Gebe kalamayanlar buraya.....

neyse kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz tabi hayırlısıyla cadı nilse ortadan kayboldun neyse canım kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan

arkadaslar mrb. ben 1.5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmuyoz ama bebiş olmuyo.idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık. dr.iltihabım olduğunu söylüyo.antibiyotik kullanıyom geçiyo.iltihap bebişe engel demi ne yapabilirim çok kafaya takmaya basladım.iltihaptan nası kurtulabilirim bilen varmı?

Seni çok iyi anlıyorum.Bende 4.5 aylık düşük yaptım.5 ay geçti üstünden ve hala etkisinden kurtulamadım.Seninde dediğin gibi yeniden hamile kalırsam sanki bebeğimi geri getirmiş gibi olacağını sanıyorum.Bunu senden de duytunca aynı şeyleri hissettiğiğmi anladım.Amaçift rahimli olduğum için tekrar düşükla karşılaşma olsaılığım var.Cuma günü dr a gideceğim HSG filmi sonuçum belli olacak bakalım dr ne diyecek.Sende çok stres yapma canım ben 6 ayda zorla hamile kalabilmiştim.inşallah hayırlısıyla müjdeni alırız

merak etme o okadarda önmli birşey değil dktr sana fitil verir birşeyin kalmaz Allah ın izniyle ... dikkat et üşütme sıkı sıkı giyin kışda çaldı kapıyı daha çok dikkat etmelisin inş.

inşallah canım Allah ağzından işitsin.Sende hayırlı haberler alırsın umarım

Merhaba canım soğan kürü ve maydanoz kürü iyi geliyor diye biliyorum ben

merak etme o okadarda önmli birşey değil dktr sana fitil verir birşeyin kalmaz Allah ın izniyle ... dikkat et üşütme sıkı sıkı giyin kışda çaldı kapıyı daha çok dikkat etmelisin inş.

inş cnm.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.inşallah basit bişidir.2-3 defa geçirdim.enson 15 gün önce dr gittim iltihabın var dedi yine.şimdi adetin ilk üç günü maydanoz püresi iltihabı söküyo diye bi yerde okudum onu denemeyi düşünüyom:sinifsinif:

maydonozu alıcaksın sapıyla mapıyla kaynatacaksın sabahtan aç karnına içeçeksin limon sıkarsan daha rahat içebilirsin birde koy surahiye arada bir iç su niyetine.ayrıca bol bol su içmen lazım wc ye cıktıkça sökersin iltihabı

teşkr edrim cnm .bu ay maydanozu denicem bakalım :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bi sorum olucak ben gecen ay soğan kürü kullandım ama adet olamadım ilaçla oldu simdi tekrar yapıyorum adete 10 gün kala basladım 6.gündeyim sizce 10 günmü yapayım yoksa 15 günmü

merhaba arkadaşlar bi sorum olucak ben gecen ay soğan kürü kullandım ama adet olamadım ilaçla oldu simdi tekrar yapıyorum adete 10 gün kala basladım 6.gündeyim sizce 10 günmü yapayım yoksa 15 günmü

kızlar merhabalar efane geri döndü kız cadı küçük memeli zilli ben yoktum gelmeşinklava:ayrıca hatalanmışın canım çok üzüldüm aman dikkat et kendine ve bebişe tamammı bitanem ben yokkende bayağı kaynatmışınız izi cadılar gebertirim hepiniziklava:ben bu ay yine adetlendim ama tam günümde oldum demekki hipotroidim geçiyor çok evindim inşaallah önümüzdeki ay hamiş haberlerimi veririm ize ve izde bana veririniz inşaallahizleri çok eviyorum
ayrıca beni bugün kimecikler ormamış aaaaaaa unuttunuz mu yoka beni ayol:çok üzgünüm:

La mekancım niye sökmediki acaba??
çok kuvvetli halbuki. CADIARZU
bence 10 gün yapman doğru olur.
Çünkü saraçoğlu ileri derecedeki pko için en az 3-4 dört ay uygulanması gerektiğini belirtiyor.
Ve ilk aydan sonra diğer aylar adete 10 gün kala 10 gün uygulanmalı diyor.
bak benimde kafamı ne karıştırıyor?
ben iki ay önce 15 gün uyguladım.
adetim 7. günde geldi
halbuki 21. günde değil 28. günde gelmeliydi
bende bir hafta erken söktü yani
ama asıl sorunum şu 2 ay peşine (2. ay tam olmasada) incir uyguladım
Şimdi tekrar soğan yapmak istiyorum ama bende 10 gün mü yoksa 15 gün mü yapayım bilemiyorum.:uhm:
sen ne dersin canım???

Hoşgeeeeldiiiiin
kaynatmış bu kızlar bizsiz yaaaaa.....
bu arada güzel haberlerine sevindim.
senin tshın kaçtı canım??

kız güzeller güzeli anne
Niiilseeeeeeeee

geçmiş olsun canım

Niye öyle oldun yavrum benim??
Üşüttün mü yoksa ???
dikkat et kendine
kaydirigubbakcemile3

bu arada yoksunyok harbiden yok oldu wallaa kızlar
bide mutlaka gelirim diyodu
gelsin bak napıyom onu
klava: klava: klava:
kız ama kıyamam ki bebişine :ecrin_bebek:

sağol bitanem dün güzel dedikodular yaptık ama sen bi türlü gelmedin be kuzum napıyım aaaa olmazki seviyorum seni inşallah daha daha iii olursun haberlerini alırız bitanem benim öptüm alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…