Gebe kalamayanlar buraya.....

canm benim yazdiklarini ağlayarak okudum.ayni şeyleri bende yaşiyorum.eşimin yüzüne bakinca kendimi çok kötü hissediyorum.hele onu başkalarinin çocuklarini severken gördüğümde kahroluyorum.allaim dualarimizi kabul eder biran önce inş.

canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah yazdıkların beni çok duygulandırdı inşallah birgün bizd bebişimize kavuşuruz canım en yakın zamanda hayırlısıyla:çok üzgünüm:

günaydın bacılarım bugün nasılsınız bakalım madem öyle bu güzel güneşli ankara sabahından kocaman günaydınlar koca memeliler :)

yusufburcu canım sana diğer topikte de cevap yazdım belki görmemişsidir diye birde burda yzayım dedim benim hiç bi belirti yok canım adet günüm yarın dün gece bel ağrısı başldı ama eşim rahatsızlndı dün geceyi acilde geçirdik orda koşuşturmaktan başladı bence bel ağrısı bir hftadır adet olacakmışım gibi sancı var yani anlıycağın gene kırmızı kartı görecem gibi geliyo ama ana dua edin kızlar gelsin artıkbebiş

günaydın nilsecim hamişlik nasıl gidiyo bebiş nasıl a.s.eğer çok özel olmazs sana bişey sorucam önceki sayfalrda demiştin eşimde hamile olduğumu anlad eğer çok özel değilse sölermisin eşin nasıl anladı

ANLADIM BİTANEM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN EŞİNE DUA EDİYORUM KIZZZ ETMEZMİYİM GELİN HADİ MİNİK KUŞLARIMIZ ANNELERİNİZ DÖRTGÖZLE SİZİ BEKLİYORŞeniz:lepi::Saruboceq:

canım yazdıkalrın beni hem duygulandırdı hemde üzdü; inşallah canım inşllah allahım bu dualarımızı boşa çıkarmayacak ; herşeye pozitif yaklaşılabiiyoe belki ama bu konuda düşüncelerin destekliyorum.

herkese iyi akşamlar

cnm bnm ne kadr pozitif düşünmeye çalışskta kimi zmn böle vuruyor insana genelde ben ewde yalnız kaldığım zman okadr hissediyorumki onun yokluğunu oluck bi şeklde amaişe zamn ve sabır bizim için imtahan bu zate yazdıklarım söyledklerm hçiçbiri isyan değl sadece istk arzu dua başka bişi değl

Bir Bebek ve Bir Anne

Bir bebek daha anne karnında çileli
Bir anne anlamadı hamilelik dönemini

Bir bebek kimi doğmasın alınsın dedi
Bir anne direndi öldürmedi bebeğini

Bir bebek hırsla bağlı yaşama hevesli
Bir anne dünyasından geçmiş besbelli

Bir bebek direniyor vardır bunun nedeni
Bir anne yıpranıyor çok hazindir hikayesi

Bir bebek doğdu bugün yüreğim kederli
Bir anne sedyede baygın ANNE diye inledi

Bir bebek dünyadan habersiz süt benizli
Bir anne gözyaşları içinde verdi memesini

senağlama

canım çok güzel birşeymiş bu ellerine,kollarına sağlıkhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…