- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.841
bu arad kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr daha yaşlarınız çooook küçük vücudunuz gebeliğe hazır olmayabilir lütfen acele etmeyin bakın ben 31 yaşındayım belli başlı endişelerim vardı yaşım geçiyodu menapoz korkusu vardı vs vs ben telaş yapmakta haklıydım ki taaa 1 yıl sonra oldu zor geçen 1 yıldı ama çok çok çok şükür olsunki allahıma oldu nihayetinde sizler çok küçüksünüz her bünye bir değil hazırlık süreci var ve şu an o süreçte olabilirsiniz ilaçla doktorla zorlamayın kendinizi vakti zamanı gelmeyince feriştahı gelse bile olmuyooooo bunu lütfen kafanıza sokun artık evliliğinizin tadını çıkarın ve akışına bırakın lütfen.. eminim ben zamanı gelince herkez bebeiğini kucağına alacak ama siz böyle stres yaptıkça o her geçen ay daha geç gelecek sizleri seviyorum öpüyorum kocaman bu sözlerim özellikle burcuma kkkk mechul mim ve 25 altındaki bütün arkadaşlarıma.............??????????????????????????????????????
bende yarin rahim filmi çektireceğim.Çok korkuyorum.İnsanın canı çok yanıyormuş.Ama çektirmem gerekli bakalım ne olacak.Dr ona göre bi tedavi uygulayacak.
canım ben soğan kürü uygulayamıyorum gecenlerde içmeye çalıştım kokusu burnuma geldikçe kusasım geliyor hemen kusuyorum valla derdimin dermanı tek o olsa yine yapamam gibi geliyor
yaa artık bende hamiş olmak istiyorum adetimde düzene girdi 2 aydır cok şüükür
artık zamana bırraktım diorum baskasına ama içimdeki ses hiçde öle söylemior
zaten doktorda bişeyin yok dedi eşimede bişein yok dedi napacagımı bilemiorumm
(
canım benim 15 gün filan sürdü bulantılar bu ilaç birde ishal yapıyor onun için bazen 1 tane alıyorumvalla canım ben razıyım bardaklarca içebilirim keşke doktor şu hapı kullan demek yerine soğan suyu iç deseydi bana da. alışveriş yapmaya çıkmıştım bulantım başladı eve zor attım kendimi. üstelik 1 saat sonra 2. tablet de sıra. yani ben de okumasam bu ilaçla hamiş kalanları imkan yok içmicem. kaç gün daha dayanırım bilmiyorum. insanlar hamile zannetmeye başlayacaklar. bide eşim de yok burda garip bir durum olacak yani
canım senin kaç gün sürmüştü bu bulantıların. başlar başlamaz olmuş muydu bulantın
ya kızlar size bişey sorucam adetime iki gün kaldı ama sancım var çok garip daha önce iç böle olmamıştı bunun nedeni ne olabilir :çok üzgünüm:
evet canım evliliğimin ilk ayında farkında olmadan hamile kalmıstım 9 haftalıkken düşürdüm sonra ara verdik 2aydır tekrar deniyoruzmechulim sen hamişmiydin bebeğini mi düşürdün
canım ümidini kırmak istemem ama bendede garip sancılar vardı bu ay sanki kazıyorlardı kasıklarımın ortasını ama malesef adet oldumya kızlar size bişey sorucam adetime iki gün kaldı ama sancım var çok garip daha önce iç böle olmamıştı bunun nedeni ne olabilir :çok üzgünüm:
ne sancısı gibi bu tatlım adet belirtisi gibi mi?Yoksa hamişmisin kızzzzkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?