Gebe kalamayanlar buraya.....

canım normal daha hamileliğin çok yeni 6 haftalıkken fazla belirtiler olmuyor tabi kişiye görede değişiyor bende şuan hamileyim 22 haftalık benimki benimde ilk zamanlar bi belirtim yoktu 9.haftadan itibaren uykuyla kendini belli etmişti artık ben çok uyuyordum bide mide bulantılarım çoktu seninde yakında başlar endişelenme....bu arada topiğinize daldığım için kusura bakmayın kızlar...

arkadaşlar bişi dicem benim annemin komşusu nun ninesi batmanda bazı otlar karışımı ile birde bal ile tedavi ediyomuış ben kadınla msn den konuştum bana dedi biraz kilolusun o karışım zayıflatır birde yumurta geliştiriyomuş damarları acıyormuş kafam karıştı şimdi benim adet günüme 5 gün kaldı adet olursam ilacı getirdecem çünkü dr lerin olmuyan kişilerin olmuş bizim komşu da şahit olmuş buna inş adet olmam da birde yan etki yaparmı bilemiyorum eşime deidm kafayımı yedin diyo o da aynı yan etki yapabilirr zararlı die ama annemde ısrar eidyo alalım die :S

ben 6aylık evlıyım ama gebe kalamadım doktora gittim kıstm varmış amalıyat oldum bir ay once bu ay
hamıle kalırım sandım ama kalmadım bu durumda olan varmı yada bilgisi olan varmı benle paylaşırmısınız

Son düzenleme:

cnm hiç bi belirtim yok yha bi kasıklarım ağrıodu iğneden sonra oda yumurta çatlamasından dolayımış şimdilk bişi yok ama bence olmazda şuan himileysem bile daha 1 haftalıktır yeni rahime yerleşiyordur buqün kayınvalidem 2 tane etek dikmiş bana birini açtım bi baktım kocamn dedm anne bu bana çok bol dedim bana diioki ötekini giyersn die bunuda karnın büyünce giyersn die diktm dio biliyomusun buqün beni burdaki yaşlı bi teyzemzde hamiş görmş rüyasında bu 5. kişi beni böle görn kendimi hiç saymıyorum çünkü her akşm kendimi hamiş görüyorum yda emzirrkn faln allahm inş hepimize verirrr cnm

bebğim çok sevindim vallahi gözünüzaydın tatlım inşaallah allahım bizede nasip eder kkk arkadaşımla bekliyoruz bakalım nasılda anlamamaışsın belirtilerini bak işte 1,5 aylık oldun bile

beklioruz cnm ama artık fazla beklemicz inş en yakın zamnda ikimiznde oluck bitanm benm

kızlar bende yumurta çatlama sorunu var ya bal tarçın çörek otu karılşımı yiyorum iimi deneyen varmı b,de incir kürünü yapıcam ama ibrahim saraçoğlundan okudum bişey anlamadım ki nasıl yapılıyo yardım edin lütfen

canım çörek otunu ben de okudum ama denemedim bendede aynı sorun var yumurta gelişmiyo bu catlama olmuyor ben bugün kuru incir aldım öğlen ibrahim saracoğlunun sitesine girrdim orda yazıyor ama 21 gün kullanılacak die ben adet olduuğm gün başlıcam bence yumurtaa gelişiyo ya adetten 20 21 günden sonra catlama oluşuyor benim catlama 21 günde oldu bende incir kürünü adete başlar başlamaz yapacam sitesinde yazıyor tarifi aldım buraya koplaıyorum

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulamasışeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

sağol canım yardımın için bu adetliykenmi içiliyo kaçıncı günü başlıyo ve üçe böl diyo ya suyumu üçe bölücez

ya kızlar bişey sorcam ya sizdede adet olmadan bi hafta önceden karnınız şişip gaz kaçirma olayı oluyomu şu bi senedir hep bende öle oluyo öyleki abdest bile alıp 4 rekat namazı zor kılıyom kafayı yiycem yav gazman oldum yav 3 tüpbbebeğin sonunda insan bölemi oluyo acebkafamçokkarıştı

