- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.821
bitaneciklerim bende bebişte allahıma şükür iiiyiz sadece bu sitenin nazını çekmek beni sinir ediyo kaç gündür bir problemi halledemediler umarım sizlerde iyisiniz canlarım benim.... burcum başladınmı soğana ihmal etme iç olurmu kuzucumlmaz:
yavrumceylanım sende iyisin umuyorum bebiş ellerinizden öper laelaelaelaelae
kkkk ve mechul mim bitakım şeyleri zamana bırakın demiştim bu ay kendinizi şöyle oldu böyle oldu diye umutlandırp durdunuz ve her seferinde kızdım kızlar lütfen zamana bırakın sonra kendiniz kadar bizide üzüyosunuz olacak elbet olacak merak etmeyin öpüyorum sizleride..:sinifsinif:
yoksunyok neden girmiyo acabe nerelerde bebek nasıl hiç haber yok merak ediyoruz yani girde bi sağlık haberlerinizi ver aaaaaaaaaaaaa koca memeli zillialkisalkisalkis
esintede zaten yine yok ortalarda kaçak zilli:umursamaz:
ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum bu arada benim hamilelik gayet sakin geçiyo çok şükür sadece halsizlik ve uyku fazla onun dışında hiç bir sıkıntım yok midem hiiiiiiiç bulanmadı büsürü tahlil verdim yarın alıcam sonuçları teyzeleri öpüyoruz ellerinizden seviyoruz sizi ve bir an önce kardeşlerimizi bekliyoruz bebeğimiz yanlız kalmasın demi koca memeli zilli teyzeler laelaelaelaelae
canım kkkcığım
Üzülmeeeee :gitme:
Ağla, senağlama rahatlarsın ama üzülmeeee
Bende öyleydim ama geçti bak yeni maşlara hazırlanıyorumbuyrunnnnnnnnn
Biliyorum canımbenim çok zoooor
Ama
unutma canım benim
evet, Bizim bir derdimiz var ama
derdimizden daha büyük bir Rabbimiz var
di mi canım??
Şimdi toparlan. vereliniortak
Rabbim büyük. :Saruboceq:
kkk canım benim çok üzüldüm ama ne olur bitanem isyan etme biliyorsun birgün olucak allahımın izniyle inşaallh
bitaneciklerim bende bebişte allahıma şükür iiiyiz sadece bu sitenin nazını çekmek beni sinir ediyo kaç gündür bir problemi halledemediler umarım sizlerde iyisiniz canlarım benim.... burcum başladınmı soğana ihmal etme iç olurmu kuzucumlmaz:
yavrumceylanım sende iyisin umuyorum bebiş ellerinizden öper laelaelaelaelae
kkkk ve mechul mim bitakım şeyleri zamana bırakın demiştim bu ay kendinizi şöyle oldu böyle oldu diye umutlandırp durdunuz ve her seferinde kızdım kızlar lütfen zamana bırakın sonra kendiniz kadar bizide üzüyosunuz olacak elbet olacak merak etmeyin öpüyorum sizleride..:sinifsinif:
yoksunyok neden girmiyo acabe nerelerde bebek nasıl hiç haber yok merak ediyoruz yani girde bi sağlık haberlerinizi ver aaaaaaaaaaaaa koca memeli zillialkisalkisalkis
esintede zaten yine yok ortalarda kaçak zilli:umursamaz:
ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum bu arada benim hamilelik gayet sakin geçiyo çok şükür sadece halsizlik ve uyku fazla onun dışında hiç bir sıkıntım yok midem hiiiiiiiç bulanmadı büsürü tahlil verdim yarın alıcam sonuçları teyzeleri öpüyoruz ellerinizden seviyoruz sizi ve bir an önce kardeşlerimizi bekliyoruz bebeğimiz yanlız kalmasın demi koca memeli zilli teyzeler laelaelaelaelae
kkk canım çok üzüldüm ama elimizden bişey glmiyo sabretmekten ve dua etmekten başka verecek olan Allah inşallah en kısa zamanda iyi haberini alırız canım bebişine kavuşursun kendini çok üzme bebişini kucağına alacağın günü düşün biiyosun stres başlı başına gebeliğe engel :çok üzgünüm:
