Gebe kalamayanlar buraya.....

şekerler günaydın nasılsınız bakim guatrımın test sonuçlarını aldım dün çok korkulacak birşey yokmuş hamiş kalmamada engel değilmiş çok sevindimkaydirigubbakcemile3

şekerler günaydın nasılsınız bakim guatrımın test sonuçlarını aldım dün çok korkulacak birşey yokmuş hamiş kalmamada engel değilmiş çok sevindimkaydirigubbakcemile3

dedik sana demiiiiiiii
herşey yolundaysa bu ay kahve içir eşine
sende inciri yapıosun hemde havuçla beraber ok mii

burcuuuuuuuuuuuuuummm çok sevindim yokyokun dediği gibi hemen kahve bende yapmıştım ve sende hemen incire başla ama senin iltihabın var soğanada başlayabilirsin hatta soğan için daha etkili olur diyolar ve bu arada HEPıNıZE GÜNAYDIIIIIN

SAĞOL BİTANEM MZATEN SİZİN DESTEKLERİNİZLE AYAKTAYIM CANIM DOSTLARIM BENİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM YOKSUNYOK NİLSE YAVRUCEYLAN KKK VE AKLIMA GELMEYEN DİĞER ARKADAŞLARopuyorumnanaktanzemuszemus:sm_cool:

slm arkadaşlar bende yeni katılıorum aranıza bizde çocuk istiyoruz 4 senelik evliyim 3 yıl önce hamile kaldım düştü kürtaş oldum.Sonra hiç korunmadık ama düzenli bi ilişkimizde olmadı bende artık çocuk istiyorum.Doktora gittim bi problem yok herşey normal dedi azıcık bi akıntım varmış mantara çevirmesin die fitil verdi 3 haftadır uraşıoruz regliye 1 hafta kaldı inşallah olmam.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

hoşgeldin aramıza.

inşallah allahım sana , bana tüm bebiş isteyenlere tattırsın annelik duygusunu.:enbuyukkk:

arkadaşlar ara ara gördüm de yazılarınızı.
soğan ve incir kürü ne işe yarıyor _

bitanem bizde gebe kalamayanlardanız biz yoksunyok ve ben akşamları kocalarımıza türk kahvesi içirdik kendimizde incir kürü yaptık önce allahın izniyles osnrada bunların vesilesiyle hamile kaldığımızı düşünüyoruz soğam kürü iltihap varsa yok ediyo incir kürü ise rahmi kuvvetlendiriyo yumurta çoğaltıyo ve içine havuç rendelersen yumurtanın kolay çatlamasını sağlıyo istersen sende dene zarar etmezsin aksine çok faydasını görürsün canım benim:dance:

SAĞOL BİTANEM MZATEN SİZİN DESTEKLERİNİZLE AYAKTAYIM CANIM DOSTLARIM BENİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM YOKSUNYOK NİLSE YAVRUCEYLAN KKK VE AKLIMA GELMEYEN DİĞER ARKADAŞLARopuyorumnanaktanzemuszemus:sm_cool:

cnm geçmiş olsn yeni okudm bence ilk önce 15 gün soğan suyunu yap bnm bi akraba onunla hamiş kaldı onun ardından incir kürüne davm eşinde kahve benm bu ayda olmassa ilk soğan sonra incir eşimede gün aşırı kahver çikolatasıda yanında ama enerjisi düşmesin adamcağızın :dance: bizler için durmk yok cnm tam gaz yola devam hepimize kolay gelsin canlarım:teytey:

cnm bu saoğan kürünü siz 2 bardak suya 1 orta boy soğanı 4e bölerek kaynayan suyun içine atıp 5 dk kaynatıp sabh akşmmı içtinz yoksa başka türlümü ben böle biliyorum iltihaplar içn bide 15 gün yapıljk die biliyorum sen nasıl ve kaç gün die biliyorsun yazarsn sewinirim bu arada bebiş nasıl cnm bu sabh kahvaltıdn sonra birdaha uydum rüymda hamileymişim ve bebeşimn ismini erhan koyuyordm ne alaka ise benm öle bi isim hiç yoktu aklmda hep isim olark ege-efe-ela-ece-havin-baran bu isimler vardı ama eğer gerçktn hamişsm ve erkk olcaksa erhan koyarım heralde oda gslmiş hem eşimn isminede çok uyuyr orhan erhan ne kadar uymlu sen ne düşünüyon

inşallllaaaah bitanem istediğin gibi olur herşey ben soğan yapmadım olmasaydı bu ay yapcaktım aynende dediğin gibi yapcaktım 15 gün sabah akşam yap işte bitanem bebiş iiii kesesi göründü ama inşallah herşeyide sağlıklı olur bu arada rüyada malum olmuş heralde koy artık erhanının ismini napalım demi canım:dance:

hayırlı cumalar arkadaşlar
ben yeni bi karışım aldım aktardan
löbet sekeri cındık kedi hindi karışıkmış içinde 15gün kullandım daha
acayip iltihap söktü buda kisler miyom vs çok yararlıymış

dimi ama koyim geçnde rüyamda test yapıyodm pozitif çıkıodu biliyomusun beni en çok ümitlendirende bu rüyalar galiba daha ben bu rüyalrı görmedn ve annm ile teyzem klomnden fln daha haberleri yokken doktora gitrtiğim gün annemi ardıydm bana dediki kübra seni rüyamda gördüm test yaptırmaya gidiyordun anne bana dua et fln diodun dedi bide teyzen görmüş seni rüyasında dedi senin bi oğlun olckmış hamileymişin dedi burda bi komşuda bnm 2lerim oluyor die görmüş görüyolrda görüyolar şu mübarek cuma saati allh olmayan herkese versin şu oknunan ezenın yüzü suyu hürmetine inş hamiş olanlrın bebeişlerinide hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş amiiiinnnnnnnn

soğan kürü gerçekten iltihaba iyi geliyor ben 10 gün kullanabildim ama iyi geldi.Çok akıntım vardı en son dün doktora gittim rahim içi temiz dedi sadece azıcak bi beyaz akıntı var dedi fitil verdi.Soğan kürüne devam etmek istiyorum ama midem çok hassas olduğu için zorlanıyorum içerken

soğan kürü gerçekten iltihaba iyi geliyor ben 10 gün kullanabildim ama iyi geldi.Çok akıntım vardı en son dün doktora gittim rahim içi temiz dedi sadece azıcık bi beyaz akıntı var dedi fitil verdi.Soğan kürüne devam etmek istiyorum ama midem çok hassas olduğu için zorlanıyorum içerken

tamam olur denerim canım benim ama incir kürününasıl yapıyorsunuz kaç defa içiyorsunuz bizde deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…