Benim böyle oluyoooo
Hele bu ay deli oldum
Bi de çok sıkıttım bu ay
2 rekat namaz kılıp bir yasin okuyana kadar öldüm

Canım o progestron hormonundan kaynaklanıyor
Yani yumurtan gelişip çatladığı zaman bu hormon salgılanıyor
bi hafta kadar sürermiş
Tüm bu gazı ve şişi o yapıyomuuuuuş

sağol canım yardımın için bu adetliykenmi içiliyo kaçıncı günü başlıyo ve üçe böl diyo ya suyumu üçe bölücez

canım valla tam acıklama yapmıyo sadece 21 gün die benim düşüncem ise adet başlar başlamazz içilmeli yada 5 gün yumurta catlaması için içtiğimz ilaçlar da 5. günde başlanıyo benimde kafam karıştı adet günümü beklicemm 4 günüm var dahaa oldummuda içecem bu ay böyle denicem gelecek ayda adetden sonra şansa kalmış biraz ::sinifsinif:

günaydın cnlarım buqün kursa gidiyorm gitmedn sizlere bi günaydn demk istedm nedense buqün içimde bir mtluluk var hayır olsn inş....

günaydın cnlarım buqün kursa gidiyorm gitmedn sizlere bi günaydn demk istedm nedense buqün içimde bir mtluluk var hayır olsn inş....
hayırdır inşallah canım belkide hamileyiz kız bizdee ay adet olacakmısım gibi bir his var ama içimde şimdi idrar testi yapsam cıkarmıki acaba

hayırdır inşallah canım belkide hamileyiz kız bizdee ay adet olacakmısım gibi bir his var ama içimde şimdi idrar testi yapsam cıkarmıki acaba

sende bnm gibi enson 2 ekmde hastalanmamışmıydn cnm çıksa hamn yapıcm hiç durmıcm ama varsa bile şimdi kesn negatif çıkar hiç morel bozmaya gerk bnmde hiç içimde hastalancakmışım gibi his yok 1 hafta kaldı adet tarihimize ben 5-65 kasım yaparım bi test hastalanmassam kii inş hastalanmamm aslında bnm adet aralığım 29 gündn 29 güne oluyorum yine 29 güne bakarsm 31 ekimde olmm gerek aslında hep 1 yada 2 gün önece olurum son adet tarihimdn hoş buda haplarla öle idi mart ayındn beri düzenleyici hap kullanıyordum bakalım inş bu hastalanmm eğer bişi yoksada inş günmde hastalanırımda günlerm bozulmz bidaha gel hadi bu perşembe değil bidahaki perşembeye yani ayın 5şinde test yapalım beraber sabahın ilk idrarı ile inş burdaki herkeze mutlu haberimizi veririz allahım büyük ne kadar çok istediğimi ona ne kadr dua edip yalvardığımızı duyuyor görüyor inş bizleride bebeğimize kavuşturur inş aminnnnnn...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

ay bitanem ne güzel söylüyorsun yaa inşallah fıstığım valla cok istiyorum..ayy o zamana kadar nasıl beklicez kızz offf inşallah bu ay tutmustur yaa

ay bitanem ne güzel söylüyorsun yaa inşallah fıstığım valla cok istiyorum..ayy o zamana kadar nasıl beklicez kızz offf inşallah bu ay tutmustur yaa

inşş tutmuştur cnm düşünmemeye çalışcz beklicz hoş nedar düşünmiceksek :dance: ama inş bidahaki aya :CüvCüv: oluruz ve inşda 9 ay sonra hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde :ecrin_bebek: alırz kucağımıza bitanm sabrın sonu selamettiir beklicz görcz tmm anlaştık ozmn 5 kasımda test yapıorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…