandım cnm arkadasım ya seni çok seviyorum
herkese bişiiler vermeye çalışıyosun
Allah razı olsun sendenn cnm bnm
burcuuuuuuuuuuu nerelerdesin bitanem ya

canım bende var bişiler ama adetin belirtileride olabilir diye hiç umutlanmıyorum bende tam tersi 3 ü nün gelmesini istemiyorum yine negatif yine negatif böyle iyiyim

cnm bnm pek adet sancm olmas olduğuzamnda karnım ile belime vurur ozamnda yha akşamı yha sabahı hastalanırım böle 15 gün öncedn hiç öle olmm bilmiyorum artık beklicz görcz...

cnm bnm pek adet sancm olmas olduğuzamnda karnım ile belime vurur ozamnda yha akşamı yha sabahı hastalanırım böle 15 gün öncedn hiç öle olmm bilmiyorum artık beklicz görcz...
canım bende kasık ve bel ağrısı var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum önceki gebeliğimde ara ara kramp gibi olurdu öyle bir belirti yok ancak adetin gecmesi lazım bence bazı belirtilerin çıkması için

diyorum yha işte acaba psikolojkmi die ama hadi gündz psikolojk bu sabh uykumdn uyandım kasıklarıma girn sancı gibi dediğin gibi böle kramp gibi bişi anlık ama sürmüyorr ara ara giriyor hee birde bunların yanı sıra aşırıda iştahım açıldı normalde fazla yemeyn biriyim şimdi cnm sürekli bişiler yemk istiiyor sürekli aklımdn yemkler geçiyor aklıma geleni hmn yapıyorum ben böle değildm ama hadi bakalım hayırlısı cnm

canım eğer kramp gibi bir ağrı oluyorsa rahim taraflarında hani adet sancısının daha şiddetlisi hamile olabilirsin sanırım bebeiş rahime filan yerleşiyordur inşallah canım hamilesindir ama kendini sakın kaptırma

kaptırmamaya çalışırıyorum bakalım Allah büyük be cnm o nederse o olur ne yapalım...

canım idrarda filan şimdi baksan çıkmaz dimi

bende öle düşünüyorum ama normalde bile adet geçtüktn 7 gün sonraya kesin diolar bakalım ben bu önümzdeki haftayıda atlatim bakıcm daha çok erkn gibi gelio bnmki olduysa bile 14-15-17 tarihlernde olmuştur o bakımdn birazdaha bekim diorum en azındn 2 hafta fln geçsn...

sizi gidi sabırsızlar sizi kkkk sen bu ay iğne yaptırdınya ondan dolayı aklın sürekli orda yemek yemeyi bile bahane etmişin bitanem sakın düşünme diyorum yapma lütfen oluruna bırak herşeyi beni sinir etme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten kızıyorum sana zaten olacak bi gün kafana takma yaşadığın herşey psikolojik şu anda üzülmeni istemiyorum

evet canım haklısın insan merak ediyor yaaa kaç aydır bekliyosun canım bebişi

öff tammbe kısma takmıyorum artık alla alla yha kaydirigubbakcemile3 bebeğide 15 aydır bekliyorum ama gelick biqün bunuda biliyorum tamm artık belirtilerimde kesildi yok bişiyim bnm :):) bundn sonras aklıma getirmemek için harıl harıl iş yapıcm :hulya:

saplntı haline getirdigimiz ayları nasılda zehir ediyoruz kendimize
şuan ne desem sana bişii degişmicek hayatım ama unutma Rabbimden gelmeyince olmuyor ne kadar çabalasakta
biraz oluruna bırak o zaman faydalırını görceksin:teselli:

valla biliyormusun artık gerçktn oluruna bıraktım hani biz birşeye can vermeye kalsk verebilecezmi haşa Allah herşeyin vaktini zamanını biliryor bazen kızıyorum kendime neden bu kadr acele ediyorum die yha olurda bir yeri sakat olursa fln dei rabbimden herzamn hayırlı sağlıklı bir evlad istiyorum bakmayın siz bana burda çok takıyormuşum gibi geliyor ama konu bunun üzerine günlük haytta ilk 3 -4 ayım çok ağladım sonra oluruna bıraktım şimdide tamm takmıyorum desm yaln olur ama fazla takmamaya çalışıcz yalnz kaldığımda aklıma geliyor bende çok yalnız kalmamaya çalışıyorum eltimn yanına gidiyorum onun bebişi sewiyorum bi şekilde atlatıyorum günleri aslında yaşımda çok genç daha 19 yaşındayım bnm acelm nie biran önce ben tedavilerime başlim olana kadar belkide 20-25 yaşında olucm ben genç anne olmk çok istemişimdir hep zaten erkn ewlenmemin bir nedenide bu genç anne olmk onun arkadaş gibii olmak rabbim büyük tek sığınacağımz o yapck bişi yok dua etmktn başka napalım bizde olanları sewmkle yetinecz inş allah'ıım inş sizlerinn bebeklerini hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşş aminn :Saruboceq:

/QUOTE]
canım inşallah yaa kimbilir belkide 5 sene sonra olacak ama olacak olmazsada Haktan üzmeyelim bencede kendimizi herşeyin hayırlısı Allah altından kalkamayacağımız dert vermesin[/QUOTE]
amn cnm haklısın

kıslar doktor dün bana çok kızdı ben 1 yıldır olmuyo bebek dedim senmisin onu diyen bir kızdı bir kızdı bende içimden küfür ettim hep ona sen ne anlarsın serseri kaltak diye :) yok efendim hemen panik yapıyomuşuz yok efendim acelemiz neymiş olurmuş hemen psikolojiyi bozuyomuşuz vs vs vs aslında haksızda değil ama yaşayan bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…