- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.641
e peki öyle olsun ben küstüm sana bana çirkin ana dedinakannehir
arkadeşlar bileniniz varsa yazsın incir kürü nasıl yapılıyor; ne zaman ve kaç defa içiliyor ; hastalık başlangıcındamı bitimimdemi , yumurtlama dönemindemi ?
canım yok valla yaa hiçbir belirti yok bende..sende varmı?mechul_mim ne alemsn varmı bi belirti _?_
ya kızlar ben ayın 14 de gecikmelerle bazen 16-17 si gibi adet olurdum ama hala olmadım pco war tedavi görüyorum ve bu ay adetimin 3.günü dr'a gidecektim aşılama yapacağını söylemişti dr'um ama dediğim gibi hala adet olmadım hamileyimdir inş.dayanamıyorum günler saatler hatta düşünmekten bazen saniyeler bile geçmiyo test yapmayada korkuyorum çünkü çok üzülürüm geçen ay 1 ayda 2 kere kanama gördüm acaba ondan dolayı bu kadar gecikmesi normalmidir ama bazı belirtiler de var psikolojikmi değilmi bilemiyorum ama ara ara midem bulanıyo çok sıvı tüketmememe rağmen tuvalete sık çıkıyorum karnımda şişkinlik ve kasıklarımda ağrı war göğüslerimde bi değişiklik yok ayaklarım buz gibi hep akıntı arada bir oluyo belim ağırıyo wc ye koşuyorum adetmi oldum diye ama yok sadece 2 kere kan pıhtısı gibi bişey düştüğünü gördüm kızlar ne olur bişeyler diyin lütfennnnnn çok kötüyüm ben 5 senelik ewliyim ve 3 senedir tedavi görüyorum dediğim gibi sorunum pco cevaplarınızı bekliyorum hepiniz a.e.olun...senağlamasenağlamasenağlama
canım muhtemelen hamile değilsindir bendede pco var kilon nasıl canım boyunla kilonu yazarmısınkızlar daha önceden durumumu yazmıştım ama kimseden cvp gelmedibugün adetim geçeli 9 gün oldu dün test yaptım ama negatif çıktı deli olacam pazartesi dr'a gidicem deli olacam ama kızlar test için erkenmiydi acaba şimdide bunu düşünüp duruyorum arada bir belime bir ağrı giriyo adet oldum diyorum ama hala yok göğüslerimde ağrımaya başladı kızlar cvp yazın lütfennnn....
banabak yolarım seni kokoş karıııııkaydirigubbakcemile
mübarek cuma beni söletme haaaaaaaaaaa:dilcikar:
kızlar daha önceden durumumu yazmıştım ama kimseden cvp gelmedibugün adetim geçeli 9 gün oldu dün test yaptım ama negatif çıktı deli olacam pazartesi dr'a gidicem deli olacam ama kızlar test için erkenmiydi acaba şimdide bunu düşünüp duruyorum arada bir belime bir ağrı giriyo adet oldum diyorum ama hala yok göğüslerimde ağrımaya başladı kızlar cvp yazın lütfennnn....
canım muhtemelen hamile değilsindir bendede pco var kilon nasıl canım boyunla kilonu yazarmısın
Canım pko varsa bu durum normal sende biliyorsun bunu
Nwe diyeyim bilemiyorum ki...
Adet ile hamilelik belirtileri çoğunlukla aynıdır
tek fark aradaki kırmızı kart
Canım hamiş değilsen stres yapma daha da gecikir
Teste de pek güvenme belki geç döllenme olmuş olabilir
gerçi pek yanılmıyorlar
ama inşaaaalllaaaah hamilesindir:Saruboceq:
canım yok valla yaa hiçbir belirti yok bende..sende varmı?
valla cnm bende var gibide yok gibide bilmiyorum yani anlıcağın rüyalara bakarsn var geçn test yapıodum hamiş çıktım bu sabhta rüyamda hamileydim doğurmuşum ismini erhn koymuşum emziriyordum annm teyzm flnda görmş bbeni hamile kısmet bakalım hayırlısı cnm
kızlarr bu bekleyiş insanı yiyip bitiriyo inanın ama inatla sabredicem biliyormusunuz belki hayatım boyunca hiç bişeye bu kadar sabretmeyi bilmezdim ama bu bebiş konusu çok büyük bir sınav bizim için sabrı öğretti bana başka birşey olsa hemen 1 gün geçse dr a koşardım ama insanın içindeki bu tatlı umut,her an bu belirtileri düşünüpte hamile olabileceğini düşünmek bile çookk başka bir duygu işte gel gelelim bu umut sonunu acı bir hüzne,hayal kırıklığına düşürünce sanki dünya başına yıkılıyomuş gibi geliyo ALLAH'ım içimizdeki umutların sonunu güzel eylesin bana ve benim gibi olan herkese bu büyük imtihandan mutlu sona ulaşmayı nasip etsin...
Benim belirtiler iyice arttı
26'sında olmam gerekiyor
Ama ateşim dümedi hala 36.7
bunu da anlamış değilim ama ben bu ağrıları tanıyom çok eskiden beriii
Umarım senin artmaz da hamişsindir
O zaman halay çekeriz kıs :teytey:
kızlarr bu bekleyiş insanı yiyip bitiriyo inanın ama inatla sabredicem biliyormusunuz belki hayatım boyunca hiç bişeye bu kadar sabretmeyi bilmezdim ama bu bebiş konusu çok büyük bir sınav bizim için sabrı öğretti bana başka birşey olsa hemen 1 gün geçse dr a koşardım ama insanın içindeki bu tatlı umut,her an bu belirtileri düşünüpte hamile olabileceğini düşünmek bile çookk başka bir duygu işte gel gelelim bu umut sonunu acı bir hüzne,hayal kırıklığına düşürünce sanki dünya başına yıkılıyomuş gibi geliyo ALLAH'ım içimizdeki umutların sonunu güzel eylesin bana ve benim gibi olan herkese bu büyük imtihandan mutlu sona ulaşmayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?