Öncelikle geçmiş olsun canım.Bende bu ay ümitlenmiştim ama olmadı hayırlısı olsun canım üzülme sakın Allah en güzel zamanımızda verir inşallah bebişimizi.Doktor konusundada ben gitme derim daha 19 yaşındasın bir gün bebişinin olacağına eminim ben.Bebiş istiyosak en önemli şey adetlerimizin düzenlenmesi onun için elimizden geleni yapıcaz ondan sonrasını Allah a bırakıcaz verirse verir vermezsede yine ondan kendini harap etme böyle.hepinize verdiğinz destek için çok tşkr ederm ama bi gnlk şoktu geçti gitti bana şimdi 2 konuda yardmcı olursnz sewinrm sizce doktora gidmmi bu ay yoksa bidahaki adet tarihmimi beklim eltm fln öle yap dio szce napm bide eski sayfalara dönmm dedm incir kürü nasldı yazarmısnz bana havuçlu oln
Öncelikle geçmiş olsun canım.Bende bu ay ümitlenmiştim ama olmadı hayırlısı olsun canım üzülme sakın Allah en güzel zamanımızda verir inşallah bebişimizi.Doktor konusundada ben gitme derim daha 19 yaşındasın bir gün bebişinin olacağına eminim ben.Bebiş istiyosak en önemli şey adetlerimizin düzenlenmesi onun için elimizden geleni yapıcaz ondan sonrasını Allah a bırakıcaz verirse verir vermezsede yine ondan kendini harap etme böyle.
hepinize verdiğinz destek için çok tşkr ederm ama bi gnlk şoktu geçti gitti bana şimdi 2 konuda yardmcı olursnz sewinrm sizce doktora gidmmi bu ay yoksa bidahaki adet tarihmimi beklim eltm fln öle yap dio szce napm bide eski sayfalara dönmm dedm incir kürü nasldı yazarmısnz bana havuçlu oln
bu arad kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr daha yaşlarınız çooook küçük vücudunuz gebeliğe hazır olmayabilir lütfen acele etmeyin bakın ben 31 yaşındayım belli başlı endişelerim vardı yaşım geçiyodu menapoz korkusu vardı vs vs ben telaş yapmakta haklıydım ki taaa 1 yıl sonra oldu zor geçen 1 yıldı ama çok çok çok şükür olsunki allahıma oldu nihayetinde sizler çok küçüksünüz her bünye bir değil hazırlık süreci var ve şu an o süreçte olabilirsiniz ilaçla doktorla zorlamayın kendinizi vakti zamanı gelmeyince feriştahı gelse bile olmuyooooo bunu lütfen kafanıza sokun artık evliliğinizin tadını çıkarın ve akışına bırakın lütfen.. eminim ben zamanı gelince herkez bebeiğini kucağına alacak ama siz böyle stres yaptıkça o her geçen ay daha geç gelecek sizleri seviyorum öpüyorum kocaman bu sözlerim özellikle burcuma kkkk mechul mim ve 25 altındaki bütün arkadaşlarıma.............??????????????????????????????????????
arkadaşlar bana cevap yazdığınız için çok tşkr ederim.inşallah bu ay kırmızı kartı görmem bebişim gelir arkadaşlar lütfen bana dua edin olurmu.ayrıca bu ay da kırmızıyı arkadaşlarım için çok üzüldüm.inşallah szlerde bi gün bebişinize kavuşursunuz .arkadaşlar 4 ün kaldı bana duaa edin nolur sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyo beni en iyi sizler anlarsınız Çok üzgünüm çoook
canım bende o hapı kullanıyorum başlarda mide bulantısı yapıyor ama sonradan yavaş yavaş geçiyor bulantın ve cok faydalı bir ilaç doktorunda verdiyse kesinlikle kullanmalısın zamanla metabolizmanıda dengeliyor.mrh arkadaşlar öncelikle Allah tez zamanda meleklerimize kavuştursun hepimizi.uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı.her girişimde inş hamilelik haberi vardır diye açıyorum sayfayı..
