- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.221
ilk bebeğimi kaybettiğimden beri çok sıkıntılıyım canım ısrarla istiyorum ama olmuyor ben resmen kaynettiğim bebişimi geri istiyorum o acıyı ancak yeni bir bebek unutturabilir bana aklıma geldikçe üzülüyorum çünkü
arkadaslar mrb. ben 1.5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmuyoz ama bebiş olmuyo.idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık. dr.iltihabım olduğunu söylüyo.antibiyotik kullanıyom geçiyo.iltihap bebişe engel demi ne yapabilirim çok kafaya takmaya basladım.iltihaptan nası kurtulabilirim bilen varmı?
inşallah canım Allah ağzından işitsin.Sende hayırlı haberler alırsın umarımSeni çok iyi anlıyorum.Bende 4.5 aylık düşük yaptım.5 ay geçti üstünden ve hala etkisinden kurtulamadım.Seninde dediğin gibi yeniden hamile kalırsam sanki bebeğimi geri getirmiş gibi olacağını sanıyorum.Bunu senden de duytunca aynı şeyleri hissettiğiğmi anladım.Amaçift rahimli olduğum için tekrar düşükla karşılaşma olsaılığım var.Cuma günü dr a gideceğim HSG filmi sonuçum belli olacak bakalım dr ne diyecek.Sende çok stres yapma canım ben 6 ayda zorla hamile kalabilmiştim.inşallah hayırlısıyla müjdeni alırız
Merhaba canım soğan kürü ve maydanoz kürü iyi geliyor diye biliyorum benarkadaslar mrb. ben 1.5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmuyoz ama bebiş olmuyo.idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık. dr.iltihabım olduğunu söylüyo.antibiyotik kullanıyom geçiyo.iltihap bebişe engel demi ne yapabilirim çok kafaya takmaya basladım.iltihaptan nası kurtulabilirim bilen varmı?
merak etme o okadarda önmli birşey değil dktr sana fitil verir birşeyin kalmaz Allah ın izniyle ... dikkat et üşütme sıkı sıkı giyin kışda çaldı kapıyı daha çok dikkat etmelisin inş.
Merhaba canım soğan kürü ve maydanoz kürü iyi geliyor diye biliyorum ben
maydonozu alıcaksın sapıyla mapıyla kaynatacaksın sabahtan aç karnına içeçeksin limon sıkarsan daha rahat içebilirsin birde koy surahiye arada bir iç su niyetine.ayrıca bol bol su içmen lazım wc ye cıktıkça sökersin iltihabı
merhaba arkadaşlar bi sorum olucak ben gecen ay soğan kürü kullandım ama adet olamadım ilaçla oldu simdi tekrar yapıyorum adete 10 gün kala basladım 6.gündeyim sizce 10 günmü yapayım yoksa 15 günmü
kızlar merhabalar efane geri döndü kız cadı küçük memeli zilli ben yoktum gelmeşinklava:ayrıca hatalanmışın canım çok üzüldüm aman dikkat et kendine ve bebişe tamammı bitanem ben yokkende bayağı kaynatmışınız izi cadılar gebertirim hepinizi klava:ben bu ay yine adetlendim ama tam günümde oldum demekki hipotroidim geçiyor çok evindim inşaallah önümüzdeki ay hamiş haberlerimi veririm ize ve izde bana veririniz inşaallahizleri çok eviyorum
ayrıca beni bugün kimecikler ormamış aaaaaaa unuttunuz mu yoka beni ayol:çok üzgünüm:
kızlar merhabalar efane geri döndü kız cadı küçük memeli zilli ben yoktum gelmeşinklava:ayrıca hatalanmışın canım çok üzüldüm aman dikkat et kendine ve bebişe tamammı bitanem ben yokkende bayağı kaynatmışınız izi cadılar gebertirim hepinizi klava:ben bu ay yine adetlendim ama tam günümde oldum demekki hipotroidim geçiyor çok evindim inşaallah önümüzdeki ay hamiş haberlerimi veririm ize ve izde bana veririniz inşaallahizleri çok eviyorum
ayrıca beni bugün kimecikler ormamış aaaaaaa unuttunuz mu yoka beni ayol:çok üzgünüm:
kız güzeller güzeli anne
Niiilseeeeeeeee
geçmiş olsun canım
Niye öyle oldun yavrum benim??
Üşüttün mü yoksa ???
dikkat et kendine
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?