Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar günaydın dün doktora gittim siteyede gremedim o yüzden şimdide sayfaları okudum ben yokken yazdıklarınızı sizleri çok seviyorum kızlar benim olmadığımı farkedip beni merak etmeniz çok güzel bu arad moralim sıfır canlarım hormonlarım çok güzel yumurtalıklarım falanda iyiymiş ama guatr çıktı o yüzden çok üzgünüm o yüzden gecikmiş adetim ne yapabilirim kızlar bana yardımcı olun

tuz kullanmamaya dikkat et cnm guatr hemen kontrol altına alınabilir iyotlu tuzda kullanabilirsin ya da moralini bozma hormonlar ii yumurtalar ii neden üzülüyosun

yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa türü ney guatrın hemen araştıralım ama üzülme benim guatr olan akraman şimdi 4 aylık hamile sakın onu kafana takma olurmu yenimi çıktı daha önce yokmuydu kuzucum:gitme:

canım benimde bir arkadaşım guatr hastası idi evlendiğinde sürekli ila kullanması gerekiyordu; zamanı geldi çocuk istediler arkadaşımda ögretmendi bu arada.Doktoruna başvurdu ; oda dalından iyi bir jinekologa yönlendirdi doktor kontrolünde ilaçlarla hamile kaldı ve şimdi 3 yaşında çok tatlı bir kızı var; ama akadaşım hala guatr için ilaç kullanıyor.Canının sıkma güzelim allah nasip ederse olur; guatr engel teşkil etmez .

Arkadaşlar;4 aylıkta evliyiz istiyoruz ; ama olmadı; muayene oldum gerekli testler yapıldı herşey normal çıktı ; doktorum 3 ay deneyin olmazsa gelin bir nedenini araştıralım dedi;4 aylıkta evliyiz. Haftaya 29 Ekim Perşembe günü biz çalışanalrın tatil olmasınen fırsat bilerek doktorumdan randevu aldım çok korkuyorum kızlar dua edin ogün için bana olurmu?

anlamadığım şu arkadaşlar neden kimse bişeyler yazmıyor , eger grup içinde insanlar birşeyler yazma gereksinimiduyuyorlarsa birbirlerine bilemiyorum. ben daha yeni bir kullanıcıyım ama inanın anlamadım;
benki sohbetlere özenip üye olmayı istedim sizce hatamı ettim.

canım 4 ay daha erken değilmi doktorlar en az 1 sene bekleyin diyor yaşın kaç ki şu anda?

yha arkadaşlar bişi sorcm bu ay bnm hamile olma gibi bir ihtimalim varya obakımdn eşimle ilişkiye girerkn dikkat etmm gerekn bişi varmı veya girmememmi gerekiyor hamile olan arkadaşlar yardımcı olursanz sewinrm canlarım bnmm

kız vallaha seni yolacam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçiktiğini anlayana kadar gir bişi olmaz aaaaaaaaaaaa biz öğrenmeden bi gün önce girmiştik ama garipliği eşim hissetmişti neyse sen kafana takma bu ay hamile kalmazsan sırf bu takıntılarından olmaz bil yani:sinifsinif:

ne kızıon bee olsun ben tedbirimi alimde ne olur ne olmas hem ben öle hissediyorummama herşynde hayırlısı...

ne gibi gariplik hissetti cnm çok özel olmasssa sölermisin merakmdn yani...

yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa türü ney guatrın hemen araştıralım ama üzülme benim guatr olan akraman şimdi 4 aylık hamile sakın onu kafana takma olurmu yenimi çıktı daha önce yokmuydu kuzucum:gitme:

canım benim işlerim çok yoğundu dün kimseye yazamadım doğru düzgün daha önce yoktu yeni çıktı bana bilgi verirmisiniz guatr konusunda

slm kızlar günaydın herkese nilse zillisi hariççç
çok iştahsızım yaaaaaaaaaaa ne yicem bişiiler bulun pratik

kız bacılarım günaydın yokyok bacım sen ne istiyon benden de bakıyım naptım ben sana hıııııı küseriz sana vallahi bu arada yumurta ney ye zeytin peynir ye domates doğra yanına bide salatalık oldu bitti sağlıklı beslen koca memeli zilli

canım benim işlerim çok yoğundu dün kimseye yazamadım doğru düzgün daha önce yoktu yeni çıktı bana bilgi verirmisiniz guatr konusunda

güzel bacım hangi tür guatr çıktı çok çeşiti var onu bilmemiz gerekli hemen bi endokrinciye git test ver guatrım demeyle olmaz hadi gel sende :sinifsinif:

sus diyorum uleeeeeeeeennnnnn:)ii tmm barıştm bidaha beni ihmal etme yolarım haaaaaaaaaa küçük memeli koca popolu zilli seni
ya yok yiyemiyorum hayatm lokmalar agzımda büyüyo
söylemesi ayıp dışardan yemeye alıştm dün akşam ilk defa yemek yaptm ilk defa karnım doydu ya ama sabahları çok iştahsızım
bu arada dr sana folicasit verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…