- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.581
sus diyorum uleeeeeeeeennnnnn:)ii tmm barıştm bidaha beni ihmal etme yolarım haaaaaaaaaa küçük memeli koca popolu zilli seni
ya yok yiyemiyorum hayatm lokmalar agzımda büyüyo
söylemesi ayıp dışardan yemeye alıştm dün akşam ilk defa yemek yaptm ilk defa karnım doydu ya ama sabahları çok iştahsızım
bu arada dr sana folicasit verdi mi
bitanem ben folllllllliiikimi 5 aydır kullanıyorum muayeneler sırasında doktorum üstüne basa basa kullan dedi hala devam ediyorum bu arada kasık ağrıların devam ediyorumu yada benim senden küçükya teyzesi o siralarda devam edermiydi bide bu çok afedersin kabızlık işini napcam yaaa beni bilgilendir az sen daha deneyimlisin allah göstermesin düşecek diye çok korkuyorum bide aslında sen benle ilgilen psikolojim bozuk koca memeli zilli:sinifsinif:
valla bende bekliyorum canım 1.5 yıllık evliyim 2 aydır çocuk istiyorum burda bilgi edinmeye calısıyorum ne yapmam gerektiği konusunda
valla ben hıç ıı değilim açıkçası
dun akşam sağ kasığımda (yani kistimin olduğu yer) o kadar ağrıdı ki anlatamam
patllıyormuydu neydi anlayamadım ama arkadaşlar patlasa nefes bile alamazsın demişlerdi....
sonra ağrı kesici aldım biraz rahat ettim ama 3 gundur batmalarım var şimdi de doktora gideceğim inş birşey çıkmaz(
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz?
Kıslar ya bende 3 gündür acayip gaz var neden acaba, dünde progestana başladım sabah ve öğle baş baş dönmesi yaptı bugün birşey yok,
nilde miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyy hiç gülecegim yoktu
karı kafayı yedi sen haklısın sekerim alttan almak gerek
bu arada guldecim sen nasılsın
normal somun ekmeği dilimle....
Bır kabta peynır(iice ez ama)
bıraz zeytınyağı(hazmı kolaylaştırır) biraz pulbıber(eğer çok acı yiyemiyorsan az koy ama bıraz koy lezzet veriyor) bıraz da nane ile karıştır
ekmeklere sur tepsiye diz fırınla yanına da çay demle ohh al sana lezzetli bir tarif...
güzel bacım hangi tür guatr çıktı çok çeşiti var onu bilmemiz gerekli hemen bi endokrinciye git test ver guatrım demeyle olmaz hadi gel sende :sinifsinif:
ben artık umud etmiyorum stres beni yoruyor
öylesine yaşıorum valla bır de kulluk vazifelerimi yerine geirebilmek için....
bır de bu KIST çıktı bır bu eksıktı zaten ıı oldu yanı...((
trıyandafılcım sende stres yapma inan 10 gun öncesinden başlarsan bır de sonuç kırmızı kart olursa çok üzülürsün bence kendine bunu yapma canım:))
gnydım cnm progestanın bu etkisi normal bendede mide bulantısı yapıyo
tatlım ne tür guatr olduğu bugün çıkacak saat 3te testlerim alınacak siz nasılsınız bakalım bebişler nasıl
yoksunyokcum sen nasılsın yavrum bebiş nasıl
inşallah beğenebıleceğın ve yıyebıleceğin bır tarıftr canım....
geçmiş olsun canım dikkat et kendine kıussanda ye en azından zorla kendini bitanem olurmu ne olur ben iyi sayılırım psikolojim çok bozukyemek yiyemiyorum burcum ya bebişede p.tesi gtcem bakalım ne durumda sen nasıl oldun hayatım iyimisin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine kıussanda ye en azından zorla kendini bitanem olurmu ne olur ben iyi sayılırım psikolojim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?