- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.561
kızlar günaydın dün doktora gittim siteyede gremedim o yüzden şimdide sayfaları okudum ben yokken yazdıklarınızı sizleri çok seviyorum kızlar benim olmadığımı farkedip beni merak etmeniz çok güzel bu arad moralim sıfır canlarım hormonlarım çok güzel yumurtalıklarım falanda iyiymiş ama guatr çıktı o yüzden çok üzgünüm o yüzden gecikmiş adetim ne yapabilirim kızlar bana yardımcı olun
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl canım be bu siteyi önce misafir olarakgirmiştim ama daynmadım üye oldum senin e bazı arkadaşların da hamiş olduğunu duyunca çoksevidim
kızlar günaydın dün doktora gittim siteyede gremedim o yüzden şimdide sayfaları okudum ben yokken yazdıklarınızı sizleri çok seviyorum kızlar benim olmadığımı farkedip beni merak etmeniz çok güzel bu arad moralim sıfır canlarım hormonlarım çok güzel yumurtalıklarım falanda iyiymiş ama guatr çıktı o yüzden çok üzgünüm o yüzden gecikmiş adetim ne yapabilirim kızlar bana yardımcı olun
canım 4 ay daha erken değilmi doktorlar en az 1 sene bekleyin diyor yaşın kaç ki şu anda?anlamadığım şu arkadaşlar neden kimse bişeyler yazmıyor , eger grup içinde insanlar birşeyler yazma gereksinimiduyuyorlarsa birbirlerine bilemiyorum. ben daha yeni bir kullanıcıyım ama inanın anlamadım;
benki sohbetlere özenip üye olmayı istedim sizce hatamı ettim.
canım 4 ay daha erken değilmi doktorlar en az 1 sene bekleyin diyor yaşın kaç ki şu anda?
yha arkadaşlar bişi sorcm bu ay bnm hamile olma gibi bir ihtimalim varya obakımdn eşimle ilişkiye girerkn dikkat etmm gerekn bişi varmı veya girmememmi gerekiyor hamile olan arkadaşlar yardımcı olursanz sewinrm canlarım bnmm
valla bende bekliyorum canım 1.5 yıllık evliyim 2 aydır çocuk istiyorum burda bilgi edinmeye calısıyorum ne yapmam gerektiği konusundacanım sağol yazdığın için 30 yaşındayım eşimde 32 yaşında...
kız vallaha seni yolacam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçiktiğini anlayana kadar gir bişi olmaz aaaaaaaaaaaa biz öğrenmeden bi gün önce girmiştik ama garipliği eşim hissetmişti neyse sen kafana takma bu ay hamile kalmazsan sırf bu takıntılarından olmaz bil yani:sinifsinif:
kız vallaha seni yolacam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçiktiğini anlayana kadar gir bişi olmaz aaaaaaaaaaaa biz öğrenmeden bi gün önce girmiştik ama garipliği eşim hissetmişti neyse sen kafana takma bu ay hamile kalmazsan sırf bu takıntılarından olmaz bil yani:sinifsinif:
ne gibi gariplik hissetti cnm çok özel olmasssa sölermisin merakmdn yani...
yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa türü ney guatrın hemen araştıralım ama üzülme benim guatr olan akraman şimdi 4 aylık hamile sakın onu kafana takma olurmu yenimi çıktı daha önce yokmuydu kuzucum:gitme:
slm kızlar günaydın herkese nilse zillisi hariççç
çok iştahsızım yaaaaaaaaaaa ne yicem bişiiler bulun pratik
canım benim işlerim çok yoğundu dün kimseye yazamadım doğru düzgün daha önce yoktu yeni çıktı bana bilgi verirmisiniz guatr konusunda
kız bacılarım günaydın yokyok bacım sen ne istiyon benden de bakıyım naptım ben sana hıııııı küseriz sana vallahi bu arada yumurta ney ye zeytin peynir ye domates doğra yanına bide salatalık oldu bitti sağlıklı beslen koca memeli zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?