Gebe kalamayanlar buraya.....

bende yarin rahim filmi çektireceğim.Çok korkuyorum.ınsanın canı çok yanıyormuş.Ama çektirmem gerekli bakalım ne olacak.Dr ona göre bi tedavi uygulayacak.

cnm haklısn artık oluruna bıraktım 6 sendn beri adeetm düzenszdi hapsz şeklde o bu ay düzenli oldu bundn sonra inş hep öle olur gerisi gelir zate doktor işne gelnce bende çok istemiyorm gitmehyi zaate bide sizlere sorm dedim bu arada folik adite devam edeyimmiki arkadallar bnedersnz acaba onu 3-4 aydaha kullansammıki nedersnz

meçhul mim yusufburcu ve diğer arkadşlar geleck maçlarımıza çok ii hazırlanmalıyızz kızlar boş durmk kupayı alalım artıkkk

bende yarin rahim filmi çektireceğim.Çok korkuyorum.İnsanın canı çok yanıyormuş.Ama çektirmem gerekli bakalım ne olacak.Dr ona göre bi tedavi uygulayacak.

benim doktorum bağırta bağırta çekilen rahim filmlerinden hiç hoşlanmıyor. çok hafif 10 dklık bir anesteziyle çekilmesinden yana ağrı eşiği düşük olanlar için. bana çekmemiz gerektiği zaman anesteziyle yaparız dedi. muayenede bile huysuzlanıyorum da ben kaydirigubbakcemile3
eğer sen de benim gibiysen doktorundan böyle bir şey talep edebilirsin. kimisi hiç acımadı diyor kimisi dayanılmayacak gibiydi diyor. kişiden kişiye değişiyor tabi..

canım ben soğan kürü uygulayamıyorum gecenlerde içmeye çalıştım kokusu burnuma geldikçe kusasım geliyor hemen kusuyorum valla derdimin dermanı tek o olsa yine yapamam gibi geliyor

valla canım ben razıyım bardaklarca içebilirim kaydirigubbakcemile3keşke doktor şu hapı kullan demek yerine soğan suyu iç deseydi bana da. alışveriş yapmaya çıkmıştım bulantım başladı eve zor attım kendimi. üstelik 1 saat sonra 2. tablet de sıra. yani ben de okumasam bu ilaçla hamiş kalanları imkan yok içmicem. kaç gün daha dayanırım bilmiyorum. insanlar hamile zannetmeye başlayacaklar. bide eşim de yok burda garip bir durum olacak yani kaydirigubbakcemile3
canım senin kaç gün sürmüştü bu bulantıların. başlar başlamaz olmuş muydu bulantın

yaa artık bende hamiş olmak istiyorum adetimde düzene girdi 2 aydır cok şüükür
artık zamana bırraktım diorum baskasına ama içimdeki ses hiçde öle söylemior
zaten doktorda bişeyin yok dedi eşimede bişein yok dedi napacagımı bilemiorumm
(

canım inşallh sende hamiş olursun.benimd sorun aynı hamiş olmak istiyorum ama olmuyo sorunda yok hem bende hem eşimde ama seni çok iyi anlıyorum sorunu olan arkadaşlarımız sizin işiniz daha zor Allah yardımcınız olsun en kısa zaman da bebişinize kavuşursunuz ama bizim sorun olmayınca ne yapacağımızı bilmiyoruz beklemekten başka yapıcağımız bişey yo da etmekten başka neden diye düşünüp birsürü şey geliyo aklımıza tabi birde çevremizdeki insanlara üzülmediğimizi normal olduğumuzu gösermeye çalışıyoruz ama içimizde yaşadığımız firtınayı bir bilseler ancak burda rahatlıyoruz sizlerle birlikte kızlar :gitme:

canım benim 15 gün filan sürdü bulantılar bu ilaç birde ishal yapıyor onun için bazen 1 tane alıyorum

ya kızlar size bişey sorucam adetime iki gün kaldı ama sancım var çok garip daha önce iç böle olmamıştı bunun nedeni ne olabilir :çok üzgünüm:

ya kızlar size bişey sorucam adetime iki gün kaldı ama sancım var çok garip daha önce iç böle olmamıştı bunun nedeni ne olabilir :çok üzgünüm:
canım ümidini kırmak istemem ama bendede garip sancılar vardı bu ay sanki kazıyorlardı kasıklarımın ortasını ama malesef adet oldum

Arkadaşlar hepinize günaydınlar; uzun zamandır giremedim eğitimde olduğumuz için.ama en son girdiğimden bu yana yazıalrınızı okudum; dua ediyorum rabbime hepimiziçin ; nasılsınız şekerler hepinizi çok çok öptm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…