- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.801
bu siteye domuz gribi girdi heralde kaç gündür bozuk bende girmiyorum öptüm herkezi hoşçakalın şu an bile çok zor girdim
Nilseciiim iyi misin?
Bebiş nasıl annesi???
İyi bakıyon di mi??
kız kkk, yoksunyok ve esinte nerelerdesiniz??
Terk ettiniz beni wallaaaa.
Allahtan yusufburcu buralarda da destek oluyo
bana bak küçük memeli gebertirim kızzz seni sen onu bunu bırakta benim yeğenim nepıyor bakim anneside iyimi canım arkadaşım kendine çok dikkat et:roflol:
canımsın benim ya canım arkadaşım yeğenimize ve kendine çok iyi bak bitanem iyi olmanıza sevindim tatlım soğan kürüne başlamadım bebeğim bi dahaki aya kaldı artık zaten eskisi gibi pek hevesimde kalmadı sanki böylesi daha iyi en azından kafayada takmıyorumCADIARZUbitaneciklerim bende bebişte allahıma şükür iiiyiz sadece bu sitenin nazını çekmek beni sinir ediyo kaç gündür bir problemi halledemediler umarım sizlerde iyisiniz canlarım benim.... burcum başladınmı soğana ihmal etme iç olurmu kuzucumlmaz:
yavrumceylanım sende iyisin umuyorum bebiş ellerinizden öper laelaelaelaelae
kkkk ve mechul mim bitakım şeyleri zamana bırakın demiştim bu ay kendinizi şöyle oldu böyle oldu diye umutlandırp durdunuz ve her seferinde kızdım kızlar lütfen zamana bırakın sonra kendiniz kadar bizide üzüyosunuz olacak elbet olacak merak etmeyin öpüyorum sizleride..:sinifsinif:
yoksunyok neden girmiyo acabe nerelerde bebek nasıl hiç haber yok merak ediyoruz yani girde bi sağlık haberlerinizi ver aaaaaaaaaaaaa koca memeli zillialkisalkisalkis
esintede zaten yine yok ortalarda kaçak zilli:umursamaz:
ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum bu arada benim hamilelik gayet sakin geçiyo çok şükür sadece halsizlik ve uyku fazla onun dışında hiç bir sıkıntım yok midem hiiiiiiiç bulanmadı büsürü tahlil verdim yarın alıcam sonuçları teyzeleri öpüyoruz ellerinizden seviyoruz sizi ve bir an önce kardeşlerimizi bekliyoruz bebeğimiz yanlız kalmasın demi koca memeli zilli teyzeler laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?