Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba kızlar nasıl gidiyor.Bi gelişmesi olan var mı?inşallah güzel habrler çoğalır.Ben mesajları okurken benim çocuk resim göndermiş.

kızlar ben incir kürünü yaparken HAVUCU renndelemedim
ortadan böldüm sonra parça parça elimle kırdım attım tencereye

Son düzenleme:
arkadeşlar bileniniz varsa yazsın incir kürü nasıl yapılıyor; ne zaman ve kaç defa içiliyor ; hastalık başlangıcındamı bitimimdemi , yumurtlama dönemindemi ?

arkadeşlar bileniniz varsa yazsın incir kürü nasıl yapılıyor; ne zaman ve kaç defa içiliyor ; hastalık başlangıcındamı bitimimdemi , yumurtlama dönemindemi ?

cnm adetim bittikten bi kaç gün sonra
12 adet inciri elimle 2 ye böldüm
2.5 bardak haır suya attım 6 dakika kaynattım
ardından 1 adet havucu ortadan bıçakla böldüm 2 parçayı da elimle incirlerin içine parça parça ettim attım,
4 dakika daha kaynattım
aonra süzdüm zaten suyu çok olmuyo
biraz ılıdıktan sonra fondip yaptm cnm
bardagın dibinde kalan incir tanelerinide ye
tencerede ki degil haa bardakta kini ok

kızlar daha önceden durumumu yazmıştım ama kimseden cvp gelmedi bugün adetim geçeli 9 gün oldu dün test yaptım ama negatif çıktı deli olacam pazartesi dr'a gidicem deli olacam ama kızlar test için erkenmiydi acaba şimdide bunu düşünüp duruyorum arada bir belime bir ağrı giriyo adet oldum diyorum ama hala yok göğüslerimde ağrımaya başladı kızlar cvp yazın lütfennnn....

canım muhtemelen hamile değilsindir bendede pco var kilon nasıl canım boyunla kilonu yazarmısın

banabak yolarım seni kokoş karıııııkaydirigubbakcemile
mübarek cuma beni söletme haaaaaaaaaaa:dilcikar:

bööööööööööööööööööööööö laelaelaelaelae bu arada sende ne güç varmış o incirleri elinde parçalamışın ama ben senin gibi yapmadım bende yazıyımda hangisi işlerine gelirse onu yapsınlar bak şekerim : 15 ADET İNCİRİ İKİYE BÖLDÜM BIÇAKLA YARIM LT SUDA 20 DK KAYNATTIM GÜNDE İKİ KERE YEMEKLERDEN 15 DK ÖNCE FONTİP YAPTIM ZATEN 2 BARDAK ANCA ÇIKIYO HAVUÇ RENDELEMEDİM YUMURTLAMA SORUNUM YOKTU RAHMİ KUVVETLENDİRMEK VE YUMURTA ÇOĞALTMAK İÇİN KULLANDIM tamam canlarım öptüm aha bu sefer bağırdım sana kötükedihüso

Canım pko varsa bu durum normal sende biliyorsun bunu
Nwe diyeyim bilemiyorum ki...
Adet ile hamilelik belirtileri çoğunlukla aynıdır
tek fark aradaki kırmızı kart
Canım hamiş değilsen stres yapma daha da gecikir
Teste de pek güvenme belki geç döllenme olmuş olabilir
gerçi pek yanılmıyorlar
ama inşaaaalllaaaah hamilesindir:Saruboceq:

arkadaşlar ben incir kürüne reglimin 2 günü başladım ama ben 6 tane inciri 2.5 bardak suda 6dk kaynatıyorum sonra havucu parçalayıp atıyorum içine 14 dk ikisini beraber kaynatıyorum yanlışmı yapıyorum acaba?
ben havucu rendelemeden koyuyorum sorun olurmu?

inanırmısın ben bu dr lardan da bişey anlamıyorum benim burdaki dr pco teşhisi koymuştu ama dr um tayini çıkınca başka bir dr'a gittim oda sende pco falan yok dedi yumurtalarında hiç bi sorun gözükmüyo dedi we tekrar bizim buraya gelen dr'a muayane oldum yine pco dedi adetinin 3. günü gel aşılama yapıcam dedi ben adet olmayı beklerken yarın 10 gün olacak hala yok hayırlısıyla pazartesi günü gelsede bir an önce gidicem sağol cnm cvp için k.i.b

canım yok valla yaa hiçbir belirti yok bende..sende varmı?

valla cnm bende var gibide yok gibide bilmiyorum yani anlıcağın rüyalara bakarsn var geçn test yapıodum hamiş çıktım bu sabhta rüyamda hamileydim doğurmuşum ismini erhn koymuşum emziriyordum annm teyzm flnda görmş bbeni hamile kısmet bakalım hayırlısı cnm

kızlarr bu bekleyiş insanı yiyip bitiriyo inanın ama inatla sabredicem biliyormusunuz belki hayatım boyunca hiç bişeye bu kadar sabretmeyi bilmezdim ama bu bebiş konusu çok büyük bir sınav bizim için sabrı öğretti bana başka birşey olsa hemen 1 gün geçse dr a koşardım ama insanın içindeki bu tatlı umut,her an bu belirtileri düşünüpte hamile olabileceğini düşünmek bile çookk başka bir duygu işte gel gelelim bu umut sonunu acı bir hüzne,hayal kırıklığına düşürünce sanki dünya başına yıkılıyomuş gibi geliyo ALLAH'ım içimizdeki umutların sonunu güzel eylesin bana ve benim gibi olan herkese bu büyük imtihandan mutlu sona ulaşmayı nasip etsin...

Benim belirtiler iyice arttı
26'sında olmam gerekiyor
Ama ateşim dümedi hala 36.7
bunu da anlamış değilim ama ben bu ağrıları tanıyom çok eskiden beriii
Umarım senin artmaz da hamişsindir
O zaman halay çekeriz kıs :teytey:

CXanım heeeep sınav bunlar
Sabır sınavı
tevekkül sınavı
İnanç sınavı
Hep ama hep sınav
Allah yüz akıyla çıkmayı nasip etsin bizler
Benim de canım sıkkın ama napalım Rabbim büyük
İnşaalllaaaaah böyle mahzun bırakmaz bizi:Saruboceq:

ayy inş cnm yha ağzndn bal damllıyor bak mesela buqün hiç ağrm olmadı ama dün ara ara vardı ama aklıma takılan ne biliormusn bu kadr çabukmu belirti gösterir acaba rahime yerleşirknmi kasıklarda ara ara sancı yapıo he bide karın ağrısı bilmm allahım herkeze versn inş

amn cnm amn haklısın ewet bu bekleyiş çok zor mesela doktor bana önümzdeki aya hamile gelirsin dedi ayın 3 gelmk bilmio ama yine sabrediyorsn dediğin gibi başka konu olsa bu kadr bnde sabredm hayırlısı işte ne diyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…