- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.701
merhaba arkadaslar gunlerdır sureklı sıteye gırıyorm ve yazdıklarınızı dıkkatlı okuyorum ben de sızdenım aranıza bı tanedaha hamıle kalmak ısteyıpte kalamayan bırısı var aranıza kabul edıp aılenıze benı de alırsanız sevınırım benım sorunumuda anlatayım sıze 2 yıl 3 aaylık evlıyım ve hıç bırsekılde evlendıgım gunden berı korunmadık.gebe kalamayınca evlılık yıldonumumuzde dr a gıttım neden olmuyo dıye ve bana sol yumurtalıgında 3,00 cmlık bı kıstın var dedı yumurta takıbı yapıldı hersey gayet normal bu arada esımde tahlıl yaptırdı o ben den de normal çıktı ve ben sartlar yuunden dr degıstırmek zorunda kaldım baska bırı dr bulduk ona basladım derken 7 ay da ona gıttım ve benı o kadar umıtlendırerek konustu kı (bu yaz )yaza hamıle gıreceksın dedı kıs gelıyo bu arada tabı hayal kırıklıgı derken guvensızlık basladı ve onu da bıraktım bakırkoyde tv den buldugum bı dr a basladım yasmın verdı bana 3 ay kullandım kıstın erıyecek yok bak burdan erımeye basladı falan fılannnn bu arada rahım fılmı 6 lı kadın hormon testı de yapıldı hala ters gıden bısey yok dedı ama kıst hala orda duruyo dengem de mahvoldu bursada aılemın yanına gıtmısken hadı dedım on bılgı olsun zubeyde hanım d. evıne gıdeım dedım yasmın kullan erır ermedıııııı.... neyse sımdı gecenllerde medıcıne hospıtale gıttım sıbel yazan adında bı dr ve bana madem bu kıst erımıyo sana laparoskopi(dr ahmet erk gırecekmıs amelıyata) yapalım dedı benım anlamadıgım bunca dr gezdım kımse bana soylmedı tek bı dr bunu soyledı??????? tabıkı ben sımdı laparoskopi nedır nasıldır amelıyatı adına bılgı hem arastırarak hemde cevredekı dr lardan bılgı alıyorum selman lacın mutlaka duymussunuz dur hafta içi ön gorusmeye gıdıcem .. bılmıyorum aranızda laparoskopi yı duyan veya yaptıran nolur yardımcı olursanız sevınırım çok yazdım farkındayım ama bayagı dolmusum sabırla okudugunuz ıçın sıze mınnettarım bılgı verırsenı sevınırım.. sevgıler hepımıze saglıklı bebısler...
kızlarrr hala adet olmadım pazartesi günü bi gelsede ne olduğunu anlasam artıkkk yoksa iyice strese girmeye başlıyorum.
kızlar dün yazmıştım. bugün test yaptım sabah
bu göründü. biraz öncede kan vermeye gittik eşimle. inanasım gelmiyor.herkes hamilesin diyor.heyecanlanmamak elde değil. umarım pozitiftir. dua edin kızlar
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 11 senelik evliyim bir kızım var 9 sene korunduk 2 senedir bıraktık korunmayı dr gittim baya bir 3 dr değiştirdim en sonuncu doktorum ise dedi senin 1 seneye aşkın gecmişsee tahlihlerde normal çıktı tüplerine bakacam dedi iyikide baktı tıkalıymış ikisi sağ tüp acıldı sol ise kapalı ama bu seferde sağ yuumurta gelişmiyor sol gayet güzel klomen kullanıyorum 4 aydır yumurtada her hangi bi gelişme olmadı bu ay da yine aynı şekilde dr ümitsiz bi şekilde gittim dr dedi yine büyümemiş haftaya gel catlama oluşuyomu die bakacam gittim catlama oluşmuş dedi ama kesin bişi demedi dedim adet olursam yine klomen i kullan gel dedi bakalım adetime 5 gün kaldı dua edin olmayimmmmmmmm:roflol:
günaydın kıslaaar kalkın dedikodu yapak :)
kızlar değerim 26310 çıktı 1,5 aylık hamilemişim. hiç te farketmezmi insan yaa
umutlarımın bittiği anda geldi bebişim.
allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu
dualarım bebişimle ve sizlerle
Günaydııın
nasılsım güselim
bebişimiz nasıl cici annesi?? :CüvCüv:
İyi bakıyon di mi???klava:
Nilse ben iyi diiliiim
Çok sansım var ve bu gün ateşim de düştü :çok üzgünüm:
adet olucam
Çok canım sıkkın
Bir gün bende görür müyüm çift çizgiyii mafoldumben
kuzum elbette görcen sende birgün lütfen sıkma canınıniye ateşe bağlıyosun herşeyi ateşmi sanki belirtisi boşver bence hiçbir belirtiye takma kafanı zaman gösterecek bu arada benim sadece sağ kasığım belirgin bi şekilde ağrıyo neden acaba biliyomusun yavrum ceylanım bide benim hiç hamilelik belirtim yok napcaz normalmi 6 haftaya yaklaşıyorum ama herşey çok normal sadece kasık ağrım var :bbo:
Bilmem ki güselim niye ağrıyo??
Bak merak ettimşimdi ben de
ama hamile olan arkadaşlarımda da kasık ağrısı olmuştu bazılarında
O kadarını biliyorum
Hani sebebini bilmiyom
Onlar bir iki hafta böyle kasıkta bir ağrı çektiklerini söylemişlerdi ama...
Bir iki gün bekle geçmezse bi sor dr mutlaka
Bence hiçbir belirtiyi hafife alma dikkatli ol
Haaa çok pirpirikli olma
sadece dikkatli ol canım
belirtilerde ancak yeni yeni başlar
ama hiiiç belirtisiz atlatan da vardı
Yani mide bulşantısı gibi
çok yakın arkadaşımın ilk hamileliği çpk rahattı hop hop gezdi
İkincisinde aylarca mide bulantısı çekti serumlar yedi
bu noktada endişeli olma canım
kızlar dün yazmıştım. bugün test yaptım sabah
bu göründü. biraz öncede kan vermeye gittik eşimle. inanasım gelmiyor.herkes hamilesin diyor.heyecanlanmamak elde değil. umarım pozitiftir. dua edin kızlar
cnm ben sana dememişmiydm hamilesindr die cnm benm çok sewindim hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasir etsin darısı bizim başımıza artık 4. hamilemizsin inş 5.cide ben olurum ve diğer arkadşlarımz sıralanır peşimize inşşş amnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?