Gebe kalamayanlar buraya.....

offff deme aaafffff de :) alkisalkisalkis

arkadaşlar bende nedenini bilmediyim bidurumdan dolayı hamile kalamıyorum. 8yaşında bir kızım 6yaşında bir oğlum var son bir gebelik daha dedim 3 aydır boş çıkıyo. arabistan gibi biyerde yaşadığım icin buranın dr.larına pek güvenmiyorum. kızımda burda okuyo doğumumuda türkiyede yapmak istediyimden bu aylarda kesin hamile kalmalıyım. doğum okul tatiline denk gelsin diye. hamileliyimi çabuklaştıracak başka bir alternatif varmıdır acaba...

canım haklısın ama sabretmemiz lazım inşallah sabrının sonunda da mukafatını alırsın bebişin seninle olur inşallah hayırlısıyla
olmayacak olmayacak cxanım bu ayda biliyorum kusura bakmayın kızlar cok karamsarım bugün kimseninde umudunu kırmak istemiyorum

elh bende birşey yok eşimde gayet normal sadece zamanı var demekki ...
ben Allah a teslim ettim kendimi tevvekkül bende muvaffakiyet Allah tan vereninden istemek gerek.. 1de ben ilk evlendiğim zaman kariyer peşinde koştum büyük konuştum dedimki çocuk her zaman olur bu benm elimde felan die konuşuyordum sonra çocuk istedk baktımki elimden gelen hiç 1 şey yok ozaman tövbe etmeye başladım yani 1azda ağzımızdan çıkan sözleri takip etmek lazım

burda hiç çocuğu olmayan ve yıllardır bekleyen bayanların yanında belki benimki şımarıklık gibi gelebilir ama asla deyil. ben çocukları ve kalabalık ayleyi çok seviyorum. rabbim çocuk eksikliyini hiçbir kadına yaşatmasın. burda olan ve olmayan bütün bayan arkadaşlarıma bol şans ve sağlıklı bebek diliyorum

tatlım en çok bilinen iltihabın varsa soğan kürü eğer yoksa incir kürü var canım bi araştır istersen opuyorumnanaktan

ya canım biz burda zaten gebe kalamıyoruz senin iki tane meleğin var bence bizden cok sen bize yardım edebilirsin

tatlım lütfen karamsar olma dertleş anlat bizlere dinlerim canım sakinleş olurmu böle yapınca daha çok gecikiyo bebeğinin geleceği zmn canım
ilk bebeğimi kaybettiğimden beri çok sıkıntılıyım canım ısrarla istiyorum ama olmuyor ben resmen kaynettiğim bebişimi geri istiyorum o acıyı ancak yeni bir bebek unutturabilir bana aklıma geldikçe üzülüyorum çünkü

tatlım çok üzüldüm gerçekten zor bi durum inşallah ama böyle düşünerek hem kendini daha çok üzüyosun hemde belkide gebe kalacaksın ama stresten üzüntüden kalamıyorsun canım önce bi sakin ol kötü günleri unut yeni ve sağlıklı evlatlarını düşün sakin ol elimizden gelen herşeyi yapalım stres yapmıyalım ve takdiri rabbime bırakalım olurmu sen mutlu olunca belkide daha çabuk gelecek bebişin mutlu olmaya çalış olurmu tatlım ya :Saruboceqpuyorumnanaktan

[
/QUOTE]
bugun böyle biraz kötü oldum yaa normalde alıştım artıkda inşallah hayırlısı olsun hepimiz için kader işte ne yazılıysa o olacak[/QUOTE]

anladım tatlım üzülme olurmu beklenen adet günün ne zaman opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…