- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.761
ya kızlar hamile olabilirmiyim acaba adetime 5 gün var yaklaşık 5 gündürde kasıklarımda kramplar batmalar hissediyorum akıntımda arttı ara ara basım döner gibi oluyor adet belirtileride olabilir ama kafam cok karıştı bazen öyle kramplar oluyorki nefes alamıyorum sizce nedendirkan testide yaptıramıyorum iş yerimden cıkıp idrar testi yapsam cıkarmı
allah bütün çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun inşallah hamile kalırsınslm arkadaşlar buqn çok mutluyum çünkü doktora gittim ve doktor bana 2 yumurtan oluşmauş çok güzel bişi dedi 2 tane çatlatma iğnesi verdi birini yarın 12de birini ise perşembe 23de vuruljm ve en önemlisi doktor bana sen buraya önümüzdeki ay hamile gelirsin dedi çok mutluyum uçuyorum mutluluktn adeta allah hepimiize tez zamnda verir inş...
o belirtiler bendede var ve bu ay hamile kalma ihtimalim yüzde doksan allahım lütfennnnCANIM BENİMDE 3 GÜNÜM KALDII SANMIYORUM TESTLERDE ÇIKSIN BENİM ARKADŞAIMDA 2 CİZGİ ÇIKMIŞDI AMA SONRA ADET OLDU İYİİMİ BEKLİYELİM BENDE BEKLİYORUM HALAbenneyaptımki
inşallah canım burda hamilelik haberlerini aldıkça bende cok mutlu oluyorum sanki benimde şansım artıyormus gibi hissediyorum hadi hayırlısıgünaydınnn kızlarrr son iki günüm kaldııı :s inş adet olmammmmmmmm
inşallah canım burda hamilelik haberlerini aldıkça bende cok mutlu oluyorum sanki benimde şansım artıyormus gibi hissediyorum hadi hayırlısı
amin canım aminşekerler günaydın; arkadaşlar hepinizin belirtiler ile ilgili yazılarınızı okudum; allhım çok büyük yaradanımn isteyenherkesi anne baba olma duygusundan mahrum bırakmasın inşllh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?