Gebe kalamayanlar buraya.....

canım ümidini kırmak istemem ama bendede garip sancılar vardı bu ay sanki kazıyorlardı kasıklarımın ortasını ama malesef adet oldum

canım senin içinde çok üzüldüm ama inşallAH önümüzdeki ay hamiş haberleri alırız senin ve dğer tüm arkadaşlarımızın canım benim sancı senin anlattığın gibi değil biraz farklı bende anlamadım ama bebişi çok istiyoruz kızlar bana dua edin nolur bu ay hamiş olurum inşallah ya :senağlama

canım inş hamilesindir ama değilsen de üzülme aylar mı bitti sanki.. stres en büyük düşman.arkadaşımın ablası 37 yaşında. 25 yaşında evlenmiş 12 yıldır çocuklarının olması için uğraşıyorlardı. tüp bebek bile tutmadı. sorun ne derseniz hiç bir sorun yokmuş. evlatlık başvurusu yapmışlardı 3-4 ay önce sonucu bekliyorlardı. artık ümidi kesmişlerdi çocuklarının olacağından yana.
iyiki de kesmişler neden derseniz geçen ay öğrendikki 9 haftalık hamileymiş. adetinin bile geçtiğini fark etmemiş o kadar boşaltmış yani kafasını. stresin nelere yol açabileceğini hep duyardım kızlar ama yakınınızda olunca daha iyi anlıyorsunuz.

canım çok haklısın ama olmuyo ne kadar çıkartmak istesekte olmuyo adet günün yaklaştıkça tekrardan başlıyo kabus dolu günler birde ben 10 aylık evlyim eşimin iş nedeniyle ailemden ve tüm arkadaşlarımdan uzaktayım yanlız olnca zaten başka bişey düşünemiyosun hep aklında bu au olucakmı yada neden olmuyo bende de hiç bi sorun yok eşimde de ama olmuyo işte inşallah bu ay olur canım ya cevapın için de çok teşkr ederim caım ya enim ailem uzakta ama sizler varsınız çok şükür arkadaşım ya burdak tüm arkadaşlar benim ikinci ailem oldu opuyorumnanaktan

ben bu ay hiç takmıyacam kafaya Allah ın izniyle olmamasından çok artık bu kadar dövünmeme üzülüyorum çünkü

evet canım hele sen hiç stres yapma. sonuçta Allah gökyüzüne alsa da hamile kalabilmişsin değil mi. bu moral olmalı sana. o zamandan tek farkın şu an stres yapıyor olman. biraz tevekkül etmemiz gerekiyor sanırım..

selam kızlar ben geldim kafanıza takmayın artık canım ben 2 aydır öyle yapıyorum rabbim yazmışsa olur deyin bunlar bizim sınavlarımız

evet canım kesinlikle haklısın tevekkül etmemiz gerekiyor bu topikteki bütün arkadaşlarım olmayacağını düşündükleri ay hamiş kaldılar hadi bakalım sıra bizde

kızlar biz daha çalışmaya başlamadık. kaydirigubbakcemile3 2 sene filan da bebek düşünmüyorduk. eşim denizci benim karaya geçince yaparız diyorduk.
ama polikistik olduğumu öğrenince doktorum hemen çocuk yapmalısın yaş önemli bir etken pko da dedi. eşim ocak ayında gelecek doktorda bu sürede adetlerimi düzenlemeye çalışıyor. eşimin mesleğinin dezavantaj olduğunu söylüyor. eşim 3 ay denizde 3 ay yanımda çünkü. yani sizin 6 aylık çalışmanızı benim 3 ayda halletmem gerekiyor kaydirigubbakcemile3

hayatta en çok istediğim şey bir bebeğimin olması.bazı sorunlar gözükse de ben bunları önemsememeye çalışıyorum. diyorumki kendi kendime eğer huzursuz stresli bir annesi olduğunu düşünürse meleğim gelmeye korkar ben de onu korkutmamaya çalışıyorum. bilmiyorum neden ama sanki çok da kolay hamile kalacakmışım gibi geliyor. Allah hayırlısını hayırlı zamanlarda versin hepimize.. :Saruboceq:

amin cnm sen nasılsn meçulmim peki yha burcucum sen nasılsn guatırn nassıl oldu varmı bi rahatsızlığın cnm yha kızlar ebn by ay doktora gitmijm yha bu ay folk asiti kullanmaya devam edimmi sizce nedersenz bi 3 ay kullanim diorum zate 3 ayın sonun yine doktora gitjm

inş cnm bir an önce eşinede bebişinede kavuşursun cnm

folik asitin herhangi bir zararı olduğunu duymadım kullan bence cnm bende başlıcam

tabi canım kullan mutlaka. bana da verdi doktorum geçen ay. ocak ayına kadar eşimin burda olmadığını yani hamilelik ihtimalinin olmadığını bile bile. bence 3 ay sonra doktora gittiğinde hamiş olacaksın zaten. yeter ki yüreğini ferah tut..

bugün gittim çekmediler.İlaç yazdı dr. Kasımda taıkrar gideceğim o zaman çekecekmiş.Hiç anesteziden felan söz etmedi.Neyse artık dayanacağım.cevabın için teşekkürler.

cnm bnm söyledklern çok gsl bitanm inş dediğin gibi olur tamm ozamn söyledklernz için çok tşk edermm allah hepimzn gönlüne göre versn inş

cnm bnm söyledklern çok gsl bitanm inş dediğin gibi olur tamm ozamn söyledklernz için çok tşk edermm allah hepimzn gönlüne göre versn inş

canımbenim foliği bırakma
Ben 4 aydan sonra bırakmış 6 .ayda dr söylemiştim bırakma diye
Bırakmamanızı tavsiye ederim dedi
Sonuçta bu bir vitamin ve fazlası herhalükarda idrarla atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…