Gebe kalamayanlar buraya.....

sabahtan beri buraya ulaşmaya çalışıyorum..Acaba internette mi bi sorun var dedim ama sanırım bu sitede bi sorun var. ne haber ? nasıl gidiyor

sabahtan beri buraya ulaşmaya çalışıyorum..Acaba internette mi bi sorun var dedim ama sanırım bu sitede bi sorun var. ne haber ? nasıl gidiyor

ya kızlar hamile olabilirmiyim acaba adetime 5 gün var yaklaşık 5 gündürde kasıklarımda kramplar batmalar hissediyorum akıntımda arttı ara ara basım döner gibi oluyor adet belirtileride olabilir ama kafam cok karıştı bazen öyle kramplar oluyorki nefes alamıyorum sizce nedendir kan testide yaptıramıyorum iş yerimden cıkıp idrar testi yapsam cıkarmı

CANIM BENİMDE 3 GÜNÜM KALDII SANMIYORUM TESTLERDE ÇIKSIN BENİM ARKADŞAIMDA 2 CİZGİ ÇIKMIŞDI AMA SONRA ADET OLDU İYİİMİ BEKLİYELİM BENDE BEKLİYORUM HALAbenneyaptımki

mecul_mim bence acele etme biliyorum söylemesi kolay insan çok merak ediyor.Adetin 10 gün gecikmedikçe idrar tahlili doğru sonuç vermeyebiliyormuş dr söylemişti.Ama inşallah hamilesindir.Müjdeli haberini alırız seninde

allah bütün çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun inşallah hamile kalırsın

kızlar p.tesi dr'a gittim vajinal ultrason.kan testi sonuç gebelik yok adetim gecikmiş farlutal die bir ilaç yazdı adet söktürücü akşam ilacı alıcaktım ama gerek galmadı hemen adet oldum dr'a gitmemi bekliyomuş adet olmam sanki.perşembe tekrar fidiyorum aşılama yapıcakmış dr'um bakalım bu sefer ne olacak neyse kızlar benim durumum bu inş.sizden hayırlı haberler gelir.

inşallah canım burda hamilelik haberlerini aldıkça bende cok mutlu oluyorum sanki benimde şansım artıyormus gibi hissediyorum hadi hayırlısı

şekerler günaydın; arkadaşlar hepinizin belirtiler ile ilgili yazılarınızı okudum; allhım çok büyük yaradanımn isteyenherkesi anne baba olma duygusundan mahrum bırakmasın inşllh.

arkadaşlar bende yarın doktora gidicem ; neden olmadığını araştıracak ; inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam diye bu hafta dua etmekle geçti.çok endişeliyim tahmininiz üzere

daha yolun başındayım sizlere göre ; nasıl sabırı ögrenizem bilmiyorum aşllahım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…