- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.661
cnm adetim bittikten bi kaç gün sonra
12 adet inciri elimle 2 ye böldüm
2.5 bardak haır suya attım 6 dakika kaynattım
ardından 1 adet havucu ortadan bıçakla böldüm 2 parçayı da elimle incirlerin içine parça parça ettim attım,
4 dakika daha kaynattım
aonra süzdüm zaten suyu çok olmuyo
biraz ılıdıktan sonra fondip yaptm cnm
bardagın dibinde kalan incir tanelerinide ye
tencerede ki degil haa bardakta kini ok
amn cnm amn haklısın ewet bu bekleyiş çok zor mesela doktor bana önümzdeki aya hamile gelirsin dedi ayın 3 gelmk bilmio ama yine sabrediyorsn dediğin gibi başka konu olsa bu kadr bnde sabredm hayırlısı işte ne diyelm
canım üzdün benide yaa valla gözlerim dolcak şimdi Rabbim inşallah en yakın zamanda verir sana bebişinişekerler evet zor bir bekleyiş ; ,nsan bu aşamada her gördüğünden her duyduğundan etkileniyor ; yolda yürürken bile işe gidip gelirken hep hamileler banamı rastygeliyor diye düşünüyorum ; esasında daha önce bukadar dikkat etmezdim ama ne bilim işte.işyerinde b,r arkadaşımın eşi hamile ; duyduyorum ama mahsunlaşıyorum; üzülüyorum.
allah isteye herkese nasip etsin şekerler ...
canım üzdün benide yaa valla gözlerim dolcak şimdi Rabbim inşallah en yakın zamanda verir sana bebişini
kızlar bir sorum olacak internette yazan ovulasyon hesaplarının hamile kalmaya gerçekten etkisi varmı ; hastalık başlangıcından sonra10 - 12 günsonra ovulasyon oluyor deniliyor ; sadece ozamanalrdamı döllene gerçekleşir.sürekli son 3 aydır internetten bulduğum bir hesapyıcı ile buluyorum ovulasyon tarihini ; ona dikkat ettim ama olmadı. gerçekten bir esprisi varmı yada her zaman olabilecek bir durrummu ?
şekerler evet zor bir bekleyiş ; ,nsan bu aşamada her gördüğünden her duyduğundan etkileniyor ; yolda yürürken bile işe gidip gelirken hep hamileler banamı rastygeliyor diye düşünüyorum ; esasında daha önce bukadar dikkat etmezdim ama ne bilim işte.işyerinde b,r arkadaşımın eşi hamile ; duyduyorum ama mahsunlaşıyorum; üzülüyorum.
allah isteye herkese nasip etsin şekerler ...
canım naptın belirtilerin ne alemdeaynı senn gibi bende düşünüyorum cnm ben ewlendikten sonra gerek çarşılarda gerekse çevremde hamileler çok arttı eltm bile hamileydi şimdi 7 aylık bi bebişi var bizim bi gelinler günümüz vardı o günde sadece 5 tane hamile vardı düşünsene halimi oay gündn geldktn sonra ewde ağlıyordum hep..millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor ben daha hiç diodum gene geçnlerde eşimn bi arkadaşına gittik onunda hanımı 3üncüye hamile arkadaşlar aynı yaşıtlar adın 3 bizim ise hiç çok zor bi durum artık ağlamktan fln çok yorul bu bekleyişten ama yinede allahımıza hamdolsun ki çekemeyeceğimz dert vermesn bizlere millet doğurup sokağa atıyor yha onlara o kadar çok kızıyorum biz istiyoruz çabalıyoruz bizim olmuyo günlerce gecelerce gz yaşı döküyoruz olmuyor onlar olanların kıymetini bilmiyor off yine çok konuştum dayanımıcm ağlıcağım nerdeyse yha offf allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine her isteyene ver rabbim kimseleride ewladsızlıkla imtahan etme aminnn
canım naptın belirtilerin ne alemde
evet canım herşeyden şüpheye düşüyor insan Allah ım çok zor bir durum yaa inşallah nasip eder en yakın zamandaMerhaba arkadaşlar bende sizin gibi her ay bekleyenlerdenim.benimde yumurtalık kistim vardı her iki tarafta ameliyat oldum ve geçen adetimden sonra rahim filmi çektirdim tüplerde kistten ve ameliyattan dolayı ödem vardı geçmişmi diye çekildi film güzel çıktı sayılır.sadece bi tüpümde hafif yapışıklık çıktı.R.filminden sonra hamile kalma olasılığı çok artıyomuş yani bende bu ay bekleye bekleye bi hal oldum günler geçmiyo geliyo.adetimde 28 inde nasıl bekliycem diyorum bazen.dün akşam sol tarafımda ara ara sancilar oldu nedenini bilmiyorum ilkkez oluyo acaba diyorum erken adet falanmı olcam insanın aklıma herşey geliyo hepte olumsuz((.allahım herkese versin yarabbim.arattırmasın.
[cnm ben çoktan oluruna bıraktım belkide ondn diyorum kasık ağrılarım faln gitti ama her gece rüyamda yha kendimi hamile yha bebekli yha test yaparkn görüyorum ama her gece bu böyle /QUOTE]
canım sende cok kafana takmışsın anlaşılanüzme kendini bu kadar..her ne kadar desemde dayanamıyor insan biliyorum ama elden gelen birşeyde yok açıkcası
aynı senn gibi bende düşünüyorum cnm ben ewlendikten sonra gerek çarşılarda gerekse çevremde hamileler çok arttı eltm bile hamileydi şimdi 7 aylık bi bebişi var bizim bi gelinler günümüz vardı o günde sadece 5 tane hamile vardı düşünsene halimi oay gündn geldktn sonra ewde ağlıyordum hep..millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor ben daha hiç diodum gene geçnlerde eşimn bi arkadaşına gittik onunda hanımı 3üncüye hamile arkadaşlar aynı yaşıtlar adın 3 bizim ise hiç çok zor bi durum artık ağlamktan fln çok yorul bu bekleyişten ama yinede allahımıza hamdolsun ki çekemeyeceğimz dert vermesn bizlere millet doğurup sokağa atıyor yha onlara o kadar çok kızıyorum biz istiyoruz çabalıyoruz bizim olmuyo günlerce gecelerce gz yaşı döküyoruz olmuyor onlar olanların kıymetini bilmiyor off yine çok konuştum dayanımıcm ağlıcağım nerdeyse yha offf allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine her isteyene ver rabbim kimseleride ewladsızlıkla imtahan etme aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?