- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.601
ya kızlar gebelik idrar testinde adet günün gectikten kaç gün sonra cıkıyor acaba ?
cnm kusmuyorum ki bişey yiyemiorum lokmalar agzımda kocamsn oluyo
ii ol ii bnm psikolojimin bozuk oldugu ay hamile olmustum hatılıyosan herseye zırlıyodumm
adetin bitsin abdestlen hemen gir ilişkiye bnm adetten sonraki ilk birleşmede tutmuş
ya kızlar gebelik idrar testinde adet günün gectikten kaç gün sonra cıkıyor acaba ?
inşaallah canım benim benimde öyle olur seni biliyorum çok ümitsiz olduğun ay hamiş kalmıştın tatlım:CüvCüv:
canım taktım sanırım bende farkında olmadan hemen olsun istiyom Allah korusun 1 sene sonra felan olursa o 1 sene nasıl sabrederim cok sabırsızımdır benniye canın sıkılıyo bakıyım
canım taktım sanırım bende farkında olmadan hemen olsun istiyom Allah korusun 1 sene sonra felan olursa o 1 sene nasıl sabrederim cok sabırsızımdır ben
canım taktım sanırım bende farkında olmadan hemen olsun istiyom Allah korusun 1 sene sonra felan olursa o 1 sene nasıl sabrederim cok sabırsızımdır ben
aynı şekilde şekercim bizde 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmadığı için hemen hemen her an aklımda.bir sene beklemek gerekirse
gerç iherşey için allahtan hayırlısı
canım biz nasıl sabrettiysek sende edersin 1 yıl dile kolay çekene sor demişler üzüldük ağladık ama oldu işte bence sıkma kendini oluruna bırak canımcım
yoksunyok canım seninki kaç haftalık oldu
Kız yoksun yokcuuum
İyisin dimi?
Leyn kızdırmayın beni yiyeceksiniz walla
Başka alternatif yoooook
İyi bakın kendize
opuyorumnanaktan
iyiyim cnm yiyebilsem hayatm yerimde olmuo hayatm
merhaba arkadaslar ben yeniyim burda sizden yani tecrubeli arkadaslarimdan destek bekliyorum verum 9 aydir korunmuyorum ve bebegim olmuyor bu ay 10 gun geciktim ama idrar testinde bisey cikmadi sizce ne yapmaliyim hollandada yasiyorum burda arkadasim yok sorabilcegm kimse yok lutfen bana yardim edin
ama olmaz ki canım benimlmaz:
Zorlamaya çalış
Bak mideni küstürüsün sonra
Gerçi çok da zorlama
O da iyi değil
ufak ufak canım ne yiyebiliyorsan onu yecokacimcoook
Azıcık sade ekmek bile olsa
Azar azar yavrum :icecream:
Benimde keyfim kaçık
İyice belirtiler arttı
yine kırmız kutyu buldum sanırım
Nasip artık:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?