- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.901
yha bir ewde çocuk olmaması öle byük bir acıki ancak yaşnyanlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok hamaile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiği içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba olmanın duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota bu eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bide işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz dakikalr işkence gibi bide o sözler kaldıramıyorm artık sabh 1dn beri ewde yalnızm ne olurdu sanki şuan bebişim yanımda olsaydı onunla eğlenseydm onunla oyunlar oynasıydm hep hayalleriyle yaşıyorum her gece ama hergece rüyamda görüyorum uyandığımda ise resmn kalbm acıyor hele bide umutlanıpta olmuyor yhha tam 16 aydr hep beklkiyorm hep bekliyorum ama bir trlü olmadı hadi artık ama bebeğm çok beklettn bizi gel artık gelde şu soğuk ewimizi ısıt neşesine neşe kat daha mutlu daha huzurlu olalım bitanm gel artık off nasıl bişi bu byha hem ağlıyorum hem yazıyorm yücce rabbm sen büyüksn duy artık sesimizi bizleri hayırlıısıyla çocukklarımıza bebşlermize kavuştr allahm sen olmayn herkese ver yarabbm
güneşli bir İstanbul sabahından günaydınlar
yusufburcu canım sana diğer topikte de cevap yazdım belki görmemişsidir diye birde burda yzayım dedim benim hiç bi belirti yok canım adet günüm yarın dün gece bel ağrısı başldı ama eşim rahatsızlndı dün geceyi acilde geçirdik orda koşuşturmaktan başladı bence bel ağrısı bir hftadır adet olacakmışım gibi sancı var yani anlıycağın gene kırmızı kartı görecem gibi geliyo ama ana dua edin kızlar gelsin artıkbebiş
keremgül sana özelden özel bişeyler yazdım oku tamam canım :)
keremgül sana özelden özel bişeyler yazdım oku tamam canım :)
yha bir ewde çocuk olmaması öle byük bir acıki ancak yaşnyanlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok hamaile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiği içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba olmanın duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota bu eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bide işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz dakikalr işkence gibi bide o sözler kaldıramıyorm artık sabh 1dn beri ewde yalnızm ne olurdu sanki şuan bebişim yanımda olsaydı onunla eğlenseydm onunla oyunlar oynasıydm hep hayalleriyle yaşıyorum her gece ama hergece rüyamda görüyorum uyandığımda ise resmn kalbm acıyor hele bide umutlanıpta olmuyor yhha tam 16 aydr hep beklkiyorm hep bekliyorum ama bir trlü olmadı hadi artık ama bebeğm çok beklettn bizi gel artık gelde şu soğuk ewimizi ısıt neşesine neşe kat daha mutlu daha huzurlu olalım bitanm gel artık off nasıl bişi bu byha hem ağlıyorum hem yazıyorm yücce rabbm sen büyüksn duy artık sesimizi bizleri hayırlıısıyla çocukklarımıza bebşlermize kavuştr allahm sen olmayn herkese ver yarabbm
canım yazdıkalrın beni hem duygulandırdı hemde üzdü; inşallah canım inşllah allahım bu dualarımızı boşa çıkarmayacak ; herşeye pozitif yaklaşılabiiyoe belki ama bu konuda düşüncelerin destekliyorum.
herkese iyi akşamlar
Bir Bebek ve Bir Anne
Bir bebek daha anne karnında çileli
Bir anne anlamadı hamilelik dönemini
Bir bebek kimi doğmasın alınsın dedi
Bir anne direndi öldürmedi bebeğini
Bir bebek hırsla bağlı yaşama hevesli
Bir anne dünyasından geçmiş besbelli
Bir bebek direniyor vardır bunun nedeni
Bir anne yıpranıyor çok hazindir hikayesi
Bir bebek doğdu bugün yüreğim kederli
Bir anne sedyede baygın ANNE diye inledi
Bir bebek dünyadan habersiz süt benizli
Bir anne gözyaşları içinde verdi memesini
senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?