Gebe kalamayanlar buraya.....

inşaallah canım benim benimde öyle olur seni biliyorum çok ümitsiz olduğun ay hamiş kalmıştın tatlım:CüvCüv:

canım taktım sanırım bende farkında olmadan hemen olsun istiyom Allah korusun 1 sene sonra felan olursa o 1 sene nasıl sabrederim cok sabırsızımdır ben

canım biz nasıl sabrettiysek sende edersin 1 yıl dile kolay çekene sor demişler üzüldük ağladık ama oldu işte bence sıkma kendini oluruna bırak canımcım

canım taktım sanırım bende farkında olmadan hemen olsun istiyom Allah korusun 1 sene sonra felan olursa o 1 sene nasıl sabrederim cok sabırsızımdır ben

aynı şekilde şekercim bizde 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmadığı için hemen hemen her an aklımda.bir sene beklemek gerekirse

gerç iherşey için allahtan hayırlısı

canım biz nasıl sabrettiysek sende edersin 1 yıl dile kolay çekene sor demişler üzüldük ağladık ama oldu işte bence sıkma kendini oluruna bırak canımcım

az önce karışıklık oldu özür dilerim

birşey sorabilrimiiym kaç yaşınıdasın vede kaç yıllık evlisin.allah bağışlasın çocuğunuz olmuş ona istinaden soruyorum da ...

Niiiil seeeeee
teşekkür ederim canım cevap için
Yok bacım bizde gariplik mariplik
zati iyice arttı ağrılarım
Hayırlısı olsun canım
Nasip artık
opuyorumnanaktan

Kız yoksun yokcuuum
ıyisin dimi?
Leyn kızdırmayın beni yiyeceksiniz walla
Başka alternatif yoooook
ıyi bakın kendize
opuyorumnanaktan

iyiyim cnm yiyebilsem hayatm yerimde olmuo hayatm

ama olmaz ki canım benimlmaz:
Zorlamaya çalış
Bak mideni küstürüsün sonra
Gerçi çok da zorlama
O da iyi değil
ufak ufak canım ne yiyebiliyorsan onu yecokacimcoook
Azıcık sade ekmek bile olsa
Azar azar yavrum :icecream:

Benimde keyfim kaçık
İyice belirtiler arttı
yine kırmız kutyu buldum sanırım
Nasip artık:sm_confused:

merhaba arkadaslar ben yeniyim burda sizden yani tecrubeli arkadaslarimdan destek bekliyorum verum 9 aydir korunmuyorum ve bebegim olmuyor bu ay 10 gun geciktim ama idrar testinde bisey cikmadi sizce ne yapmaliyim hollandada yasiyorum burda arkadasim yok sorabilcegm kimse yok lutfen bana yardim edin

Hoşgeldin canım
Öncelikle dr kontrolünden geçtin mi???

amaaaan o kadar kafama takmıyorum artk napiiim
hiç yiyemiyende var
sıkma canını
dedigin gibi bitanem nasip
zamanını beklio bebiş
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…