Gebe kalamayanlar buraya.....

....DııKKAT CANLARIM LÜTFEN OKUN SıZLER ıÇıN YAZDIM BAK KOPYALA YAPIŞTIRDA YAPMADIM ONUN HATRINA OKUYUN....

kızlar türk kahvesi hakkında önemli şeyler buldum netten sizlerle paylşmk istedim...
kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilendiği biliniyor.günde 3-4 fincan veya daha fazla kahve içmek kadının doğurganlık oranını azaltıyor.çünkü aşırı miktarda kafain yumurtlamayı olumsuz yönde etkiliyor.
bu konuda çarpıcı bir sonuç ise brezilyadan geliyor. brezilyada bulunan sao paula üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda her gün düzenli olark kahve içen erkeklerin (1yada 2fincan) içmeyenlre olan oranla daha güçlü spermlerinin olduğu kanıtlandı.kafeinin spermler üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar bunun merkezii sinir sistemindede aynı etkiyi gösterdiğini idda ediyorlar..

sağol canım adetim yeni bitti bu akşam deneyeceğim .bakalım inşllah önümüzdeki aya kaldı.

şekerler evet zor bir bekleyiş ; ,nsan bu aşamada her gördüğünden her duyduğundan etkileniyor ; yolda yürürken bile işe gidip gelirken hep hamileler banamı rastygeliyor diye düşünüyorum ; esasında daha önce bukadar dikkat etmezdim ama ne bilim işte.işyerinde b,r arkadaşımın eşi hamile ; duyduyorum ama mahsunlaşıyorum; üzülüyorum.

allah isteye herkese nasip etsin şekerler ...

canım üzdün benide yaa valla gözlerim dolcak şimdi Rabbim inşallah en yakın zamanda verir sana bebişini

kızlar bir sorum olacak internette yazan ovulasyon hesaplarının hamile kalmaya gerçekten etkisi varmı ; hastalık başlangıcından sonra10 - 12 günsonra ovulasyon oluyor deniliyor ; sadece ozamanalrdamı döllene gerçekleşir.sürekli son 3 aydır internetten bulduğum bir hesapyıcı ile buluyorum ovulasyon tarihini ; ona dikkat ettim ama olmadı. gerçekten bir esprisi varmı yada her zaman olabilecek bir durrummu ?

Canım yumurtlama tarihi senin adet sikluslarınla daha çok ilgili
Sana basit bir hessap söyleyeyim
Gecen ay olduğun adet tarihinden övceki 14. gün yumurtlamışsındır
Çünkü yumurta döllenmezse 14 gün sonra adet başlar
Yani ayın 15inde adet gördüysen bu tarihten 14 gün çokıtığın zaman yumurtlama tarihindir
Yani ayın 30 31 1 ve 2. günlerinde yumurtlamış olabilirsin ki bunun üstüne 14 gün gelsin ve adet olasın canım

aynı senn gibi bende düşünüyorum cnm ben ewlendikten sonra gerek çarşılarda gerekse çevremde hamileler çok arttı eltm bile hamileydi şimdi 7 aylık bi bebişi var bizim bi gelinler günümüz vardı o günde sadece 5 tane hamile vardı düşünsene halimi oay gündn geldktn sonra ewde ağlıyordum hep..millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor ben daha hiç diodum gene geçnlerde eşimn bi arkadaşına gittik onunda hanımı 3üncüye hamile arkadaşlar aynı yaşıtlar adın 3 bizim ise hiç çok zor bi durum artık ağlamktan fln çok yorul bu bekleyişten ama yinede allahımıza hamdolsun ki çekemeyeceğimz dert vermesn bizlere millet doğurup sokağa atıyor yha onlara o kadar çok kızıyorum biz istiyoruz çabalıyoruz bizim olmuyo günlerce gecelerce gz yaşı döküyoruz olmuyor onlar olanların kıymetini bilmiyor off yine çok konuştum dayanımıcm ağlıcağım nerdeyse yha offf allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine her isteyene ver rabbim kimseleride ewladsızlıkla imtahan etme aminnn

canım naptın belirtilerin ne alemde

canım naptın belirtilerin ne alemde

cnm şimdilk biişi yokbende o belirtş dediğim kasık ağrılarıda çatlatma iğnesi vuruldum yha oyüzdn yumurtalar çatlarkn öle ağrı yaparmış ve ben o günleri eşimn mesaileri yüzünden boş geçirdik bakalım ne olck merakla ayın başını bekliyorum işte ama yine nedense bu ay için içimde çok bi umut ışığı var hadi hayırlısı bakalım.. senn ne alem cnm

valla canım bende bişiyler var psikolojiktir diye düşünüyorum onun için ümitlenmek istemiyorum (aslında farkında olmadan kendimi kandırdım bile ama yükses sesle kendime bile söyleyemiyorum ) hep yok yaa değilimdir deyip geciyorum böyle olunca dahada üzülüyorum yaa

kizlar bence hic bir belirtinin garrantisi yok..bir seneden beri deniyoruz...ilk kez bu ay farkli belirtiler hissetim cok ümitliydim..ama yine dün adetim geldi malesef....napalim sabirlan beklicez.::

fff valla bu belirtilerde psikolojik heralde yaa amannn valla bırakıcam kendimi akışınaa ilk bebek denediğim ay bu kadar stres yaparsam nolacak sonum bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi her ay bekleyenlerdenim.benimde yumurtalık kistim vardı her iki tarafta ameliyat oldum ve geçen adetimden sonra rahim filmi çektirdim tüplerde kistten ve ameliyattan dolayı ödem vardı geçmişmi diye çekildi film güzel çıktı sayılır.sadece bi tüpümde hafif yapışıklık çıktı.R.filminden sonra hamile kalma olasılığı çok artıyomuş yani bende bu ay bekleye bekleye bi hal oldum günler geçmiyo geliyo.adetimde 28 inde nasıl bekliycem diyorum bazen.dün akşam sol tarafımda ara ara sancilar oldu nedenini bilmiyorum ilkkez oluyo acaba diyorum erken adet falanmı olcam insanın aklıma herşey geliyo hepte olumsuz((.allahım herkese versin yarabbim.arattırmasın.

evet canım herşeyden şüpheye düşüyor insan Allah ım çok zor bir durum yaa inşallah nasip eder en yakın zamanda

cnm ben çoktan oluruna bıraktım belkide ondn diyorum kasık ağrılarım faln gitti ama her gece rüyamda yha kendimi hamile yha bebekli yha test yaparkn görüyorum ama her gece bu böyle

cnm şu anda eltimn bebği kucağımda onunla vakit geçirmk fln okdr gzlki sanki bnmmiş gibi şuan eltim bana bıraktı 2 saatir bende çok gsl bi okadarda zorr ağlıo hiç durmuoo

aynı ben acaba ben mı yazdım dedım bıran.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…