Gebe kalamayanlar buraya.....

bu siteye domuz gribi girdi heralde kaç gündür bozuk bende girmiyorum öptüm herkezi hoşçakalın şu an bile çok zor girdim

bu siteye domuz gribi girdi heralde kaç gündür bozuk bende girmiyorum öptüm herkezi hoşçakalın şu an bile çok zor girdim

bana bak küçük memeli gebertirim kızzz seni sen onu bunu bırakta benim yeğenim nepıyor bakim anneside iyimi canım arkadaşım kendine çok dikkat et:roflol:

Nilseciiim iyi misin?
Bebiş nasıl annesi???
İyi bakıyon di mi??

kız kkk, yoksunyok ve esinte nerelerdesiniz??
Terk ettiniz beni wallaaaa.
Allahtan yusufburcu buralarda da destek oluyo

Nilseciiim iyi misin?
Bebiş nasıl annesi???
İyi bakıyon di mi??

kız kkk, yoksunyok ve esinte nerelerdesiniz??
Terk ettiniz beni wallaaaa.
Allahtan yusufburcu buralarda da destek oluyo

aynen yavruceylanım sende desteksin bana baksana diğer küçük ve büyük memişliler yok yaaa :1no2:

Arkadaşlar size bi sorum olucak nolur bana yardımcı olun benim son adet tarhim 6 ekim di hamişmiyim çok merak ediyorum yarın sabah gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkarmı evde gebelik testi yaan arkadaşlardan erken sonuç alan varmı bana lütfen dua edin arkadaşlar bebiş gelsin artık kafamçokkarıştı

yha arkadşlar aklım hep burda ama giremiom siteye bi sorum şimdi zorla girdim bu arada bugn yıkık durumdaym ağlamktn gözlerim şişti bende kırmızıları gördm buqün berbatım şuan bi an rewsti çektm doktorllara gitmicm dedim ama naparım bilmiyorm çok fenayım aksi gibide buqün bi yakın doğm yaptı bide onu görünce heptn kötü oldum dua edin kızlr bana bugünümü çabuk atlatayım çok morelm bozm misafirde var şuan ama kimseleri görmk istemiyorm şuan

meçhul mim bize bu ayda nasip değilmiş be cnm aama ne varki tek şeye sewindm senn gibi bende 5 ay düzenleyici kullandm tam gnmde oldm bu sefer hapsız hemde şuan tek ona sevinebiliyorm neyse öptm hepinizi kendinize ii bakın

canım kkkcığım
Üzülmeeeee :gitme:
Ağla, senağlama rahatlarsın ama üzülmeeee
Bende öyleydim ama geçti bak yeni maşlara hazırlanıyorumbuyrunnnnnnnnn
Biliyorum canımbenim çok zoooor
Ama
unutma canım benim
evet, Bizim bir derdimiz var ama
derdimizden daha büyük bir Rabbimiz var
di mi canım??
Şimdi toparlan. vereliniortak
Rabbim büyük. :Saruboceq:

kkk canım benim çok üzüldüm ama ne olur bitanem isyan etme biliyorsun birgün olucak allahımın izniyle inşaallh

bana bak küçük memeli gebertirim kızzz seni sen onu bunu bırakta benim yeğenim nepıyor bakim anneside iyimi canım arkadaşım kendine çok dikkat et:roflol:

bitaneciklerim bende bebişte allahıma şükür iiiyiz sadece bu sitenin nazını çekmek beni sinir ediyo kaç gündür bir problemi halledemediler umarım sizlerde iyisiniz canlarım benim.... burcum başladınmı soğana ihmal etme iç olurmu kuzucum lmaz:

yavrumceylanım sende iyisin umuyorum bebiş ellerinizden öper laelaelaelaelae

kkkk ve mechul mim bitakım şeyleri zamana bırakın demiştim bu ay kendinizi şöyle oldu böyle oldu diye umutlandırp durdunuz ve her seferinde kızdım kızlar lütfen zamana bırakın sonra kendiniz kadar bizide üzüyosunuz olacak elbet olacak merak etmeyin öpüyorum sizleride..:sinifsinif:

yoksunyok neden girmiyo acabe nerelerde bebek nasıl hiç haber yok merak ediyoruz yani girde bi sağlık haberlerinizi ver aaaaaaaaaaaaa koca memeli zillialkisalkisalkis

esintede zaten yine yok ortalarda kaçak zilli:umursamaz:

ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum bu arada benim hamilelik gayet sakin geçiyo çok şükür sadece halsizlik ve uyku fazla onun dışında hiç bir sıkıntım yok midem hiiiiiiiç bulanmadı büsürü tahlil verdim yarın alıcam sonuçları teyzeleri öpüyoruz ellerinizden seviyoruz sizi ve bir an önce kardeşlerimizi bekliyoruz bebeğimiz yanlız kalmasın demi koca memeli zilli teyzeler laelaelaelaelae

canımsın benim ya canım arkadaşım yeğenimize ve kendine çok iyi bak bitanem iyi olmanıza sevindim tatlım soğan kürüne başlamadım bebeğim bi dahaki aya kaldı artık zaten eskisi gibi pek hevesimde kalmadı sanki böylesi daha iyi en azından kafayada takmıyorumCADIARZU

kkk canım çok üzüldüm ama elimizden bişey glmiyo sabretmekten ve dua etmekten başka verecek olan Allah inşallah en kısa zamanda iyi haberini alırız canım bebişine kavuşursun kendini çok üzme bebişini kucağına alacağın günü düşün biiyosun stres başlı başına gebeliğe engel :çok üzgünüm:

kızlar nolur bana cevap yazın adetime 5 gün var ama ben dayaamayıp evde test yaptım sonuç negatif tek çizgi herzamanki gibi sizce hala umudum varmı bu ay eşimde bende çk istiyoruz kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…