Gebe kalamayanlar buraya.....

bu arada bende belirti olark oda belirtidn sayılırsa tabi ara ara belime kramp girio özellikle sabhları daha çok oluor

arkadşlar ; hepinize günaydın. Yine işyerindeyiz bir pazartesi ile birlikte. Arkadaşlar mechul_mim ve kkk okudum yazdıklarınızı inşllah bu ay gebesinizdir ; arkadaşlar umudumuzu kaybetmeden yola devam ...

arkadşlar ; hepinize günaydın. Yine işyerindeyiz bir pazartesi ile birlikte. Arkadaşlar mechul_mim ve kkk okudum yazdıklarınızı inşllah bu ay gebesinizdir ; arkadaşlar umudumuzu kaybetmeden yola devam ...
ınŞallah fıstıĞım ınŞallah ısteyen herkes hepımız hamıŞ kalırız bu ay

merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde sorunum aynı anne olamama 2 senelik evliğim hiç korunmadık ama olmadı bu ay aşılama yaptırdık sonuçunu bekliyoz hayırlısı allah kimseyi bebişsiz bırakmasın

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bizim koca memeliler nerde yoksunyok hiç gelmiyosun esinte zaten firar burcumda ara ara giriyo pas vermeden çıkıyo hayırdır inşallah neyse hadi gelin sohbet edelim :)

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bizim koca memeliler nerde yoksunyok hiç gelmiyosun esinte zaten firar burcumda ara ara giriyo pas vermeden çıkıyo hayırdır inşallah neyse hadi gelin sohbet edelim :)

cadı zilli seni işyerimdeki yoğunluk yüzünden giremiyorum girersemde unutuyorum sayfaya bile bakamıyorum canım napıyosun nasıl gidiyor hamişlik teyzesinin kuzusu nasıl bakimopuyorumnanaktanzemuszemus

Arkadaşlar bende bugün Çok fazla yazamadım ve okuyamadım işlerimiz Çok yoğun.

Herkese en güzel akşamlar

cadı zilli seni işyerimdeki yoğunluk yüzünden giremiyorum girersemde unutuyorum sayfaya bile bakamıyorum canım napıyosun nasıl gidiyor hamişlik teyzesinin kuzusu nasıl bakimopuyorumnanaktanzemuszemus

cumaya tekrar doktora gitcez teyzesi :) ama saeninle sohbet etmeyi özledik başladım mı soğan kürüne yaaaa de bakayım :)

Kızlaaaaaar ben geldimmm

ama oyun dışı kaldım
Yine kırmızı kart gördüüüüüüm yaaaaaa senağlama

Bi daha girerim di mi oyuna????

Ya bi girsem çıkmıycaaam bi daha
Kimsecikler atamıyacak beni ama
hep atıyolar dışarı yaaa :çok üzgünüm:

Herkese yağmurlu bir adana sabahından günaydın arkadaşlar.
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle şekerler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…