Gebe kalamayanlar buraya.....

bitanem ben folllllllliiikimi 5 aydır kullanıyorum muayeneler sırasında doktorum üstüne basa basa kullan dedi hala devam ediyorum bu arada kasık ağrıların devam ediyorumu yada benim senden küçükya teyzesi o siralarda devam edermiydi bide bu çok afedersin kabızlık işini napcam yaaa beni bilgilendir az sen daha deneyimlisin allah göstermesin düşecek diye çok korkuyorum bide aslında sen benle ilgilen psikolojim bozuk koca memeli zilli:sinifsinif:

kasık agrılafrı kasılmalar normal cnm bende daha beterdi
sabahları kalktıgında aç karnına ılık su iç cnm
bide kulozete otur evde varsa ben öle yapıorum dr öle demişti çok çömelmiyosun ya
yukarı dpgru gerilme çömelme iş yapma bebiş iice tutunana kadar
dün öle çok agladm ki bişii yiyemiyorum düşcek die
asıl bnm psikoloj,im bozuk deli karııııı sen ilgilencen benle

valla bende bekliyorum canım 1.5 yıllık evliyim 2 aydır çocuk istiyorum burda bilgi edinmeye calısıyorum ne yapmam gerektiği konusunda

bacım sen 1,5 yıldır evlisin ama sadece 2 aydır çocuk istiyosun öylemi allah vermesin bizim gibi 1 yılı aşkın beklesen nolur merak ettim yani çok erken daha ne kendini strese sokuyosun gerçekten rahat olun vakti zamanı gelince oda oluyo ben bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim ve üstüne basa basa sizlere iletmeye çalışıyorum benim sebepsizdi 1 yıl olmadı kafayı yiyodum resmen sebepsiz yere neden olmuyo ama bak vakti varmış işte kendizize stres yaptınız zaman hiç daha olmaz:sinifsinif:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz?

kıslar ya bende 3 gündür acayip gaz var neden acaba, dünde progestana başladım sabah ve öğle baş baş dönmesi yaptı bugün birşey yok,

valla ben hıç ıı değilim açıkçası
dun akşam sağ kasığımda (yani kistimin olduğu yer) o kadar ağrıdı ki anlatamam
patllıyormuydu neydi anlayamadım ama arkadaşlar patlasa nefes bile alamazsın demişlerdi....
sonra ağrı kesici aldım biraz rahat ettim ama 3 gundur batmalarım var şimdi de doktora gideceğim inş birşey çıkmaz(

normal somun ekmeği dilimle....
bır kabta peynır(iice ez ama)
bıraz zeytınyağı(hazmı kolaylaştırır) biraz pulbıber(eğer çok acı yiyemiyorsan az koy ama bıraz koy lezzet veriyor) bıraz da nane ile karıştır
ekmeklere sur tepsiye diz fırınla yanına da çay demle ohh al sana lezzetli bir tarif...

çok geçmiş olsun canım korkma enfeksiyondur belki bişi olmaz inş. benimde 3 gündür kasığımda ve yumurtalıklarımda ağrı var inş. bu ay bir umut bekliyorum adetime 10 gün kaldı dua edelim lütfen

ben artık umud etmiyorum stres beni yoruyor
öylesine yaşıorum valla bır de kulluk vazifelerimi yerine geirebilmek için....
bır de bu KIST çıktı bır bu eksıktı zaten ıı oldu yanı...((
trıyandafılcım sende stres yapma inan 10 gun öncesinden başlarsan bır de sonuç kırmızı kart olursa çok üzülürsün bence kendine bunu yapma canım:))

ok cnm çok saol bi deniyim

güzel bacım hangi tür guatr çıktı çok çeşiti var onu bilmemiz gerekli hemen bi endokrinciye git test ver guatrım demeyle olmaz hadi gel sende :sinifsinif:

tatlım ne tür guatr olduğu bugün çıkacak saat 3te testlerim alınacak siz nasılsınız bakalım bebişler nasıl

canım stres yapmıyorumda bakalım ne sadece korku var işte,

gnydım cnm progestanın bu etkisi normal bendede mide bulantısı yapıyo

çok şükür mide bulantısı yapmadı Allahtan sadece yarım saatlik başdönemsi ve şuan acayip dönüyor valla :) başladık yine

geçmiş olsun canım dikkat et kendine kıussanda ye en azından zorla kendini bitanem olurmu ne olur ben iyi sayılırım psikolojim çok bozuk

cnm kusmuyorum ki bişey yiyemiorum lokmalar agzımda kocamsn oluyo
ii ol ii bnm psikolojimin bozuk oldugu ay hamile olmustum hatılıyosan herseye zırlıyodumm
adetin bitsin abdestlen hemen gir ilişkiye bnm adetten sonraki ilk birleşmede tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…