- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.681
aynı ben acaba ben mı yazdım dedım bıran.opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bir sorum olacaktı size.yanıtlarsanız sevinirim
3 ay klomen+ pregnly tedavisi gördüm doktor 1 ay ara verelim demişti. ama 2 ay oldu adet olmayı bekleyip tekrar doktora gidecektim. 12 ekim adet günümdü hala olmadı. dün akşam biraz kan geldi.sabaha kadar gelmemiş,kesilmiş.hatta dün test aldım yapacaktım yapmadım adet oldum diye. ve bugünde hiç kan gelmedi. bir anda kesilmiş. neden olabilir bir fikriniz varmı.psikolojikmi yaa yoksa
saol canım cevabın için. 3 yıllık evliyim hiç korunmadık olmuyordu. hiç umudum yok aslında. hep testlerin negatif çıkmasına alıştım.sabah vc ye gidince baktım kesilmiş.umutlanmak istemiyorum.normalde kahverengi gibi gelir ilk adet gelmeye başlayınca benimki kıpkırmızı geldi dün.bide adet tarihim 12 gün geçti. pko vardı bende. 8 aydır kistler kaybolmuştu düzenliydi hep. bende düzenim yine şaştı diyorum ama.
yarın yapayım bakalım. yorumun için teşekkürler
cnm hepimz öleyiz yha allah hepimize tattırsn inş en kısa zamnda
merhaba arkadaslar gunlerdır sureklı sıteye gırıyorm ve yazdıklarınızı dıkkatlı okuyorum ben de sızdenım aranıza bı tanedaha hamıle kalmak ısteyıpte kalamayan bırısı var aranıza kabul edıp aılenıze benı de alırsanız sevınırım benım sorunumuda anlatayım sıze 2 yıl 3 aaylık evlıyım ve hıç bırsekılde evlendıgım gunden berı korunmadık.gebe kalamayınca evlılık yıldonumumuzde dr a gıttım neden olmuyo dıye ve bana sol yumurtalıgında 3,00 cmlık bı kıstın var dedı yumurta takıbı yapıldı hersey gayet normal bu arada esımde tahlıl yaptırdı o ben den de normal çıktı ve ben sartlar yuunden dr degıstırmek zorunda kaldım baska bırı dr bulduk ona basladım derken 7 ay da ona gıttım ve benı o kadar umıtlendırerek konustu kı (bu yaz )yaza hamıle gıreceksın dedı kıs gelıyo bu arada tabı hayal kırıklıgı derken guvensızlık basladı ve onu da bıraktım bakırkoyde tv den buldugum bı dr a basladım yasmın verdı bana 3 ay kullandım kıstın erıyecek yok bak burdan erımeye basladı falan fılannnn bu arada rahım fılmı 6 lı kadın hormon testı de yapıldı hala ters gıden bısey yok dedı ama kıst hala orda duruyo dengem de mahvoldu bursada aılemın yanına gıtmısken hadı dedım on bılgı olsun zubeyde hanım d. evıne gıdeım dedım yasmın kullan erır ermedıııııı.... neyse sımdı gecenllerde medıcıne hospıtale gıttım sıbel yazan adında bı dr ve bana madem bu kıst erımıyo sana laparoskopi(dr ahmet erk gırecekmıs amelıyata) yapalım dedı benım anlamadıgım bunca dr gezdım kımse bana soylmedı tek bı dr bunu soyledı??????? tabıkı ben sımdı laparoskopi nedır nasıldır amelıyatı adına bılgı hem arastırarak hemde cevredekı dr lardan bılgı alıyorum selman lacın mutlaka duymussunuz dur hafta içi ön gorusmeye gıdıcem .. bılmıyorum aranızda laparoskopi yı duyan veya yaptıran nolur yardımcı olursanız sevınırım çok yazdım farkındayım ama bayagı dolmusum sabırla okudugunuz ıçın sıze mınnettarım bılgı verırsenı sevınırım.. sevgıler hepımıze saglıklı bebısler...
kızlar dün yazmıştım. bugün test yaptım sabah
bu göründü. biraz öncede kan vermeye gittik eşimle. inanasım gelmiyor.herkes hamilesin diyor.heyecanlanmamak elde değil. umarım pozitiftir. dua edin kızlar
ağlıcam şimdi yaa gözlerim dolu dolu.
doktorum izinli bugün yarın giderim. testin sonucu 1,5 saat sonra dediler. saat 11:30 da arayıp öğrencez. eşim benden önce arar ya, neyse.
1 saat önceye kadar pedle dolaşıyodum. çıkardım attım şimdi
en umutsuz anda umudum olur inşallah
kızlar dün yazmıştım. bugün test yaptım sabah
bu göründü. biraz öncede kan vermeye gittik eşimle. inanasım gelmiyor.herkes hamilesin diyor.heyecanlanmamak elde değil. umarım pozitiftir. dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?