sorum olacak arkadaşlar size pko sorunum var. doktorum doğum kontrol hapı vermişti bana düzenlesin diye. ama ben kullanamadım yan etki yaptı bende alerrjik reaksiyon gösterdim. vajinam mantar gibi kıpkırmızı oldu sürekli kaşındı. aradım doktoru yapmaz dedi. ama ben dinlemedim bıraktım hapı ve geçti.. sonra doktor ilk defa karşılaştığım bir yan etki ama iyiki bırakmışsın dedi. zaten çocuk da istiyoruz doğum kont hapı çok mantıklı gelmemişti o yüzden.. glucophage diye şeker hastalarının kullandıığı bir ilaç verdi. insülin direncini kırsın diye. pko lularda o yüzden yumurtlama olmuyormuş. nette okudum bu ilaç sayesinde hamile kalan bir sürü arkadaşımız var. ama ölüyorum bulantıdan midemin yanmasından.. doktor normal yapar bir süre sonra geçecektir dedi ama bana hiç de geçecekmiş gibi gelmiyor. bu ilacı kullanan var mı kızlar?
canım bende o hapı kullanıyorum başlarda mide bulantısı yapıyor ama sonradan yavaş yavaş geçiyor bulantın ve cok faydalı bir ilaç doktorunda verdiyse kesinlikle kullanmalısın zamanla metabolizmanıda dengeliyor.
evet canım bendede pco var.bende günde 2 kere alıyorum aldığın saatlere dikkat et canım 12 saat arayla içmen gerek birde içtikten 2 3 saat sonra bulantı yapmaya başlıyor ona göre ayarla.benim adetlerimi düzenledi canım ama ben birde hayıt tohumu kullanıyorum onunda etkisi olabilir bilemiyorum.doktorum ilk başta tek dozla başlayalım bulantı yapar dedi. 4 gün kullandım hiç bulantı yapmadı. aradım bulantım yok hiç dedim. güzel bir haber bu dozu ikiye çıkaralım o zaman dedi. 3 gündür iki tane alıyorum ama gece uykudan uyanıyorum öyle bir bulantı var. nazar değdirdim kendime heralde. kilo verdirdiğini okuyorum nette dediğin gibi. ama kilo problemim yok çok şükür. boyum 1.64 kilom 53. acaba kilo sıkıntım olmadığı için mi böyle bulantı yaptırıyor diye düşünmüştüm bende.
canım sen de pkolusun heralde dimi? bide sen ne zamandır kullanıyorsun bu hapı adetlerini düzeltebildin mi? ahhh bizim bu melekler çookk nazlı olacakk çokk
yusufburcu tatlım ve diğer tm arkadaşlar ben bu siteye üye olmadan önce de misafir olarak girip hergün sizlerle birlikteydim.ve inanın bana en büyük destek ve güç sizlerden geliyo bana.bu topikteki herkes birbirini o kadar güzel anlıyo ki buda zaten bu topiğin en büyük ve en güzel özelliği sizlerin sayesinde kızlar .inanın bana bence birçok arkadaş bu topiğe girip rahatlıyodur neyse kızlar daha söyliyecek çok şey var ma daha fzla uzatmıyim inşallah hep birlikte hamiş habrlerini birbirimize veririz kızlar.
evet canım bendede pco var.bende günde 2 kere alıyorum aldığın saatlere dikkat et canım 12 saat arayla içmen gerek birde içtikten 2 3 saat sonra bulantı yapmaya başlıyor ona göre ayarla.benim adetlerimi düzenledi canım ama ben birde hayıt tohumu kullanıyorum onunda etkisi olabilir bilemiyorum.
canım ben 2 ay önce diane 35 i bıraktım bıraktıktan sonra 1 ay boyunca 10 günde bir adet gördüm.son adetimin bitiminde direk hayıt tohumuna başladım ortasındada gluckofene 28 gün sonra regl oldum yani ortalama 20 gün filan kullandım adetim düzenlendi.bu hayıt tohumunu sürekli duyuyorum iyi geldiğini söylüyorlar. ben de soğan kürü yapıcam adetim bitince. onu bir kez yapmıştım 3cmlik miyonum geçmişti 2 ay çok düzenli adet oldum ama 3. ay sapıttı. saraçoğlu pkolular 4-5 ay kullansın diyordu halbuki. canım peki sen ilacı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra adetin düzene girdi. çünkü doktorum günün geçerse bu ilacı içme dedi. ama benim kendimi bildim bileli ne yazıkki öyle bir günüm olamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?