Gebe kalamayanlar buraya.....

tabiiki tatlım ona devam et sakın bırakma bebek düşünüyorsan folikasiti mutlaka kullanmalısın canım

29 Ekimde doktora gidecektim tm yumurtlama zamanıma denk geliyordu ; nedne olmadığı araştırılacaktı ; ogün ben tatildim ve herşeyi ogüne göre planlamışken ; sabah saat 11.00 de gelen telefonla moralim bozuldu ; doktorumun aniden şehirdışına çıkması gerekmiş ; renadevumu ertelediler ama gidemiyorum ; izin almam sözkonusu olamıyor , bu hafta cumartesi kadın gelecek halıları sereceğiz (adana yazın yanar ama şimdiden üşütmeye başladı) ; haftaya da gidemiyorum tekrar ovulasyonumu beklemem lazım dktora gitmek için.

Ne zamana geliyor ovulasyon biliyoemusunuz kızlar ? Doktora gitmemin asla sözkonusu olmayacağı zaman yani bayram haftasına denk geliyor ; korkularımı yenmek için birazda psikolojik olarak kendimi rahat hissedeceğim ogünü bekelrken şimdi bir ay daha beklemem gerekiyor.

Nasıl bekleyeceği bilmiyorum ; kafadan 1.5 ay yani 45 - 50 gün daha var.

Kızlar sabrı ögrendim derdim ögrencilik yıllarımda ama görüyorum çok daha fazlası var sabredip dayanmaya yönelik.

Bir yandan hayırlısı böyle imiş demekki diyorum , bir yandanda aksilik işte diyorum.

Nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum ; gerçekten sabır falan değil inannaın bu çok daha fazla bişey.

Allahım herkese nasip etsin.Az önce sabah işe gelmeyen bir arkadaşımla konuştum sabah yoktu yeni geldi işe ; geçmiş olsun dedim doktordan geliyorum dedi kontrol amaçlı gittim dedi , ama sanırım hamile.Allahım bizlere de nasip etsin kızlar ya bol bol du edelim hepimiz...

01 duygu merhaba yazdıklrını okudum evet bazen bende dıyorum kı bu senın ıcın bı sınav sabretmelısın vakıt zaman meselesı ama bazen de dıyorum kı yeter artık dıyıp sıtemkar oluyorum sen su yonden sanslısın kı calısıyosun sureklı olmasa da unutabılıyosun bazen ama ben evdeyım ve sureklı kafamdan atamıyorum zaten o kafandan sıl at dıyenlerı bı turlu anlamıs degılım... soruna fazla bılgım olmadan yazıyorum ama yıne de tabıkı dıger arkadasların bılgılerı de goz ardı edılemez.. yumurtaların olusma zamanı reglının 5. gunu baslar takı 14. gune kadar 12 ..13..14 gunlerı de yumurtaların çatlama zamanıdır dıye bılıyorum dr bıze 12 ..13..14.. gunlerı onermıstı.. ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER INSALLAH BIZDE KUCAGIMIZA ALIRIZ

yarin test yaptirmaya gidecem.dua edin lütfen arkadaşlar inş.bu sefer olmuştur.anne olmak istiyorum artik.allah hepimize yardim etsin.allah dualarimizi kabul etsin.

inş.çok heyecanliyim.ama her seferinde negatif sonuç almak beni çok üzüyo.allah im inş.hepimizin yüzünü güldürür.

yha bir ewde çocuk olmaması öle byük bir acıki ancak yaşnyanlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok hamaile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiği içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba olmanın duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota bu eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bide işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz dakikalr işkence gibi bide o sözler kaldıramıyorm artık sabh 1dn beri ewde yalnızm ne olurdu sanki şuan bebişim yanımda olsaydı onunla eğlenseydm onunla oyunlar oynasıydm hep hayalleriyle yaşıyorum her gece ama hergece rüyamda görüyorum uyandığımda ise resmn kalbm acıyor hele bide umutlanıpta olmuyor yhha tam 16 aydr hep beklkiyorm hep bekliyorum ama bir trlü olmadı hadi artık ama bebeğm çok beklettn bizi gel artık gelde şu soğuk ewimizi ısıt neşesine neşe kat daha mutlu daha huzurlu olalım bitanm gel artık off nasıl bişi bu byha hem ağlıyorum hem yazıyorm yücce rabbm sen büyüksn duy artık sesimizi bizleri hayırlıısıyla çocukklarımıza bebşlermize kavuştr allahm sen olmayn herkese ver yarabbm

Amiiiiin canım amiiiiiiin
Cümle ümmet-i Muhammed'e içinde de bizlere inşaaaallllaaaah :Saruboceq:
Olumlu düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…