Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar şekerlerim günaydın hepisicciiinizzeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3benim küçük meleklerim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ya kıslaaar

Nerdesiniz yaaaa

Yusufburcu canııım
kesin başla bak ben iki ay önce fsh değerim 8 küsürken yaptım
dün baktırdım fsh değerine 6

Yani düşürmüüüüüüüş

Bi de peşine incire başla
Ben yaptım ama yanlış olanı yapmışım yorgunlun için olanı ypmışım
adetim bitsin tekrar doğru olana başlıcaaam

inş.sonuçların iyi çıkar.korkma.bende 1 hafta önce gittim benim ıh değerim düşükmüş.herzaman erken önlem iyidir.ben 1,5 yıllık evliyim keşke ilk baştan gitseymişim diyorum.hayırlısı inş.

Alıntı:
mechul_mim kullanıcısından alıntı
kızlar dün yazıyı yazdıktan sonra tüm belirtilerim gitti hamile filan değilim kesin

canım yha bu kadar ümitsiz olma unutma 5şinde test yapıcz sennle ve hamiş çıkıcaz inş bu arada bendede hiç bi belirti yok ama bnm ümidim çok inş hamişiz biz ara ara psikolojkmn belirti oluyor ama hmn yok oluyor açıkçası takmıyorz inş hamişiz biz bak adet günümüze şurda 4 gün kaldı test yapmamıza ise 7 gün kaldı hafta buqün inş burdaki herkese hamiş haberlerimizi vericz dimi cnm olumsz düşünme hep olumlu düşün... öptm cnm çok sık giremiyorm bizim pc sapıtıyor arada...

Yaaa nerdesiniz kızlaaaaar
Ben çok hastayımmm
Keyfimde yok
Yeni maçlara hazırlanıyorum
ınşallah sahaya inicem bir kaç güne kadar
tabiii tekrar oyundan atılmam inşallaaaaah

kkk canım ben hastalandım ama cok mutluyum valla hapı bıraktıktan sonra ilk defa adetim düzenlendi inşallah canım senin bebiş haberini alırız senin için dua ederiz bizde şansın bol olsun

günaydın şekerler yavruceylanım yerim seni ben yahu sabah sabah az güldürmedin benikaydirigubbakcemile3

kızlar bu ne ya kimse girmedi mi hiç bugün topiğimize aaaa ayıp ayıp nedesiniz küçük memeliler byük memeliler :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…