S
sancaktr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.201
anladım canım amin :Saruboceq:yok canım benim adetim düzenli çok şükür evet incir kürüne başla inşallah bebişlerimiz gelir en kısa zamanda ya benim anlamadığım şu biz stres yapıyoruz olmuyo diyolar peki tecavüze uğrayanlar nasıl o stresle hamile kalıyolar birde şu yumurtlama günleri hem görev gibi yapmayın isteyerek istediğiniz zaman yapın diyolar hemde yumurtlama günlerinde yapın diyolar offfffffffff oooooooooffffffff gel artık bebişim :çok üzgünüm:
olmayacak olmayacak cxanım bu ayda biliyorum kusura bakmayın kızlar cok karamsarım bugün kimseninde umudunu kırmak istemiyorumcanım haklısın ama sabretmemiz lazım inşallah sabrının sonunda da mukafatını alırsın bebişin seninle olur inşallah hayırlısıyla
ben bide hipotroid hastasıyım çok şükür değerlerim normale döndü ama gel bana sor .Allahtan dahiliye uzmanım çok iyide ona herşeyi anlatıyom bide iyi bi kadın doğumcum olsaydı çok mutlu olacaktım kaldım bu lanet olası yerde ne doğru dürüst hastane var ne de doktor.offoff neyse
sende problem ne sancak ne kadardır uğraşıyosun ?
arkadaşlar bende nedenini bilmediyim bidurumdan dolayı hamile kalamıyorum. 8yaşında bir kızım 6yaşında bir oğlum var son bir gebelik daha dedim 3 aydır boş çıkıyo. arabistan gibi biyerde yaşadığım icin buranın dr.larına pek güvenmiyorum. kızımda burda okuyo doğumumuda türkiyede yapmak istediyimden bu aylarda kesin hamile kalmalıyım. doğum okul tatiline denk gelsin diye. hamileliyimi çabuklaştıracak başka bir alternatif varmıdır acaba...
olmayacak olmayacak cxanım bu ayda biliyorum kusura bakmayın kızlar cok karamsarım bugün kimseninde umudunu kırmak istemiyorum
ya canım biz burda zaten gebe kalamıyoruz senin iki tane meleğin var bence bizden cok sen bize yardım edebilirsinarkadaşlar bende nedenini bilmediyim bidurumdan dolayı hamile kalamıyorum. 8yaşında bir kızım 6yaşında bir oğlum var son bir gebelik daha dedim 3 aydır boş çıkıyo. arabistan gibi biyerde yaşadığım icin buranın dr.larına pek güvenmiyorum. kızımda burda okuyo doğumumuda türkiyede yapmak istediyimden bu aylarda kesin hamile kalmalıyım. doğum okul tatiline denk gelsin diye. hamileliyimi çabuklaştıracak başka bir alternatif varmıdır acaba...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldim
ilk bebeğimi kaybettiğimden beri çok sıkıntılıyım canım ısrarla istiyorum ama olmuyor ben resmen kaynettiğim bebişimi geri istiyorum o acıyı ancak yeni bir bebek unutturabilir bana aklıma geldikçe üzülüyorum çünkütatlım lütfen karamsar olma dertleş anlat bizlere dinlerim canım sakinleş olurmu böle yapınca daha çok gecikiyo bebeğinin geleceği zmn canım
hoş geldin sende canımmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldim
ilk bebeğimi kaybettiğimden beri çok sıkıntılıyım canım ısrarla istiyorum ama olmuyor ben resmen kaynettiğim bebişimi geri istiyorum o acıyı ancak yeni bir bebek unutturabilir bana aklıma geldikçe üzülüyorum çünkü
[tatlım çok üzüldüm gerçekten zor bi durum inşallah ama böyle düşünerek hem kendini daha çok üzüyosun hemde belkide gebe kalacaksın ama stresten üzüntüden kalamıyorsun canım önce bi sakin ol kötü günleri unut yeni ve sağlıklı evlatlarını düşün sakin ol elimizden gelen herşeyi yapalım stres yapmıyalım ve takdiri rabbime bırakalım olurmu sen mutlu olunca belkide daha çabuk gelecek bebişin mutlu olmaya çalış olurmu tatlım ya
/QUOTE]
bugun böyle biraz kötü oldum yaa normalde alıştım artıkda inşallah hayırlısı olsun hepimiz için kader işte ne yazılıysa o olacak
27 si canımanladım tatlım üzülme olurmu beklenen adet günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?