- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.741
ınŞallah fıstıĞım ınŞallah ısteyen herkes hepımız hamıŞ kalırız bu ayarkadşlar ; hepinize günaydın. Yine işyerindeyiz bir pazartesi ile birlikte. Arkadaşlar mechul_mim ve kkk okudum yazdıklarınızı inşllah bu ay gebesinizdir ; arkadaşlar umudumuzu kaybetmeden yola devam ...
gÜnaydın canımarkadaşlar günaydın
hiç belirtin yok mu canım.bendede bir belirti yoktaa..ay bari psikolojik olsun hiç belirtim yok yawwkıslar benimde adet günüme az kaldı Allah bilir ümidimi kesmek istemiyorum ama bu ayda olmadı gibi sanki
merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde sorunum aynı anne olamama 2 senelik evliğim hiç korunmadık ama olmadı bu ay aşılama yaptırdık sonuçunu bekliyoz hayırlısı allah kimseyi bebişsiz bırakmasın
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bizim koca memeliler nerde yoksunyok hiç gelmiyosun esinte zaten firar burcumda ara ara giriyo pas vermeden çıkıyo hayırdır inşallah neyse hadi gelin sohbet edelim :)
cadı zilli seni işyerimdeki yoğunluk yüzünden giremiyorum girersemde unutuyorum sayfaya bile bakamıyorum canım napıyosun nasıl gidiyor hamişlik teyzesinin kuzusu nasıl bakimopuyorumnanaktanzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?