- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.721
kuzum elbette görcen sende birgün lütfen sıkma canınıniye ateşe bağlıyosun herşeyi ateşmi sanki belirtisi boşver bence hiçbir belirtiye takma kafanı zaman gösterecek bu arada benim sadece sağ kasığım belirgin bi şekilde ağrıyo neden acaba biliyomusun yavrum ceylanım bide benim hiç hamilelik belirtim yok napcaz normalmi 6 haftaya yaklaşıyorum ama herşey çok normal sadece kasık ağrım var :bbo:
İnşalllaaah sen de koyarsın böööleee resim
biz de halay çekeriz
canım ne alemdesin??
Nasıl gidiyoo
var mı belirtiler??
Ben üzgünüm yaaa
sancılarım çok arttı ateşim de düştü üstelik
:çok üzgünüm:
bebğim çok sevindim vallahi gözünüzaydın tatlım inşaallah allahım bizede nasip eder kkk arkadaşımla bekliyoruz bakalım nasılda anlamamaışsın belirtilerini bak işte 1,5 aylık oldun bile
kızlar bende yumurta çatlama sorunu var ya bal tarçın çörek otu karılşımı yiyorum iimi deneyen varmı b,de incir kürünü yapıcam ama ibrahim saraçoğlundan okudum bişey anlamadım ki nasıl yapılıyo yardım edin lütfen
canım çörek otunu ben de okudum ama denemedim bendede aynı sorun var yumurta gelişmiyo bu catlama olmuyor ben bugün kuru incir aldım öğlen ibrahim saracoğlunun sitesine girrdim orda yazıyor ama 21 gün kullanılacak die ben adet olduuğm gün başlıcam bence yumurtaa gelişiyo ya adetten 20 21 günden sonra catlama oluşuyor benim catlama 21 günde oldu bende incir kürünü adete başlar başlamaz yapacam sitesinde yazıyor tarifi aldım buraya koplaıyorum
Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulamasışeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
ya kızlar bişey sorcam ya sizdede adet olmadan bi hafta önceden karnınız şişip gaz kaçirma olayı oluyomu şu bi senedir hep bende öle oluyo öyleki abdest bile alıp 4 rekat namazı zor kılıyom kafayı yiycem yav gazman oldum yav 3 tüpbbebeğin sonunda insan bölemi oluyo acebkafamçokkarıştı
sağol canım yardımın için bu adetliykenmi içiliyo kaçıncı günü başlıyo ve üçe böl diyo ya suyumu üçe bölücez
hayırdır inşallah canım belkide hamileyiz kız bizdee ay adet olacakmısım gibi bir his var ama içimdegünaydın cnlarım buqün kursa gidiyorm gitmedn sizlere bi günaydn demk istedm nedense buqün içimde bir mtluluk var hayır olsn inş....
günaydın canım :)GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn vvarmı yenı konu :)
hayırdır inşallah canım belkide hamileyiz kız bizdee ay adet olacakmısım gibi bir his var ama içimdeşimdi idrar testi yapsam cıkarmıki acaba
ay bitanem ne güzel söylüyorsun yaa inşallah fıstığım valla cok istiyorum..ayy o zamana kadar nasıl beklicez kızz offf inşallah bu ay tutmustur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?